gyvenciau lt,tai nebutu beda op atkelti,o dbar panikoj,jai susirgsiu liepos antra? ot velnias...ar teko kuriai susidurti su sia beda?
tai gal kokio vitamino c pagert... uoj nzn...stresuot jau pradedu
pas Kaikary.norejau pas vitku,bet kainos isgasdino,nuo 10 iki 14 svyruoja,kazkuri rase,kad apie 14 isejo,be jokio pakelimo,negaliu sau tiek leisti
Papildyta:
gavau atsakyma is klinikos dabar rami kaip bitute del menesiniu operacija neatidedama,viskas vyksta kaip ir suplanuota,menesines tam ytako neturi
Papildyta:
gavau atsakyma is klinikos dabar rami kaip bitute del menesiniu operacija neatidedama,viskas vyksta kaip ir suplanuota,menesines tam ytako neturi
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 16:32)
pas Kaikary.
O kokia apytikslė kainytė pas jį?
siuo metu man 9700lt,bet konsultacijos metu kaina gali keistis kazkaip manes netaukia tos klinikos kur kaina 7000lt,kazkaip nelb pasitikiu
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 19:39)
siuo metu man 9700lt,bet konsultacijos metu kaina gali keistis kazkaip manes netaukia tos klinikos kur kaina 7000lt,kazkaip nelb pasitikiu
Aš taip pat nemanau, kad kainos taip gali skirtis.. Ir šiaip tokį dalyką noris darytis pas patyrusius, išmanančius savo darbą chirurgus.
QUOTE(ausryte.b @ 2013 06 28, 18:06)
Aš taip pat nemanau, kad kainos taip gali skirtis.. Ir šiaip tokį dalyką noris darytis pas patyrusius, išmanančius savo darbą chirurgus.
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 14:32)
nes suderint viska tai butu labai sunku