QUOTE(dakota24 @ 2013 07 19, 08:53)
sveikos
pagaliau gryzau namo po atostogu
nuejau pirkti liemeneles,kad ysitikinciau koks dydis realiai,tai y c netilpau,d pats tas.tik per rubus nepasakytum kad krutine didele
pries tai buvo a
kas del rando,tai teko sneketi su gyd.visoms skirtingai tas randukas ryskeja,gerai jai jis neryskus.tai tada ir per pazasty nebaisu,bet maciau foto,kur po dvieju metu mergaitej randas tamsiai raudonas,ir ka jai per pazasty butu dejusi?butu labai matomas,o po krutine matys tikrai nekiekvienas.baisu kad komplekso del mazos krutines nepakeistu kompleskas del randu pazastyse
realiai pagal mano ismatavimus ir kruties baze man sake gyd implantas turejo buti 280
bet is pat pradziu sakiau norinti apie 400.tai parinko itin aukstos projekcijos 400 Allergan Natrelle.ir tai jau buvo riba,didesniu nebutu ymanoma.dejo puse implanto po raumenuku,puse po liauka.istiesu nesitikejau tokio rezultato
krutys atrodo fantastiskai,mazas tarpelis tarp krutu.is gydytojo kabinete matytu nuotrauku,man mano krutys atrodo graziausiai
kaip sako rezultatas pranoko norus
ir mano mb buvo kategoriskai pries visa sita reikala pries okius 5 metus,bet ilgas ykalbinejimas ir pasakojimas kad nera jau taip baisu ,padare savo
sunku patiketi,kad nusikraciau didziausio savo komplekso
Sveikos merginos matau jus cia daug visos diskutuojat apie krutines didinima. as irgi visgi pasiryzau operacijai, nes negaliu daugiau taip vaikscioti,, nes labia kompleksuoju. kaip buvau konsultacijos pas gydytoja Kaikari tai pagal mano baze pasiule detis 340 ml apvalius, tik nezinau kokios projekcijos detis labia aukstos manau nevertetu. pas mane po krutine 70 cm o per 75 cm,
(. tai gautusi pilnas C dydis
Papildyta:
QUOTE(Mur-mur @ 2013 07 03, 13:00)
Labas. Vieni sako taip,kiti kitaip.
tik va nelabai isivaizduojam ( diskutavom daug moteru po OP) kaip susitvarkyti,nes pirma savaite tikrai nesaldi.
reikia tikrai daugiau kantrybes nei po cezario pjuvio ... mam butu buve l sudetinga ,jei dar ir dienos butu buve
As po OP 8 men.
Sveikutekaip suprantu dareisi operacija pas Kaikari ar patenkinta likai, nes irgi pas ji planuoju darytis, lakriti jau buvau konultacijos bet dar rugseji einu pakartotinai kad pilnai aptarti del dydzio. man siule 340 ml as noriu apvaliu, mano baze 11-11,5 cm. o krutines praktiskai near >;(