Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Labuka,

as po operacijos 7 diena,baigiu isproteti nuo tos spec.liemeneles,del pooperacinio laikotarpio,bjauriausios pirmos dvi dienos,tolyn vis geryn,tikejausi blogesnio,miegu ant sono trecia para:) Dejausi Kaune pas Astrauska,mokejau 10500 plius pasiurbe riebaliukus pazastu srityje. Penktadieni jau trauks siulus. Siaip krutine kaip akmuo doh.gif ,bet po truputi minksteja,atsileidzia tinimai. is ties labai nepatogus metas,karstis ir pan.
Sekmes visoms planuojancioms ir jau turincioms 4u.gif
Atsakyti
na o man ta liemenele nesukelia nepatogumu,as anksciau sportine panesiodavau,gal del to...tiesa po pleistrais niesti labai.pirmadieny traukiam siulus,patinimas nuejo,sumazejo krutine,bet jau nebekieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Po 2-ju gimdymu veiksmingo svorio grazinimo i 'mergautinius laikus' ir nusistovejusios sveikesnes mitybos matau, kad 'lasinio' nebepriauginsiu (pradedu svarstyti apie neypac sveika, bet vienintele veiksminga priemone 'papildyti' krutis) blush2.gif
Vis domiuosi, skaitau, ieskau. Esu tvirtai apsisprendusi, kad vienintele mane tenkinanti procedura butu 'Transaxillary' (per pazasti), kiek radau info, tame daugiausiai patyres gyd. T.Astrauska.

Noriu jau pas ji atlikusiu OP pasiteirauti - kaip randelio 'kokybe'? Ar patenkintos rezultatu? O toms, kurios pasirinkote po krutimi, KODEL? (randa esu pastebejusi ir papludimiuose ne karta - mano skoniui neestetiskai pasirode, o vat i pazastis demesio nekreipiu, kai krutine pupso g.gif )

Labiausiai nerima keliantis 'pasalinis' efektas - riplingas, ar daug kam pasireiskia, kurios dejotes 'Allergan Natrelle'? Taip pat labai jaudina kiti pasaliniai poveikiai minimi prie proceduru, kurie pagrinde ir stabdo apie tolimesni - realesni svarstyma apie OP (capsular contracture/odos gangrena ir pan...) unsure.gif

ACIU uz atsakymus is anksto, jei bus, kurios pakomentuosite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuxsas @ 2013 07 10, 11:53)
Labuka,

as po operacijos 7 diena,baigiu isproteti nuo tos spec.liemeneles,del pooperacinio laikotarpio,bjauriausios pirmos dvi dienos,tolyn vis geryn,tikejausi blogesnio,miegu ant sono trecia para:) Dejausi Kaune pas Astrauska,mokejau 10500 plius pasiurbe riebaliukus pazastu srityje. Penktadieni jau trauks siulus. Siaip krutine kaip akmuo doh.gif ,bet po truputi minksteja,atsileidzia tinimai. is ties labai nepatogus metas,karstis ir pan.
Sekmes visoms planuojancioms ir jau turincioms 4u.gif

Sveikinu 4u.gif o pas kiek dareisi ir kokius implantus dejai? ax.gif
Papildyta:
[quote=Oriflaim,2013 06 29, 11:57]
[quote=donatella,2013 06 29, 12:07]
O cia dydi pati pasirinkai ar jis dauugiau patare? pasiteisino dydis?
as galvoju nuo 350 iki 400 bet bijau ar ne perdaug g.gif
Papildyta:
panasiai tokius:

http://www.gainesvil...ants_19942b.jpg

Mano prasymas buvo ,kad butu kuo naturaliau,tai jis man pasiule 335:) esu auksta mazdaug 174.. Esu patenkinta pasirinkimu, graziai atrodo smile.gif
[/quote]

Kaip Orflaim sekasi? kokie pokyciai? smagu turbut ziurint i nauja vaizdeli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 07 10, 23:03)
Labas vakaras  4u.gif

Po 2-ju gimdymu veiksmingo svorio grazinimo i 'mergautinius laikus' ir nusistovejusios sveikesnes mitybos matau, kad 'lasinio' nebepriauginsiu (pradedu svarstyti apie neypac sveika, bet vienintele veiksminga priemone 'papildyti' krutis)  blush2.gif
Vis domiuosi, skaitau, ieskau. Esu tvirtai apsisprendusi, kad vienintele mane tenkinanti procedura butu 'Transaxillary' (per pazasti), kiek radau info, tame daugiausiai patyres gyd. T.Astrauska.

