[quote=tigrotina,2013 05 10, 12:04]
tepaliukas nuo randų: KELO-CUT UV, spf 30 o nuo skaumso tai jau nepamenu, klinikoje ir nusipirkau išvažiuojant namo
o ta tepaliuka irgi klinikoje pirkote ar yra ju vaistineje?
QUOTE(tigrotina @ 2013 05 10, 12:04)
tepaliukas nuo randų: KELO-CUT UV, spf 30 o nuo skaumso tai jau nepamenu, klinikoje ir nusipirkau išvažiuojant namo
Papildyta:
nu aišku, o kokios firmos implantus dėjotes? pas mane tai allergan
Papildyta:
nu aišku, o kokios firmos implantus dėjotes? pas mane tai allergan
Aš naudosiu pleistrus nuo randų, duos klinika, kurioje operavausi, įskaičiuota į kainą. Man asmeniškai gydytojas išrašė gerti antibijotikus 3 dienas, traumel tabletem ir nuo skausmo Ketanov. Dar dasipirkau, kad raumenis atpalaiduotu - Mydocalm.
Implantai Cereform, 405cc
[quote=santuleg,2013 05 10, 12:15]
[/quote]
tepaliuką klinikoje pirkau, apie 130 lt kainavo, jo uztenka 3 mėn., yra pirkti ir vaistinėse, va šitą baigsiu, tai lėksiu į vaistinę pirkti
Papildyta:
Man dar būtų įdomu sužinoti, koks pavadinimas tų pleistrų, gal ir man reikėtų pabandyti. Oho tai Jūms daug vaistų išrašė, matyt kiekvienai skirtingai, man tai reikėjo apie savaitę vartoti antibijotikus ir nuo skausmo irgi maždaug apie savaitę. Bet matyt aš esu pakenčiam skausmui, nes kaip minėjau, 3 dieną praktiškai nerealaus skausmo nebuvo, pati sunkiausia buvo pirma naktis namuose
[/quote]
tepaliuką klinikoje pirkau, apie 130 lt kainavo, jo uztenka 3 mėn., yra pirkti ir vaistinėse, va šitą baigsiu, tai lėksiu į vaistinę pirkti
Papildyta:
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 05 11, 10:21)
Aš naudosiu pleistrus nuo randų, duos klinika, kurioje operavausi, įskaičiuota į kainą. Man asmeniškai gydytojas išrašė gerti antibijotikus 3 dienas, traumel tabletem ir nuo skausmo Ketanov. Dar dasipirkau, kad raumenis atpalaiduotu - Mydocalm.
Man dar būtų įdomu sužinoti, koks pavadinimas tų pleistrų, gal ir man reikėtų pabandyti. Oho tai Jūms daug vaistų išrašė, matyt kiekvienai skirtingai, man tai reikėjo apie savaitę vartoti antibijotikus ir nuo skausmo irgi maždaug apie savaitę. Bet matyt aš esu pakenčiam skausmui, nes kaip minėjau, 3 dieną praktiškai nerealaus skausmo nebuvo, pati sunkiausia buvo pirma naktis namuose
QUOTE(tigrotina @ 2013 05 12, 22:50)
Papildyta:
Papildyta:
Pleistrai Cerederm
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 02, 20:28)
ooo tai tu jau senokai turi (.)(.) . ir kaip ? viskas taip pat kaip is pradziu? ar neketini po poros men keist? ar nekieteja? ra nepaskauda?
Viskas gerai! Pamirsau kokie buvo, atrodo su tokiais gimiau
Papildyta:
QUOTE(tigrotina @ 2013 05 04, 11:03)
tai sveikinu, ei nebijok, super bus, užmigsi-arsikelsi, ir tiks op su naujais papuliais
Papildyta:
na tai nors ačiū Dievui, kad iš priekio maža tikimybė raukšlėjimasis, o nuo kada Jūs pastebėjote raukšlėjimąsi?
Papildyta:
na tai nors ačiū Dievui, kad iš priekio maža tikimybė raukšlėjimasis, o nuo kada Jūs pastebėjote raukšlėjimąsi?
Menesiu begyje, 3-6. Priaugau svorio ir nieko nebesijaucia. Turbut nuo riebalinio audinio nemazai priklauso, nes pas mane buvo jo labai mazai - AA dydis krutines.
Papildyta:
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 05 08, 05:34)
Ryt jau bus 7 dienos, kaip po operacijos esu. Skausmas nežmoniškas, galvojau esu atspari skausmui, klydau Naktį atsikeliu ir žiūriu į lubas, taip surakina, kad net nepajudu Gera žinia, kad jau dienos metu galiu judėti pamažu
Uzjauciu As geriau vaistus nuo skausmo keleta dienu. Labiau skauda tada, kai implantas dedamas po raumeniu. Gilesnis pjuvis. Zinoma, tam yra ir privalumu
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 05 13, 19:40)
Pleistrai Cerederm
MEPIFORM as tokius naudoju pleistrus
Kada tiksliai pradėjote tepti randus tepaliukais ar klijuoti pleistrus? Kada reiktu tai pradėti daryti?
Sveikos,
gal kuriai ne tik implantus dėjo,bet ir spenelius kėlė? Man taip baisu...
gal kuriai ne tik implantus dėjo,bet ir spenelius kėlė? Man taip baisu...
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 05 20, 08:10)
Kada tiksliai pradėjote tepti randus tepaliukais ar klijuoti pleistrus? Kada reiktu tai pradėti daryti?
Kai isims siulus iskart ir pradeti
QUOTE(beddable @ 2013 05 20, 10:54)
Kai isims siulus iskart ir pradeti
Na man tai asmeniškai sakė pradėti tepti tik kai šašiukai nukris, tai po siūlų išėmimo dar apie savaitę palaukiau ir tik tada pradėjau teptis
Papildyta:
QUOTE(Oriflaim @ 2013 05 19, 18:28)
Sveikos,gal galite padeti? Siandien eisiu pirma karta po OP maudytis,ar visus pleistrus reikia nusiimt? Baisu man nulupti juos...
Aš asmeniškai kol man siūlų neišėmė tai prausiausi tik iki pusės, kažkaip nenorėjosi šlapinti pleistrų. Bet patarčiau nenusiiminėti pleistrų, geriausiai tai prauskitės iki pusės