Labas , merginos, gal kas galit patarti, buvau pas Rauba ir pas Jankauska konsultacijos, labai mane nuliudino, ir net nezinau ka mastyt , mano krutine yra kugio formos, ISPUDZIAI IS JANKAUSKO .Jankauskas sake kad forma tokia ir liks , arba oda issitems ir kiek aptems tiek na zodziu as ir pati mazai supratau,bet man labai patiko jo bendravimas ,daug rode implantu pavizdziu , bendravo kantriai , esu siek tiek vaikiska ,tai jis kaip su vaiku , ir aiskino viska, seip viskas man pas jy tobula , tik mano krutines formos prognozes netobulos
ir as noriu pjuvio per speneli , jis uzsispyres po krutim man jy daryt, nes paprasciau. ISPUDZIAI IS RAUBOS, tai va galiu pasakyt ,kad gydytojas buvo po sunkios op ir pavarges .Po jo konsultacijos as op atidejau apie 4 men . nes atsoko visiskai fantazija ,
krutines forma sake pakeis skaidydamas liauka, ir bus tobula. apie implantus gal 3 zodziais te kalbejo , atseit nu parinksim , parinksim vos ne vietinei nejautroy prapjovus, apie konplikacijas ,gali but kad krutine susoks i virsu tada des kaskokius dirzus
apie kaina ,liko neaisku nes pasijauciau kaip turguja , gyditojas nezinojo kiek kainuoja tas papildomas liaukos skaidymas ,kad krutine neliktu kugio formos .pjuvy darytu per spenely nes vistiek liauka skaidytu. TAI VA PASIJAUCIAU MESOS GABALU po tos konsultacijos. manau gydytojas buvo pervarges , nes sunku tiket kad jis taip visad konsultuoja, dabar net nezinau ka daryt Jankauskas man labai patiko bet jo rezultatas nevisai tobulas tam ko noriu , Rauba sako padarys viska tobulai ,bet as nenoreciau vel pas jy papult.Gal kas daret op KUGIO formos krutinei skaidant arba neskaidant liauka , gal galetumet patart .Man jau nelabai svarbu kurem mieste ir kiek kainuos , noriu tik kad gerai padarytu , galvoju dar pas Norku ir Vitku vaziuot sia savaite konsultacijos.