na,ne atrodo gerokai didesni,pilnesni,ir platesni kazkaip keista be liemeneles,ranku sonais lieciu jas nes pries tai nebuvo skaityk nieko
Papildyta:
ykelsiu kuria diena tiesiog cia nuotraukyte
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 03, 11:17)
na,ne atrodo gerokai didesni,pilnesni,ir platesni kazkaip keista be liemeneles,ranku sonais lieciu jas nes pries tai nebuvo skaityk nieko
Papildyta:
Papildyta:
Butu smalsu kaip atrodo nes i albumeli prieimo neturiu, nes kaip suprantu cia kodo reikia ar kaip?
na taip,menesy reikia aktyviai bendrauti as taip pat neturiu nej koduko,nej zinau kur tas albumukas randasi vakar buvo lygiai menuo mano grazuolems,dar pora savaiciu su sarvais busiu,tiesa beria man krutine truputy
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 03, 11:27)
na taip,menesy reikia aktyviai bendrauti as taip pat neturiu nej koduko,nej zinau kur tas albumukas randasi vakar buvo lygiai menuo mano grazuolems,dar pora savaiciu su sarvais busiu,tiesa beria man krutine truputy
O kazin kodel beria?
na mane perspejo gyd kad gali isberti :unsuro pas jy kabinete teko matyti foto,po op menuo,o pas mergina krutine spuogeliais vienas prie kito nuseta.gal del liemeneles,o gal del organizmo reakcijos y svetimkuny,negaliu pasakyti,nes net nesiteiravau del ko taip anokia cia beda,ne tas galvoj buvo,spuogeliai praeis,o akis uztemdo dziaugsmas del naujos krutines
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 03, 11:39)
na mane perspejo gyd kad gali isberti :unsuro pas jy kabinete teko matyti foto,po op menuo,o pas mergina krutine spuogeliais vienas prie kito nuseta.gal del liemeneles,o gal del organizmo reakcijos y svetimkuny,negaliu pasakyti,nes net nesiteiravau del ko taip anokia cia beda,ne tas galvoj buvo,spuogeliai praeis,o akis uztemdo dziaugsmas del naujos krutines
Aha ir as stengciausi apie bloga negalvoti o tik buciau mintimis kad po kiek laiko viskas susitvarkys i savo vietas ir galesiu buti laiminga, tik va pegyvenu kad aplinkiniai nepradetu "badyti" zvilgsniais
Del paberimu... Gali buti organizmo reakcija y narkoze ar stiprius antibiotikus,nuskausminamuosius. As geriau jogurto kapsules,nes organizmas visiskai issibalansaves buvo ir mmmm velavo beveik visa menesi. Tai viskas susitvarke ir jokiu berimu nebuvo.
QUOTE(charisme @ 2013 08 02, 22:33)
Planavau jau šiemet, netgi šią vasarą..degu tiesiog kaip noriu, bet atidėsiu viską ..max iki pavasario, nes mažiukė mano dar tik 11 mėn. tai būtų tikrai sunku...ir vyrui galimybės būti šalia min 4 sav, nėra....dėl aukštos projekcijos tai jau visai susimakalavau...kiek pavyzdžių žiūrėjau tai tikrai labai gražu, kitur tik papuliai daugiau atsikišę, kitur labai gražiai apvalūs..nuo ko tai priklauso..jetau kiti išvis kokie juokingi
Man irig del vaiku dar didelis stabdis - noriu, kad paugetu iki sekancio rudens
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 03, 09:04)
as nezinodama sao bazes buvau uzsibrezusi 400 na vaizdelis pasakiskas atrode foto...o dar pas mane su itin auksta projekcija... negaliu atsigrozeti,kokia dailute,viskas simetriskai,speneliai visiskai vienam auksty,tik kad padidejo jie,o buva maziukai
Kaip smagu skaityti sakes
QUOTE(donatella @ 2013 08 03, 11:19)
Butu smalsu kaip atrodo nes i albumeli prieimo neturiu, nes kaip suprantu cia kodo reikia ar kaip?
