Sveikos merginos, norėjau pasidalinti tokia tema, man pačiai krutinės didinimas atliktas pjūvis po krutine, bet va neseniai sužinojau, kad implantus galima dėti ne tik po krutine ar pjūvis po pąžastim, bet ir per bamba, čia tai man naujiena buvo ar Jūs merginos apie tai žinojote?
Net nežinau ar Lietuvoje atliekama krutų didinimo operacija per bambą, man p. Vikšraitis apie tie neminėjo. Žinau tiksliai, kad JAV yra taip daroma. O sužinojau žiūrėdama tv, merginos jei Jūs matote kanalą DIVĄ būtinai pasižiūrėkite šią laidą, ji vadinas "Daktaras Holivudas 90210 plastinė chirurgija", laida einą nuo pirmadienio iki ketvirtadienio imtinai 21.50 val. Kam yra įdomu viskas apie plastinę chirurgiją, tai laida skirta Jums, man asmeniškai tai yra labai įdomi ši laida. Pati susidūrus su krutų didinimu tai dabar man taip viskas įdomu. Beje kas nebijo kraujo ir pjūvių, drąsiai žiūrėkite šią laidą, nes joje rodoma net ir kaip atliekamos plastinės operacijos: krutų, nosies, pilvo, smakro ir t.t.
Tai va, o kas liečia krutų didinimą per bambą, na tikrai yra įdomus dalykas, gaunasi taip, kad nelieka išvis jokio pjūvio rando, nes pats implantas TUŠČIAS ikišamas per bambą iki krutinės o po to su švirkštu tas implantas pripunpuojamas silikonu ml pvz 300 ml 400 ml ir t.t. čia priklauso nuo klientės pageidavimų. Kas įdomiausia, kad galima pamatyti kaip atliekama operaciją. Imamas klienčių ir klientų intervių prieš operaciją po operacijos, praėjus pvz 2 mėnesiams po operacijos, na nereliai. Rodomi rezultatai prieš ir po. O Jūs įsivaizduokite merginos jei iš mūsų imtu intervių, operacijos eigą filmuotų o po to rodytų per kokią laidą vis dėl to Amerika yra Amerika, ne tai kai Lietuva tik mažas kaimas ir visi tokie susikaustę, na bet čia aš ne apie tai.
sia laida ziuriu jau ganetinai seniai,anksciau ja rode per kanala E.o dabar per diva E.jie dirba su fiziologiniu skysciu,kiek zinau radzevicius su juo dirba.kalbejau su gyd apie tai,sake daug didesne tikimybe riplinguj.na raukslejimujsi.o del randu,tai jie nelieka gi tokie dideli kaip atrodo po men operacijos.pai esu rukanti,ir mane perspejo,kad randas del to gali likti negrazus,nes tabakas sutraukia kraujagysles.bet 20 dienu po op,sasai nukrito,randas sviesus ,lygus,ir dar pradejau dermatix tepti,taigi tikiuosi kad rezultatas bus geresnis
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 25, 14:39)
sia laida ziuriu jau ganetinai seniai,anksciau ja rode per kanala E.o dabar per diva E.jie dirba su fiziologiniu skysciu,kiek zinau radzevicius su juo dirba.kalbejau su gyd apie tai,sake daug didesne tikimybe riplinguj.na raukslejimujsi.o del randu,tai jie nelieka gi tokie dideli kaip atrodo po men operacijos.pai esu rukanti,ir mane perspejo,kad randas del to gali likti negrazus,nes tabakas sutraukia kraujagysles.bet 20 dienu po op,sasai nukrito,randas sviesus ,lygus,ir dar pradejau dermatix tepti,taigi tikiuosi kad rezultatas bus geresnis
tai čia kur leidžia ta skystš per bambį yra hidrologinis skystis????? galvojau silikonas, na aišku. Na aš irgi nenorėjau hidrologinio skysčio implantų, todėl pasirinkau p. Vikšraitį, pjūvis po krutine, na aš tai mažiausiai pergyvenu dėl rando, vistiek jo nesimato nei kai liemenėlę ar maudymyką užsidedi. Aš tai naudoju Kelo-Cote mostelę nuo randų, bet galvoju pereisiu ant pleistro, kažkaip patogiau
QUOTE(tigrotina @ 2013 07 25, 19:18)
tai čia kur leidžia ta skystš per bambį yra hidrologinis skystis????? galvojau silikonas, na aišku. Na aš irgi nenorėjau hidrologinio skysčio implantų, todėl pasirinkau p. Vikšraitį, pjūvis po krutine, na aš tai mažiausiai pergyvenu dėl rando, vistiek jo nesimato nei kai liemenėlę ar maudymyką užsidedi. Aš tai naudoju Kelo-Cote mostelę nuo randų, bet galvoju pereisiu ant pleistro, kažkaip patogiau
'Per bamba' detus implantus skysciu pildytu, jei LT darytu OP naudodami toki pjuvi (mano ziniom tokia implanto dejimo vieta Lietuvoje kol kas nepraktikuojama, gal kuri zinot daugiau - pataisysite?)
