Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

o as liepos 2 einu konsultacijos, bet temperatura pakilo susirgau verysad.gif
Atsakyti
gyvenciau lt,tai nebutu beda op atkelti,o dbar panikoj,jai susirgsiu liepos antra? doh.gif ot velnias...ar teko kuriai susidurti su sia beda? unsure.gif
Atsakyti
dabar jau skatinti pervelu nebent tolina vitamias c ar citrina.
Dakota skambinausi as del M teirautis sake jei pirma diena reik kalbetis su anesteziologu. bet sake kad per menesines nedaro o jei paskutine tada geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara3: 28 birželio 2013 - 10:06
tai gal kokio vitamino c pagert... g.gif uoj nzn...stresuot jau pradedu verysad.gif
Atsakyti
nestresuok nes pramus wink.gif viskas bus gerai tingiu visa tema vartyti o kur tu daraisi ?
Atsakyti
pas Kaikary.norejau pas vitku,bet kainos isgasdino,nuo 10 iki 14 svyruoja,kazkuri rase,kad apie 14 isejo,be jokio pakelimo,negaliu sau tiek leisti unsure.gif
Papildyta:
gavau atsakyma is klinikos clap.gif dabar rami kaip bitute bigsmile.gif del menesiniu operacija neatidedama,viskas vyksta kaip ir suplanuota,menesines tam ytako neturi thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif tai super manau cia nuo klinikos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 16:32)
pas Kaikary.

O kokia apytikslė kainytė pas jį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 28 birželio 2013 - 18:26
siuo metu man 9700lt,bet konsultacijos metu kaina gali keistis 4u.gif kazkaip manes netaukia tos klinikos kur kaina 7000lt,kazkaip nelb pasitikiu
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 19:39)
siuo metu man 9700lt,bet konsultacijos metu kaina gali keistis 4u.gif kazkaip manes netaukia tos klinikos kur kaina 7000lt,kazkaip nelb pasitikiu

Aš taip pat nemanau, kad kainos taip gali skirtis.. Ir šiaip tokį dalyką noris darytis pas patyrusius, išmanančius savo darbą chirurgus.
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 06 28, 18:06)
Aš taip pat nemanau, kad kainos taip gali skirtis.. Ir šiaip tokį dalyką noris darytis pas patyrusius, išmanančius savo darbą chirurgus.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 28, 14:32)
gavau atsakyma is klinikos clap.gif  dabar rami kaip bitute bigsmile.gif  del menesiniu operacija neatidedama,viskas vyksta kaip ir suplanuota,menesines tam ytako neturi thumbup.gif

thumbup.gif nes suderint viska tai butu labai sunku doh.gif
Atsakyti
mergaites, kas daretes pas Jankuna, gal turit atsiliepimu ir kokios kainos?
Atsakyti