Man irig labai rupi pasiziureti kaip atrodo dakotos ( . )( . )
QUOTE(donatella @ 2013 08 03, 12:01)
Aha ir as stengciausi apie bloga negalvoti o tik buciau mintimis kad po kiek laiko viskas susitvarkys i savo vietas ir galesiu buti laiminga, tik va pegyvenu kad aplinkiniai nepradetu "badyti" zvilgsniais
Merginos, nera cia ko galvoti apie bloga, viskas bus gerai, paskaudes ir nustos, ko tik del grozio mes nepadarysim O del kitu reakcijos,tai man kazkaip pradzioje kai kilo mintis darytis papulius,tai irgi baugino, ka pagalvos pasaliniai zmones, o dabar tai man visiskai nusispjauti ant ju visu,jei tik kazka galvos, tai tik is pavydo, ne del kazko kitko...svarbu palaiko artimieji... Tad visos nosytes aukstyn ir visa mintis salin
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Matosi, kad pas tave laimes ir dziaugsmo begale,smagu, kad taip pakeite gyvenima ir dingo visi kompleksai. Dziaugiuos uz tavo laime kartu su tavim
oi kaip faina būtų pamatyti...
QUOTE(Ivonele25 @ 2013 08 03, 12:22)
Merginos, nera cia ko galvoti apie bloga, viskas bus gerai, paskaudes ir nustos, ko tik del grozio mes nepadarysim O del kitu reakcijos,tai man kazkaip pradzioje kai kilo mintis darytis papulius,tai irgi baugino, ka pagalvos pasaliniai zmones, o dabar tai man visiskai nusispjauti ant ju visu,jei tik kazka galvos, tai tik is pavydo, ne del kazko kitko...svarbu palaiko artimieji... Tad visos nosytes aukstyn ir visa mintis salin
ir aš taip galvoju kad vat jei šneka tai tik iš pavydo...aš užsiminiau sesei tai oi tikrai nedečiau bet aš žinau..pavydi...
QUOTE(charisme @ 2013 08 03, 13:53)
oi kaip faina būtų pamatyti...
ir aš taip galvoju kad vat jei šneka tai tik iš pavydo...aš užsiminiau sesei tai oi tikrai nedečiau bet aš žinau..pavydi...
Tas pats kaip ir mano geriausia drauge...pasakiau jai, tai vos ne visokiais zodiai pradejo...o nors akyse matosi pavydo kartele...jeigu butu galimybe,tai nemanau,kad kuri mergina praleistu tai ir nesutiktu pasidailinti krutis,cia gryna nesamone...suprantu kurios turi biusta grazu,tai gal ir nereikia tom,bet tos kurios neturi ar turi baisias krutis, ir sako,kad as tikrai nesidaryciau, kam save zaloti,tai cia kalbos tik is pavydo
Mergaites, nesakysiu niekam, nei draugems, nei giminems, jei pastebes, sakysiu, kad po gimdymo taip liko... Nes pavydi visos, tai pasidziaugt, kad pagaliau esi graži ir laiminga, nepavyks...
Baigiau maitint savo berniuka, tai puse metu bus kazkur vasari..gal pavasari pasirysiu. o vasara jau busiu papinga
ziauriau noriu. ..
pas mane, kaip pas dakota24, plati krutines lasta, tai noreciau didesniu.. tik kaip issirinkti.
Mergaites, gal pas Jankuna kuri daretes Klaipedoje?
Baigiau maitint savo berniuka, tai puse metu bus kazkur vasari..gal pavasari pasirysiu. o vasara jau busiu papinga
ziauriau noriu. ..
pas mane, kaip pas dakota24, plati krutines lasta, tai noreciau didesniu.. tik kaip issirinkti.
Mergaites, gal pas Jankuna kuri daretes Klaipedoje?