Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

kodel be sansu tokiu? unsure.gif pas Vyginta Kaikary,9700lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 17:34)
kodel be sansu tokiu? unsure.gif  pas Vyginta Kaikary,9700lt 4u.gif

nes maniškiai dabar išvis AA... blush2.gif
Atsakyti
na pas mane irgi nieko nebuvo,liko tik skuryte po nestumo,su maikute be liemeneles,tik speneliai iskile buvo,o ne krutine....
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 17:42)
na pas mane irgi nieko nebuvo,liko tik skuryte po nestumo,su maikute be liemeneles,tik speneliai iskile buvo,o ne krutine....

o kokia tavo bazė buvo?
Atsakyti
13 .galejau rinktis tarp 425 ir 400,pasirinkau 400,vaizdas buvo nerealus ,bet nuslugus tinimuj galvoju kad galejau 425 g.gif siaip ar taip,esu begalo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 17:49)
13 .galejau rinktis tarp 425 ir 400,pasirinkau 400,vaizdas buvo nerealus ,bet nuslugus tinimuj galvoju kad galejau 425  g.gif siaip ar taip,esu begalo patenkinta 4u.gif

super tavo atrodo... 4u.gif vat tavo baze didele o mano 11,5 tik. smile.gif
Atsakyti
na pas mane ir po krutim apimtis didele,85 cm...jai pas tave kokie 70 manau ir su tokia baze kokie 300 ml atrodys panasiai 4u.gif
Atsakyti
Dakota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealu 4u.gif wub.gif Dabar 99 % kad noriu tikrai vau wub.gif Galetumete ir kt imest pasidziaugimui ir padrasinimui ax.gif
Atsakyti
na tam yra albumelis,kad tik po menesio bendravimo gali ten pakliuti...manau toms kurios planuoja op,ir noretu pasiziureti,tikrai galetu buti kazkaip lengviau ten papulti 4u.gif
Atsakyti
Dakota24 super thumbup.gif jau grozis neapsakomas,sakes,atrodo tikrai nerealei thumbup.gif laukiu nesulaukiu as jau tos dienos doh.gif su savo groziu net padrasinai visu 100 proc. smile.gif tikrai merginos kurios jau pasidailinote savo biusta,tai galetumete pasidalinti savo groziu su visom cia esanciom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 18:03)
na pas mane ir po krutim apimtis didele,85 cm...jai pas tave kokie 70 manau ir su tokia baze kokie 300 ml atrodys panasiai 4u.gif

aaa..atleiskit blondinei už kvailus klausimus, nu čia tiek daug riekia žinoti biggrin.gif pas mane po krutine 72 tai aš svajoju apie 300 o jei 320 tai daugiau nei nereikia biggrin.gif

na čia ir aš kažin ar dėčiau foto ..nes yra kas nick'a žino ir seka tai kažkaip... blush2.gif o į albumėlį..nu pabendrausim, pakentėsim...kas tas mėnuo mirksiukas.gif
Atsakyti
na pagal baze gydytojas pasakys kokie tau tiktu ir tilptu 4u.gif
Atsakyti