Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(Ivonele25 @ 2013 08 02, 15:07)
O ka ta projekcija duoda?  dar nlb nzn...  blush2.gif po konsultacijos manau busiu tokia pat ase kaip ir jus     tongue.gif

Implanto atsikisimas smile.gif
pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 02 rugpjūčio 2013 - 15:19
ačiū, dabar jau kaip ir viskas aisku smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos...jungiuosi į jūsų gražėjančių būrį...palnuoju ir aš pasigrąžinti, nes po trijų vaikučių nieko neliko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2013 08 02, 10:59)
Mes panasiu ismatavimu,pas mane po krutine 68cm o per buvo gal koks 72cm,baze 11,5 cm. Sudejo 290ml tai gavosi c/d. Tik pas mane ne apvalus,o laso formos.  bigsmile.gif

dabar galvoju apie projekciją...tai aš turbūt nenorėčiau labai aukštos, nu jau taip atsikišę...užradau gera puslapiuką su pvz, gal ir esate mačiusi bet nuoroda įdedu...daug aiškiau pamačius pasidaro thumbup.gif http://www.precision...east_photos.htm
Papildyta:
dar klausimukas... blush2.gif vieni papuliai buna tokie kaip į viršų užsirietę, o kiti gražiai apvalūs, tai čia dabar nuo ko pirklauso, gal tie skaitosi lašo formos..kur tokie ne visiškai apvalūs ax.gif
Atsakyti
charsime, sveika - kada OP planuoji ? 4u.gif

Nagi grazu ta auksta projekcija wub.gif

Nors as kol kas dairausi i medium g.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 08 02, 22:28)
charsime, sveika - kada OP planuoji ?  4u.gif

Nagi grazu ta auksta projekcija  wub.gif

Nors as kol kas dairausi i medium  g.gif

Planavau jau šiemet, netgi šią vasarą..degu tiesiog kaip noriu, bet atidėsiu viską ..max iki pavasario, nes mažiukė mano dar tik 11 mėn. tai būtų tikrai sunku...ir vyrui galimybės būti šalia min 4 sav, nėra....dėl aukštos projekcijos tai jau visai susimakalavau...kiek pavyzdžių žiūrėjau tai tikrai labai gražu, kitur tik papuliai daugiau atsikišę, kitur labai gražiai apvalūs..nuo ko tai priklauso..jetau kiti išvis kokie juokingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisme @ 2013 08 02, 22:33)
Planavau jau šiemet, netgi šią vasarą..degu tiesiog kaip noriu, bet atidėsiu viską ..max iki pavasario, nes mažiukė mano dar tik 11 mėn. tai būtų tikrai sunku...ir vyrui galimybės būti šalia min 4 sav, nėra....dėl aukštos projekcijos tai jau visai susimakalavau...kiek pavyzdžių žiūrėjau tai tikrai labai gražu, kitur tik papuliai daugiau atsikišę, kitur labai gražiai apvalūs..nuo ko tai priklauso..jetau kiti išvis kokie juokingi  lotuliukas.gif

Viskas priklausys nuo to kokia krutines anatomija,turbut per konsultacija gyd pasakys tiksliai ar bus graziai apvalus ar uzsiriete y virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 08 02, 15:08)
4u.gif  su tokiu ugiu reikia butinai apie 400 rinktis 4u.gif 
O draugai nepastebėjo, o kam sakiau tai ir nepatikejo biggrin.gif

Apie 400 labai svajoju, bet ziuresiu kad daktarelis pasakys, nenoriu, kad atrodyciaus issaukianti, kad kiti pirstais rodytu kaip i kokia Pamela schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(donatella @ 2013 08 03, 07:27)
Apie 400 labai svajoju, bet ziuresiu kad daktarelis pasakys, nenoriu, kad atrodyciaus issaukianti, kad kiti pirstais rodytu kaip i kokia Pamela schmoll.gif

Aš džiaugsiuos jei man 300 cc įdės. o jei kokius 320 tai dar geriau...per dideliu irgi jau neeeee
Atsakyti
as nezinodama sao bazes buvau uzsibrezusi 400 4u.gif na vaizdelis pasakiskas atrode foto...o dar pas mane su itin auksta projekcija... nail.gif negaliu atsigrozeti,kokia dailute,viskas simetriskai,speneliai visiskai vienam auksty,tik kad padidejo jie,o buva maziukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 03, 09:04)
as nezinodama sao bazes buvau uzsibrezusi 400 4u.gif  na vaizdelis pasakiskas atrode foto...o dar pas mane su itin auksta projekcija... nail.gif  negaliu atsigrozeti,kokia dailute,viskas simetriskai,speneliai visiskai vienam auksty,tik kad padidejo jie,o buva maziukai unsure.gif

Supratau, kad Dakota labai patenkinta rezultatu ax.gif labai fainiai kad toks grazis pas taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatella @ 2013 08 03, 10:34)
Supratau, kad Dakota labai patenkinta rezultatu ax.gif labai fainiai kad toks grazis pas taves 4u.gif

Tai pas tave panasiai taip gavosi?

http://www.eddscosme...cedureNameID/16
Atsakyti