Pirmoji tema
Antroji tema
Trečioji tema
Kalbame toliau apie surfinijų-petunijų auginimą
QUOTE(pukiota @ 2010 05 03, 22:20)
Na tai naujoje temoje ir pasirodysiu
Labai graži
Palikau nakčiai balkone - kaip bus taip
QUOTE(pukiota @ 2010 05 03, 21:20)
Na tai naujoje temoje ir pasirodysiu
gal trasom liejai?
pas mane tokio pat dydzio bet ziedu dar nera O pilnavidures nesvyramcios buna? Tokios istyse ir busari sonus isgriuvines? Pirmi metai pilnavidures auginu, tai nezinau ko laukti
QUOTE(rds @ 2010 05 05, 07:42)
gal trasom liejai?
pas mane tokio pat dydzio bet ziedu dar nera O pilnavidures nesvyramcios buna? Tokios istyse ir busari sonus isgriuvines? Pirmi metai pilnavidures auginu, tai nezinau ko laukti
Pernai auginau, tai gražiai sviro, tik deja, vasaros pabaigoje susirgo miltlige
Auginu pirmi metai, trasom netresiau, nieko nedariau tik laisciau. Sitos kur zydi labai i auksti isejusios. Svyranciu pabijojau auginti, ir vietos ner ir jas kazkaip formuoti reikia
pukiota, gražūs žiedai pernai lygiai tokias pačias auginau
tai gal būna ir svyrančių, niekad nesidomėjau Pas mane dar jos pasišakojo šiek tiek, bet išgriuvinėjo į šonus, nelabai vaizdas gražus buvo va dabar žiūrint į pukiota foto, tai labai gražiai atrodo kol kambaryje
QUOTE(rds @ 2010 05 05, 06:42)
O pilnavidures nesvyramcios buna? Tokios istyse ir busari sonus isgriuvines? Pirmi metai pilnavidures auginu, tai nezinau ko laukti
tai gal būna ir svyrančių, niekad nesidomėjau Pas mane dar jos pasišakojo šiek tiek, bet išgriuvinėjo į šonus, nelabai vaizdas gražus buvo va dabar žiūrint į pukiota foto, tai labai gražiai atrodo kol kambaryje
QUOTE(smileja @ 2010 05 05, 12:46)
pukiota, gražūs žiedai pernai lygiai tokias pačias auginau
Aciu
Taip taip, kol kambaryje graziai atrodo, as ir galvoju kur jas reikes deti. Pernai pirkau jau zydincias ir i senoviniu krepsius sodinau, o situ tai i krepsius nelabai sukisiu
Laba diena,
Esu naujoke jusu temoje, bet petunijas myliu jau labai senai, jas auginu ir puosiu ne tik savo kiema bet apdalinu visas drauges ir kaimynes.
Kol as jas uzauginu Seju kovo men, daiginu ant palanges, spec. zemeje, pikuoju ir t.t bet kaip sunkiai dygsta,.... isdyge auga... Na silta, sviesu, dregna, nieko nesuprantu, kas joms ne taip. kai pasiziurejau i jusu petunijas..visai sunerimau Na jos dar visai mazutes, negi nuo pat "kudikystes" trasom laistyti????
Vargstu ilgai, bet po to kaip issisiubuoja.... paciai grazu ziureti
Kokios grazios , dar neteko tokiu matyti man
Esu naujoke jusu temoje, bet petunijas myliu jau labai senai, jas auginu ir puosiu ne tik savo kiema bet apdalinu visas drauges ir kaimynes.
Kol as jas uzauginu Seju kovo men, daiginu ant palanges, spec. zemeje, pikuoju ir t.t bet kaip sunkiai dygsta,.... isdyge auga... Na silta, sviesu, dregna, nieko nesuprantu, kas joms ne taip. kai pasiziurejau i jusu petunijas..visai sunerimau Na jos dar visai mazutes, negi nuo pat "kudikystes" trasom laistyti????
Vargstu ilgai, bet po to kaip issisiubuoja.... paciai grazu ziureti
QUOTE(pukiota @ 2010 05 03, 21:20)
Kokios grazios , dar neteko tokiu matyti man
Sveikos,
išgabenau visus lovelius vėl į balkoną na gal gi nebebus šalnų, taip norėčiau juos ten ir palikti..
išgabenau visus lovelius vėl į balkoną na gal gi nebebus šalnų, taip norėčiau juos ten ir palikti..
QUOTE(smileja @ 2010 05 07, 09:57)
Sveikos,
Maniskes jau senokai terasoje gyvena
pukiota grazios jusu gelytes
QUOTE(buziuliuke @ 2010 05 07, 14:52)
Maniskes jau senokai terasoje gyvena
o terasa atvira, ta prasme nestiklinta ar kaip nors kitaip neapšiltinta? kai minusas dar naktimis būna, tai bijau palikti balkone, vieną naktį tik esu palikus..