Noriu jau pas ji atlikusiu OP pasiteirauti - kaip randelio 'kokybe'? Ar patenkintos rezultatu? O toms, kurios pasirinkote po krutimi, KODEL? (randa esu pastebejusi ir papludimiuose ne karta - mano skoniui neestetiskai pasirode, o vat i pazastis demesio nekreipiu, kai krutine pupso g.gif )

Labiausiai nerima keliantis 'pasalinis' efektas - riplingas, ar daug kam pasireiskia, kurios dejotes 'Allergan Natrelle'? Taip pat labai jaudina kiti pasaliniai poveikiai minimi prie proceduru, kurie pagrinde ir stabdo apie tolimesni - realesni svarstyma apie OP (capsular contracture/odos gangrena ir pan...)  unsure.gif

ACIU uz atsakymus is anksto, jei bus, kurios pakomentuosite  4u.gif

Sveika,na pas mane yra ne per pazasti,o po krutine deta. Del randelio,tai jis mazas ir tikrai nesimato. Gydytojas manau siuo atveju gerai padirbejo,man kaip tik asmeniskai labiau matosi per pazasti detu implantu randas smile.gif Pas mane Allerganu Natrelle implantai,tai jais tikrai patenkinta,labai minkstuciai. Riplingas budavo tik tada kai pasilenkdavau ir delto,kad esu labai kuda ir to riebalinio sluoksnio isvis neturejau. Dabad laukiuosi ir esu pastambejus,tai su papildomais kg isnyko ir riplingas. Pasaliniu poveikiu niekas numatyti negali,cia nuo gydytojo profesionalumo priklauso,nuo tavo kuno. Man gydytojas kai klausinejau dave 2% tikimybe,nes niekada negali zinoti ir sakyti,kad tau tikrai nebus smile.gif Dabar jau greitai bus 2 metai kaip turiu implantus ir esu be galo patenkinta,neisivaizduoju kaip galejau buti be ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2013 07 11, 09:31)
Sveika,na pas mane yra ne per pazasti,o po krutine deta. Del randelio,tai jis mazas ir tikrai nesimato. Gydytojas manau siuo atveju gerai padirbejo,man kaip tik asmeniskai labiau matosi per pazasti detu implantu randas smile.gif Pas mane Allerganu Natrelle implantai,tai jais tikrai patenkinta,labai minkstuciai. Riplingas budavo tik tada kai pasilenkdavau ir delto,kad esu labai kuda ir to riebalinio sluoksnio isvis neturejau. Dabad laukiuosi ir esu pastambejus,tai su papildomais kg isnyko ir riplingas. Pasaliniu poveikiu niekas numatyti negali,cia nuo gydytojo profesionalumo priklauso,nuo tavo kuno. Man gydytojas kai klausinejau dave 2% tikimybe,nes niekada negali zinoti ir sakyti,kad tau tikrai nebus smile.gif Dabar jau greitai bus 2 metai kaip turiu implantus ir esu be galo patenkinta,neisivaizduoju kaip galejau buti be ju smile.gif

Sveika, tai nemanai, kad po gimdymo reiks didinti implantus, nes kiek girdejau, kad daznai po gimdymo reikia didesnes krutines...? g.gif
Papildyta:
[quote=Oriflaim,2013 06 29, 10:44]
[quote=donatella,2013 06 29, 11:11]
sveikute, o pas ka dareisi? kokio dydzio dejai implantus? blush2.gif
[/qu
Dariausi pas Viksraiti,o dejo 335 smile.gif
[/quote]

Sveika, kaip vyksta grazejimo procesas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(donatella @ 2013 07 14, 11:36)
Sveika, tai nemanai, kad po gimdymo reiks didinti implantus, nes kiek girdejau, kad daznai po gimdymo reikia didesnes krutines...? g.gif

Labas,tikrai nezadu didinti. Man C dydis pakankamas ir didesniu nenoreciau,nes ant mano figuros tikrai per daug atrodytu didesni. Beto visada norejau naturalaus vaizdo. Dabar pasidziaugsiu didesniu nei C dydziu ir tikiuos,kad po maitinimo man atgal grys y C dydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 14 liepos 2013 - 12:17
QUOTE(beddable @ 2013 07 14, 12:17)
Labas,tikrai nezadu didinti. Man C dydis pakankamas ir didesniu nenoreciau,nes ant mano figuros tikrai per daug atrodytu didesni. Beto visada norejau naturalaus vaizdo. Dabar pasidziaugsiu didesniu nei C dydziu ir tikiuos,kad po maitinimo man atgal grys y C dydi smile.gif

Tik kazkaip teko skaityti, kad po gimdymo krutine pasikeicia ir tenka truputi didinti, kad vel igautu grazia forma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatella @ 2013 07 18, 07:19)
Tik kazkaip teko skaityti, kad po gimdymo krutine pasikeicia ir tenka truputi didinti, kad vel igautu grazia forma mirksiukas.gif

Cia kai kuriom mirksiukas.gif Kitom ji dar grazesne pasidaro ax.gif
Atsakyti
As neapsisprendimo busenoje. Mano mieste daro tik po krutine ir baisiai bijau to rando unsure.gif Po triju leliu ir maitinimu nebeturiu nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2013 07 18, 10:16)
As neapsisprendimo busenoje. Mano mieste daro tik po krutine ir baisiai bijau to rando  unsure.gif Po triju leliu ir maitinimu nebeturiu nieko unsure.gif

Kodel kitam mieste nenori daryt? smile.gif O beto tas randas po krutine nera tikrai baisus,viskas nuo gyd priklauso.. Pas mane jie maziukai ir visiskai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2013 07 18, 10:13)
Kodel kitam mieste nenori daryt?  smile.gif  O beto tas randas po krutine nera tikrai baisus,viskas nuo gyd priklauso.. Pas mane jie maziukai ir visiskai nesimato.

drinks_cheers.gif o dar saugiausias ir chirurgui lengviausias budas thumbup.gif
Atsakyti