as kiek zinau,per pazasty deda tokius.o per bamba nesu girdejusi taippogi
QUOTE(Ivonele25 @ 2013 07 25, 07:58)
Kaip pats gydytojas?ar pasitenkino visi tavo lukesciai?
Labai malonus,y visus klausimus atsako. Per konsultacija pamatuoja,pasirenki kokiu implantu dydziu nori,spec liemenelej juos sudeda ir matai busima rezultata. Nereikia po to gryzus namo dar galvoti,koki dydi rinktis,nes kitur tik sausais skaiciais pasneka,o kaip tau atrodytu tas dydis net neisivaizduoji. O galutiniam rezultate esu 100% patenkinta. Dar plius labai gera prieziura po operacijos.
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 07 25, 23:04)
'Per bamba' detus implantus skysciu pildytu, jei LT darytu OP naudodami toki pjuvi (mano ziniom tokia implanto dejimo vieta Lietuvoje kol kas nepraktikuojama, gal kuri zinot daugiau - pataisysite?)
Taip LT dar niekas nededa per bamba
QUOTE(beddable @ 2013 07 26, 10:02)
Labai malonus,y visus klausimus atsako. Per konsultacija pamatuoja,pasirenki kokiu implantu dydziu nori,spec liemenelej juos sudeda ir matai busima rezultata. Nereikia po to gryzus namo dar galvoti,koki dydi rinktis,nes kitur tik sausais skaiciais pasneka,o kaip tau atrodytu tas dydis net neisivaizduoji. O galutiniam rezultate esu 100% patenkinta. Dar plius labai gera prieziura po operacijos.
Papildyta:
Papildyta:
Maciau per TV kaip vyksta dejimas per bamba tai poto vaizdas tikrai grazus ir pjuviu nera
QUOTE(beddable @ 2013 07 26, 10:02)
Vadinasi dar nepasenes mano ziniu 'update'as'
QUOTE(donatella @ 2013 07 27, 12:21)
Maciau per TV kaip vyksta dejimas per bamba tai poto vaizdas tikrai grazus ir pjuviu nera
Man irgi patiko
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 07 27, 16:59)
As taip sutikciau susideti, bet gaila niekas taip nedaro
QUOTE(donatella @ 2013 07 27, 17:12)
Man del rando tai ideali vieta atrodo, bet del implantu tipo (tie uzpildomi skysciu naudojami, nes sudedami 'ploksti') tai ne - silikoniniai labiau traukia (tiek del riplingo, tiek del trukimu...)
Sveikos merginos!
Perskaiciau per kelias dienas viska ka priraset sitoje temoje skaitau dar ir kita
noriu cia paklausti: ar kuri nors is jusu dare OP pas Babajan GK klinikoje? eisiu kita savaite pas ja i konsultacija, idomu butu suzinuoti kaip jums, ar patiko, gal drauges daresi pas ja?
Perskaiciau per kelias dienas viska ka priraset sitoje temoje skaitau dar ir kita
noriu cia paklausti: ar kuri nors is jusu dare OP pas Babajan GK klinikoje? eisiu kita savaite pas ja i konsultacija, idomu butu suzinuoti kaip jums, ar patiko, gal drauges daresi pas ja?
QUOTE(donatella @ 2013 07 27, 17:12)
gal ir aš sutikčiau per bambą dėtis, bet va kažin, kaip juos po to reikia ištraukti, juk maždaug po 10 metų keisti reikia, bet čia nerealiai per bambą