QUOTE(juokiukas @ 2011 09 21, 08:47)
Sveikos
Nu vis skaitau ir skaitau jusu tema ir man tai tikrai aktualu, nes po dvieju nestumu ir maitinimu tikrai is krutines nieko neliko
bet taip bijau tos operacijos o labiausiai, kad viskas pavyktu, kad nereiktu kazko perdarineti
O kaip i tai reaguoja jusu aplinkiniai, ta prasme ar sakote kad darysites, nes bijau net pagalvoti kaip sureaguos mano namiskiai
mano situacija buvo ta pati, po dvieju vaiku is B liko 000.
Labiausiai bijojau kaip sureaguos mama, nes ji pensijoj.. galvojau nesupras kad 7000lt ismeciau tokiam reikalui.. bet kai ji pastebejo.. pasake , kad esu saunuole.. ir kad dabar labai graziai atrodau... vyras iki siol atsidziaugt negali.. o jau greit 2m bus
As sakiau visiems , kas man artimi.. jei koks zmogus ir nepritare garsiai neisreiske..
del daktaru as nesimeciau, nuejau pas Papecki.. ir pas kitus nebejau.. ir esu labai patenkinta rezultatu.. randeliai mazuciai, jokio tempimo, rankas pakelus..vaizdelis irgi nuostabus.. Pirmiausiai bijojau, kad neatrodys nanuraliai.. po 2m forma dar grazesne pasidare
kazkas klause ar nesijaucia svetimkunis.. man bradzioj atrode, kad krutine saltesne nei visas kunas.. bet cia todel kad dar raumuo gijo.. dabar nejauciu nieko svetimo
daug kam sakau ir jums pasakysiu.. man si operacija kaip priekiniu dantu taisymas, pataisiau ir pamirsau.. o kiti vaizdu megaujasi
))))