Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

apvalius,man grazu kada krutines virsus pilnas be jokiu push up biggrin.gif ir dejo itin aukstos projekcijos,nes mano krutines baze maza,o nenorejau B krutines.pagal baze man sake 285 turetu buti. doh.gif ismeciau siandien savo liemeneliu kolekcija,isviso 12,CIAU storoms ir sunkioms liemenelems clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 20, 12:51)
apvalius,man grazu kada krutines virsus pilnas be jokiu push up biggrin.gif  ir dejo itin aukstos projekcijos,nes mano krutines baze maza,o nenorejau B krutines.pagal baze man sake 285 turetu buti. doh.gif ismeciau siandien savo liemeneliu kolekcija,isviso 12,CIAU storoms ir sunkioms liemenelems clap.gif  clap.gif  clap.gif

kazkaip galvoju, kad lieknesnem daugiau laso formos tinka negu apvalus... g.gif ar klystu?
Atsakyti
nesu as lieknesne biggrin.gif 169 cm,63 kg,bet po krutine apimtis 80 cm,plati lasta,tik va krutine mazyte labai ir neplati buvo unsure.gif
Atsakyti
MoulinRouge, man dejo dalinai po raumeniu 4u.gif
Del skausmo labai individualu viskas, man nebuvo nieko ziauraus. Kadangi turejau dviguba op, kartu pilva dare, tai del pilvo ir buvo sunkiausia ax.gif Po dvieju vaiku aureole isplatejo, tai ja sumazino, randas kaip siuliukas, baltas ir plonytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 07 21, 13:58)
Del skausmo labai individualu viskas, man nebuvo nieko ziauraus. Kadangi turejau dviguba op, kartu pilva dare, tai del pilvo ir buvo sunkiausia ax.gif Po dvieju vaiku aureole isplatejo, tai ja sumazino, randas kaip siuliukas, baltas ir plonytis 4u.gif

Aisku, aciu, kad pakomentavai 4u.gif

Kazkaip man vis tiek labiausiai patrauklus variantas 'pazastinis' atrodo.

O ta liemenele po OP kazkas tokio..? unsure.gif Kiek ja laiko nesiot - 6 men? doh.gif
user posted image
O dar is artimiausiu - realiausiu islaidu idomu butu, kiek ta konsultacija pirmoji mazdaug kainuoja? g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aga, tokia liemenele 4u.gif Nu kur cia 6 men, 2 uzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 07 21, 18:39)
Aga, tokia liemenele 4u.gif Nu kur cia 6 men, 2 uzteks biggrin.gif

Ai tai baika tada (nezinau kodel, bet kakziap uzsifiksavo, kad pusmetis 'kanciu' iki laimes) bigsmile.gif
Atsakyti
o man pie liemenes nedave virsutinio prilaikymo unsure.gif ir liemene kuno splavos doh.gif juoda buvo per didele,sita 34 dydzio
Atsakyti
kazkodel i kita tema krutu plastika bendraminciuose manes neyleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 20, 13:51)
apvalius,man grazu kada krutines virsus pilnas be jokiu push up biggrin.gif  ir dejo itin aukstos projekcijos,nes mano krutines baze maza,o nenorejau B krutines.pagal baze man sake 285 turetu buti. doh.gif ismeciau siandien savo liemeneliu kolekcija,isviso 12,CIAU storoms ir sunkioms liemenelems clap.gif  clap.gif  clap.gif

jei butu sitas postas parasytas FB, tai uzdeciau LIKE thumbup.gif As irgi svajoju apie savo senu mazu liemeneliu ismetima lauk rolleyes.gif

QUOTE(Katrix @ 2013 07 21, 14:58)

Sveiki, kaip suprantu, jums per viena operacija dare ir krutines didinima ir pilvo sienos korekcija? As irgi apie tai svarstau g.gif Manes rugsejo 3d laukia (.)(.) grozio peilis, taciau pilvas neduoda ramybes, siek tiek prasiskyre raumenys, nepadeda nei atsilenkimai. Taip pat atsikises pilvas kaip 4-5 men. Tai mastau irgi vienu metu ir pilva susitvarkyt, juolab ta pati narkoze... tik va pinigu gaila biski tiek vienu kartu moket rolleyes.gif nors realiai tai daug pigiau gaunasi jei atskirai mokant. Kaip Jums, ar nebuvo sunku kai vienu metu ir pilvas ir krutine su skausmais?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 22, 13:10)
kazkodel i kita tema krutu plastika bendraminciuose manes neyleidzia g.gif

Tai kad as isvis neberandu tos temos... g.gif gal moderatoriai istryne??
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2013 07 22, 13:14)
Sveiki, kaip suprantu, jums per viena operacija dare ir krutines didinima ir pilvo sienos korekcija? As irgi apie tai svarstau g.gif  Manes rugsejo 3d laukia (.)(.) grozio peilis, taciau pilvas neduoda ramybes, siek tiek prasiskyre raumenys, nepadeda nei atsilenkimai. Taip pat atsikises pilvas kaip 4-5 men. Tai mastau irgi vienu metu ir pilva susitvarkyt, juolab ta pati narkoze... tik va pinigu gaila biski tiek vienu kartu moket  rolleyes.gif  nors realiai tai daug pigiau gaunasi jei atskirai mokant. Kaip Jums, ar nebuvo sunku kai vienu metu ir pilvas ir krutine su skausmais?

Sveiki, jums su pilvu tik peilis ir pades 4u.gif Jeigu raumenys prasiskyre, juos tik susiut galima. Aisku, kartu viska didesnis diskomfortas, bet tikrai pakenciama ir pamirstama 4u.gif Man dvi op per 3,5 val atliko, kai kitoms tik pilva tiek daro. Man tai svarbu buvo. Be to sutaupiau daugiau ne 2000. Irgi nesimeto. Jeigu jus kokiu klausimu turit, rasykit i az, kad cia neterst 4u.gif
Atsakyti