Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

manau,nuo tavo bazes priklausys kokius galesi pasirinkti,tik tau beliks apsispresti del projekcijos ir ar anatominiai ar apvalus,gydytojas pasiulys is kokiu dydziu gali rinktis 4u.gif
Atsakyti
mano groziai wub.gif sunku paciai nusifotkint blush2.gif pries tai turejau A dydzio,skaityk visai nieko nebuvo doh.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=dakota24,2013 08 04, 12:01]
mano groziai wub.gif sunku paciai nusifotkint blush2.gif pries tai turejau A dydzio,skaityk visai nieko nebuvo doh.gif
dakota thumbup.gif manau tu tikrai dabar suteikiai stiprybes smile.gif su savo groziu . as antradieni ir tokius turesiu smile.gif bandau dabar nieko neskaityti ir nesigilinti nei i skausma nei i operacija. tik va del dydzio dar klaustukas mano ugis 160 o pagal baze man siulo 330-360 . nors pries tai galvojau 270 d. doh.gif

kada tu nusiemei liemenele ?
Atsakyti
man pas mane 400,bet tikrai neatrodo per dideli,ar nenaturalus mirksiukas.gif bent jau as taip manau...dar nenusiemiau,man dar dvi savaiteles liko ja nesioti mirksiukas.gif dabar vienintele beda strijos likusios po nestumo ant krutu...bet realiai jos taip neismato plika akim kaip per foto blush2.gif
Atsakyti
cia apvalus minejai nu zinok tikrai super atrodo smile.gif rasau net isjaudulio rankos dreba smile.gif)
Atsakyti
istiesu ir as nesitikejau tokio rezultato wub.gif ir tarpelis nedidelis,negaliu atsidziaugti nail.gif tiek metu norejau ir dvejojau,o galejau jau seniai dziaugtis ir maziau kompleksuoti 4u.gif stebukladariai tie chirurgai thumbup.gif
Papildyta:
tiesa,dar speneliai truputuka zemiau ziuri,bet dar tik menuo po op...viskas keisis ax.gif
Atsakyti
Dakota, nu jau kaip grazu!!! bigsmile.gif wub.gif
Aciu, kad pasidalinai, net jauduliukas uzejo nuo minties, kad gal ir as taip graziai kazkada galesiu atrodyti thumbup.gif

O kokie tavo implantai? (gamintojas) Silikoninius berods dejai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
allergan natrelle plus 4u.gif taip,silikonas,ir kai ciupinejau,jie tokie standoki,labai bijojau raukslejimosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 13:55)
allergan natrelle plus 4u.gif  taip,silikonas,ir kai ciupinejau,jie tokie standoki,labai bijojau raukslejimosi smile.gif

As irgi bijau to raukslejimosi drinks_cheers.gif
Pasakiskai atrodo wub.gif

O pvz kiekviena sgyd dirba su tam tikrais implantasi ar gali rinktis? As irgi situ noreciau (lygtais Astrauskas su jais ir dirba, bet galvoju, o jei ne...)
Atsakyti
na Kaikaris pagrinde sake su allerganu dirba smile.gif pasidomek,gal tavo pasirinktas gyd dirba irgi su jais,kiek zinai,sitie populiarus tarp gydytoju mirksiukas.gif aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
dakota24.kur dareis ir kiek kainavo?
gražu 4u.gif
Atsakyti
dakota24 super super super...truksta žodžiu kaip gražu...noriu ir aš tokių..bet man be šansu jaučiu... ax.gif bet jau taviškiai liuks thumbup.gif
Atsakyti