Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(Flirt @ 2012 03 19, 19:49)
Sveikute, i is klausima tau net chirugas neatsakytu 4u.gif

Ech, dabar teks spręsti rizikuot ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2012 03 19, 16:37)
Sveikos panelės, taupau pinigus krūtų didinimui (pas mane vos AA dydis), tik vienas dalykas dėl kurio truputį nerimauju, aš negimdžiusi, man neseniai tik suėjo 20 metų, ar ateity kai turėsiu vaikų nebus problemų maitinant krūtimi? ar neteks vėl keisti implantų, nes praras formą?  unsure.gif

Labas,man tas pats buvo turejau AA ir aisku begale klausimu. Didinant krutine niekas neliecia tavo pieno liauku todel tikrai neturetu buti problemu,jei ju atsiras tai tikrai ne del implanto. O po maitinimo aisku forma kazkiek gali pasikeisti priklausomai kaip des implanta po raumeniu ar ne,man dejo dalinai po raumeniu nes labai kudute esu ir kad jo nesimatytu ir forma man nesikeistu,nebent sake per maitinima gali padideti o po to sugrys y vel ta pacia padeti po maitinimo. Siulyciau issirinkti koki chirurga ir nueiti y konsultacija ir nebeliks jokiu klaustuku. Geras gydytojas turi atsakymus y visus klausimus. Siulyciu dar nepataupyti ir neiti pas pati pigiausia,nes pigiausias nereiskia kokybes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as konsultacijoj kai buvau irgi klausiau ar nekis krutu forma jei gimdysiu antra leliuka,tai man sake,kad krutine su implantu bus kaip naturali, ji gali kisti, gali vel nutysti kazkiek,zodziu - gali kisti ;/ O del maitinimo krutimi,tai kaip ir buvo mineta, implantas yra dedamas po pieno liauka arba po raumeniu,taigi maitinimui visiskai netrukdys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 20, 08:12)
Labas,man tas pats buvo turejau AA ir aisku begale klausimu. Didinant krutine niekas neliecia tavo pieno liauku todel tikrai neturetu buti problemu,jei ju atsiras tai tikrai ne del implanto. O po maitinimo aisku forma kazkiek gali pasikeisti priklausomai kaip des implanta po raumeniu ar ne,man dejo dalinai po raumeniu nes labai kudute esu ir kad jo nesimatytu ir forma man nesikeistu,nebent sake per maitinima gali padideti o po to sugrys y vel ta pacia padeti po maitinimo. Siulyciau issirinkti koki chirurga ir nueiti y konsultacija ir nebeliks jokiu klaustuku. Geras gydytojas turi atsakymus y visus klausimus. Siulyciu dar nepataupyti ir neiti pas pati pigiausia,nes pigiausias nereiskia kokybes smile.gif

Brangiausias taip pat ax.gif
Atsakyti
Na siulyciau rinktis toki kuris turi daugiausia patirties,dazniausia toks ir kaina turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 20, 18:38)
Na siulyciau rinktis toki kuris turi daugiausia patirties,dazniausia toks ir kaina turi smile.gif

