QUOTE(Berigda @ 2011 03 31, 10:07)
Sweikute.. As dariausi pas Papečki Kaune. Siaip viska pataria gydytojas. Taciau reiktu tau emailu pasiklausineti ir kitu gydytoju nuomones ( pridek krutines foto) tada gydytojai tau patars kaip pagrazinti krutine . Strijos tai lieka tokios pacios kaip ir buvo.. taciau jos truputi maziau matosi .
Papildyta:
Implantai istatomi ilgam.. Taciau buna tokiu atveju , kaip siuo metu pas mane kad implantas greiciausiai pasisuko (as taip manau) nes pas gydytoja eisiu pirmadieni, nes labai negraziai, bent jau man krutine atrodo . O jei implantas pasisuka.. ada jau reikia daryti korekcija kiek girdejau
Papildyta:
Implantai istatomi ilgam.. Taciau buna tokiu atveju , kaip siuo metu pas mane kad implantas greiciausiai pasisuko (as taip manau) nes pas gydytoja eisiu pirmadieni, nes labai negraziai, bent jau man krutine atrodo . O jei implantas pasisuka.. ada jau reikia daryti korekcija kiek girdejau
Gal galit paskyti, kuriam laikui implantai įdedami? skaičiau, kad reikia keisti kas 8-10m. Ar tikrai? Taip norėtųsi vieną kart ir visam laikui...