Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(zara3 @ 2013 07 31, 21:57)
pasirinkau apvalius .

Aisku. As vis dar svarstau ar apvalius ar laso formos desiu ax.gif
Atsakyti
manau kiekvienai pagal norus ir krutines forma.
Atsakyti
QUOTE(zara3 @ 2013 08 01, 08:03)
manau kiekvienai pagal norus ir krutines forma.

O kokio dydzio implantus?
Aisku implantu forma pagal kuno sudejima, bet visgi galutinai as apsispresiu ax.gif
Atsakyti
as rinkausi apvalius,man graziau krutines virsus pilnas atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 01, 09:24)
as rinkausi apvalius,man graziau krutines virsus pilnas atrodo:)

Gal apvalus daugiau placiai apimciai tinka negu kudoms g.gif ar klystu? aha pamenu, kad pas taves apvalus ir virs 400 ml berods ax.gif
Atsakyti
lygiai 400 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 01, 16:07)
lygiai 400  4u.gif

drasi
Atsakyti
QUOTE(donatella @ 2013 08 01, 11:29)
Gal apvalus daugiau placiai apimciai tinka negu kudoms g.gif  ar klystu? aha pamenu, kad pas taves apvalus ir virs 400 ml berods ax.gif

Mano apvalus, jokio pilno virsaus nei kvapo ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Norejau naturaliu mirksiukas.gif Nesu kaulas: 172cm 58kg po krutine 72cm. Dejo 380cc extra auksto profilio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 19, 08:53)
sveikos 4u.gif  pagaliau gryzau namo po atostogu thumbup.gif  nuejau pirkti liemeneles,kad ysitikinciau koks dydis realiai,tai y c netilpau,d pats tas.tik per rubus nepasakytum kad krutine didele smile.gif pries tai buvo a verysad.gif  kas del rando,tai teko sneketi su gyd.visoms skirtingai tas randukas ryskeja,gerai jai jis neryskus.tai tada ir per pazasty nebaisu,bet maciau foto,kur po dvieju metu mergaitej randas tamsiai raudonas,ir ka jai per pazasty butu dejusi?butu labai matomas,o po krutine matys tikrai nekiekvienas.baisu kad komplekso del mazos krutines nepakeistu kompleskas del randu pazastyse g.gif  realiai pagal mano ismatavimus ir kruties baze man sake gyd implantas turejo buti 280 blush2.gif  bet is pat pradziu sakiau norinti apie 400.tai parinko itin aukstos projekcijos 400 Allergan Natrelle.ir tai jau buvo riba,didesniu nebutu ymanoma.dejo puse implanto po raumenuku,puse po liauka.istiesu nesitikejau tokio rezultato thumbup.gif  krutys atrodo fantastiskai,mazas tarpelis tarp krutu.is gydytojo kabinete matytu nuotrauku,man mano krutys atrodo graziausiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip sako rezultatas pranoko norus mirksiukas.gif  ir mano mb buvo kategoriskai pries visa sita reikala pries okius 5 metus,bet ilgas ykalbinejimas ir pasakojimas kad nera jau taip baisu ,padare savo mirksiukas.gif sunku patiketi,kad nusikraciau didziausio savo komplekso ax.gif

Sveikos merginos matau jus cia daug visos diskutuojat apie krutines didinima. as irgi visgi pasiryzau operacijai, nes negaliu daugiau taip vaikscioti,, nes labia kompleksuoju. kaip buvau konsultacijos pas gydytoja Kaikari tai pagal mano baze pasiule detis 340 ml apvalius, tik nezinau kokios projekcijos detis labia aukstos manau nevertetu. pas mane po krutine 70 cm o per 75 cm,sad.gif(. tai gautusi pilnas C dydis

Papildyta:
QUOTE(Mur-mur @ 2013 07 03, 13:00)
Labas. Vieni sako taip,kiti kitaip. g.gif  tik va nelabai isivaizduojam ( diskutavom daug moteru po OP) kaip susitvarkyti,nes pirma savaite tikrai nesaldi.  ax.gif reikia tikrai daugiau kantrybes nei po cezario pjuvio ... mam butu buve l sudetinga ,jei dar ir dienos  butu buve  rolleyes.gif
As po OP 8 men.

Sveikutekaip suprantu dareisi operacija pas Kaikari ar patenkinta likai, nes irgi pas ji planuoju darytis, lakriti jau buvau konultacijos bet dar rugseji einu pakartotinai kad pilnai aptarti del dydzio. man siule 340 ml as noriu apvaliu, mano baze 11-11,5 cm. o krutines praktiskai near >;(
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 08 01, 21:22)
Mano apvalus, jokio pilno virsaus nei kvapo ir labai dziaugiuosi thumbup.gif  Norejau naturaliu mirksiukas.gif  Nesu kaulas: 172cm 58kg po krutine 72cm. Dejo 380cc extra auksto profilio ax.gif

Super thumbup.gif pavydziu Tau:) manau, kad pats optimaliausias sprendimas kaip man 174-5 ugio butu nuo 350 iki 400. Vaizdas butu nuostabus. Na ne ilgai jau tikiuosi:) o tavo drauges draugai nepastebejo pokyciu?
Atsakyti
na apie Kaikary as tik geros nuomones,nes man jis padare toky stebukla wub.gif wub.gif wub.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif pas mane irgi visai skaityk nieko nebuvo,o dabar dziaugiuosi D,tik jau pasikartosiu,mano sudejimas nemenkas 169 cm 62kg,o po krutine 85 cm,placiu peciu,tai neatrodo,kad toky dydy tureciau,viskas labai graziai,neatsikise lb papuliai 4u.gif
Atsakyti
kaip sunku skaiciuoti dieneles, man kaip tau Dakota 24 menesines per pacia op gaunasi tai pergyventi pradedu. sad.gif

nors sake kad daro, net nezinau kaip pasiruosti su iklotu ar ob sad.gif blush2.gif
Atsakyti