smile.gif Sutinku
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 20, 16:38)
Ne patirties, o patenkintu pacienciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas , merginos, gal kas galit patarti, buvau pas Rauba ir pas Jankauska konsultacijos, labai mane nuliudino, ir net nezinau ka mastyt , mano krutine yra kugio formos, ISPUDZIAI IS JANKAUSKO .Jankauskas sake kad forma tokia ir liks , arba oda issitems ir kiek aptems tiek na zodziu as ir pati mazai supratau,bet man labai patiko jo bendravimas ,daug rode implantu pavizdziu , bendravo kantriai , esu siek tiek vaikiska ,tai jis kaip su vaiku , ir aiskino viska, seip viskas man pas jy tobula , tik mano krutines formos prognozes netobulos verysad.gif ir as noriu pjuvio per speneli , jis uzsispyres po krutim man jy daryt, nes paprasciau. ISPUDZIAI IS RAUBOS, tai va galiu pasakyt ,kad gydytojas buvo po sunkios op ir pavarges .Po jo konsultacijos as op atidejau apie 4 men . nes atsoko visiskai fantazija , verysad.gif verysad.gif verysad.gif krutines forma sake pakeis skaidydamas liauka, ir bus tobula. apie implantus gal 3 zodziais te kalbejo , atseit nu parinksim , parinksim vos ne vietinei nejautroy prapjovus, apie konplikacijas ,gali but kad krutine susoks i virsu tada des kaskokius dirzus g.gif apie kaina ,liko neaisku nes pasijauciau kaip turguja , gyditojas nezinojo kiek kainuoja tas papildomas liaukos skaidymas ,kad krutine neliktu kugio formos .pjuvy darytu per spenely nes vistiek liauka skaidytu. TAI VA PASIJAUCIAU MESOS GABALU po tos konsultacijos. manau gydytojas buvo pervarges , nes sunku tiket kad jis taip visad konsultuoja, dabar net nezinau ka daryt Jankauskas man labai patiko bet jo rezultatas nevisai tobulas tam ko noriu , Rauba sako padarys viska tobulai ,bet as nenoreciau vel pas jy papult.Gal kas daret op KUGIO formos krutinei skaidant arba neskaidant liauka , gal galetumet patart .Man jau nelabai svarbu kurem mieste ir kiek kainuos , noriu tik kad gerai padarytu , galvoju dar pas Norku ir Vitku vaziuot sia savaite konsultacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute25: 10 balandžio 2012 - 16:03
QUOTE(eglute25 @ 2012 04 10, 14:56)
Labas , merginos, gal kas galit patarti, buvau pas Rauba ir pas Jankauska konsultacijos, labai mane nuliudino, ir net nezinau ka mastyt , mano krutine yra kugio formos,  ISPUDZIAI IS JANKAUSKO .Jankauskas sake kad forma tokia ir liks , arba oda issitems ir kiek aptems tiek na zodziu as ir pati mazai supratau,bet man labai patiko jo bendravimas ,daug rode implantu pavizdziu , bendravo kantriai , esu siek tiek vaikiska ,tai jis kaip su vaiku , ir aiskino viska, seip viskas man pas jy tobula , tik mano krutines formos prognozes netobulos verysad.gif  ir as noriu pjuvio per speneli , jis uzsispyres po krutim man jy daryt, nes paprasciau.  ISPUDZIAI IS RAUBOS, tai va galiu pasakyt ,kad gydytojas buvo po sunkios op ir pavarges .Po jo konsultacijos as op atidejau apie 4 men . nes atsoko visiskai fantazija ,  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif krutines forma sake pakeis skaidydamas liauka, ir bus tobula. apie implantus gal 3 zodziais te kalbejo , atseit nu parinksim , parinksim vos ne vietinei nejautroy prapjovus, apie konplikacijas ,gali but kad krutine susoks i virsu tada des kaskokius dirzus  g.gif apie kaina ,liko neaisku nes pasijauciau kaip turguja , gyditojas nezinojo kiek kainuoja tas papildomas liaukos skaidymas ,kad krutine neliktu kugio formos .pjuvy darytu per spenely nes vistiek liauka skaidytu. TAI VA PASIJAUCIAU MESOS GABALU po tos konsultacijos. manau gydytojas buvo pervarges , nes sunku tiket kad jis taip visad konsultuoja, dabar net nezinau ka daryt Jankauskas man labai patiko bet jo rezultatas nevisai tobulas tam ko noriu , Rauba sako padarys viska tobulai ,bet as nenoreciau vel pas jy papult.Gal kas daret op KUGIO formos krutinei skaidant arba neskaidant liauka , gal galetumet patart .Man jau nelabai svarbu kurem mieste ir kiek kainuos , noriu tik kad gerai padarytu , galvoju dar pas Norku ir Vitku vaziuot sia savaite konsultacijos.

opss ne i ta temute siektiek .smile.gif
Atsakyti
Eglute 25, reikėtų apsilankyti pas dar pora gydytojų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONĖLĖ: 10 balandžio 2012 - 19:07
sveikos ax.gif norėjau paklausti gal ir banaloko klausimo. Ar aiškiai skiriasi/ matosi, kur natūrali krūtinė ir kur ne? Kiek žiūrėjau foto, pvz Radzevičiaus tinklapyje, tai krūtinės po plastinių operacijų atrodo natūraliai. Bet kartais prisižiūrėjus kitų foto internete, padidinta krūtinė net akį rėžia.... g.gif
Ką jūs manote? pasidalinkit, prašau, patirtim smile.gif
Ar galbūt tai priklauso nuo implanto formos?...kaip ten viskas yra?
Ir be to, niekad nečiupinėjau tokio gėrio, tad ar labai skiriasi "konsistencija"? biggrin.gif biggrin.gif
Ir ar vyrai visad pastebi, kur natūrali, o kur ne? biggrin.gif

va kiek klausimų.. bigsmile.gif tikiuosi padėsite. ačiū
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2012 04 15, 09:10)
sveikos  ax.gif norėjau paklausti gal ir banaloko klausimo. Ar aiškiai skiriasi/ matosi, kur natūrali krūtinė ir kur ne? Kiek žiūrėjau foto, pvz Radzevičiaus tinklapyje, tai krūtinės po plastinių operacijų atrodo natūraliai. Bet kartais prisižiūrėjus kitų foto internete, padidinta krūtinė net akį rėžia.... g.gif
Ką jūs manote? pasidalinkit, prašau, patirtim  smile.gif
Ar galbūt tai priklauso nuo implanto formos?...kaip ten viskas yra?
Ir be to, niekad nečiupinėjau tokio gėrio, tad ar labai skiriasi "konsistencija"? biggrin.gif biggrin.gif
Ir ar vyrai visad pastebi, kur natūrali, o kur ne? biggrin.gif

va kiek klausimų..  bigsmile.gif  tikiuosi padėsite. ačiū

Daugiausia viskas priklauso nuo tavo pacios anatomijos mirksiukas.gif
Atsakyti