manau,nuo tavo bazes priklausys kokius galesi pasirinkti,tik tau beliks apsispresti del projekcijos ir ar anatominiai ar apvalus,gydytojas pasiulys is kokiu dydziu gali rinktis
[quote=dakota24,2013 08 04, 12:01]
mano groziai sunku paciai nusifotkint pries tai turejau A dydzio,skaityk visai nieko nebuvo
dakota manau tu tikrai dabar suteikiai stiprybes su savo groziu . as antradieni ir tokius turesiu bandau dabar nieko neskaityti ir nesigilinti nei i skausma nei i operacija. tik va del dydzio dar klaustukas mano ugis 160 o pagal baze man siulo 330-360 . nors pries tai galvojau 270 d.
kada tu nusiemei liemenele ?
mano groziai sunku paciai nusifotkint pries tai turejau A dydzio,skaityk visai nieko nebuvo
dakota manau tu tikrai dabar suteikiai stiprybes su savo groziu . as antradieni ir tokius turesiu bandau dabar nieko neskaityti ir nesigilinti nei i skausma nei i operacija. tik va del dydzio dar klaustukas mano ugis 160 o pagal baze man siulo 330-360 . nors pries tai galvojau 270 d.
kada tu nusiemei liemenele ?
man pas mane 400,bet tikrai neatrodo per dideli,ar nenaturalus bent jau as taip manau...dar nenusiemiau,man dar dvi savaiteles liko ja nesioti dabar vienintele beda strijos likusios po nestumo ant krutu...bet realiai jos taip neismato plika akim kaip per foto
istiesu ir as nesitikejau tokio rezultato ir tarpelis nedidelis,negaliu atsidziaugti tiek metu norejau ir dvejojau,o galejau jau seniai dziaugtis ir maziau kompleksuoti stebukladariai tie chirurgai
Papildyta:
tiesa,dar speneliai truputuka zemiau ziuri,bet dar tik menuo po op...viskas keisis
Papildyta:
tiesa,dar speneliai truputuka zemiau ziuri,bet dar tik menuo po op...viskas keisis
Dakota, nu jau kaip grazu!!!
Aciu, kad pasidalinai, net jauduliukas uzejo nuo minties, kad gal ir as taip graziai kazkada galesiu atrodyti
O kokie tavo implantai? (gamintojas) Silikoninius berods dejai?
Aciu, kad pasidalinai, net jauduliukas uzejo nuo minties, kad gal ir as taip graziai kazkada galesiu atrodyti
O kokie tavo implantai? (gamintojas) Silikoninius berods dejai?
allergan natrelle plus taip,silikonas,ir kai ciupinejau,jie tokie standoki,labai bijojau raukslejimosi
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 04, 13:55)
allergan natrelle plus taip,silikonas,ir kai ciupinejau,jie tokie standoki,labai bijojau raukslejimosi
As irgi bijau to raukslejimosi
Pasakiskai atrodo
O pvz kiekviena sgyd dirba su tam tikrais implantasi ar gali rinktis? As irgi situ noreciau (lygtais Astrauskas su jais ir dirba, bet galvoju, o jei ne...)
na Kaikaris pagrinde sake su allerganu dirba pasidomek,gal tavo pasirinktas gyd dirba irgi su jais,kiek zinai,sitie populiarus tarp gydytoju aciu uz pagyras
dakota24.kur dareis ir kiek kainavo?
gražu
gražu
dakota24 super super super...truksta žodžiu kaip gražu...noriu ir aš tokių..bet man be šansu jaučiu... bet jau taviškiai liuks