Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(zuzii @ 2013 04 24, 19:23)
Atsakau uz Angelina - Viksraitis Kaune. O Vilniuje taip  pat yra kas daro ir be Vitkaus. Jo klinikose dirba Sakalauskaite, anksciau dirbo Jauniskis  - ju darbai visai neblogi. Gyte Babajan kruopsciai lipdo... Vaiciunas, balciunas, Jankauskas, Rauba... Yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Papildyta:
Na na jau nebaisios - juk nauju tai tikrai nenori lotuliukas.gif . Del pamatavimo, tai aisku, kad nemacius kaip tai tiksliai daro - galima ir suklysti, bet nemanau, kad tu labia daug suklydai... Pas mane baze 14 - tai ir nedaug variantu buvo is ko rinktis, tad dydid mane gazdina lotuliukas.gif  Bet as jau tuoj tuoj rezultata matysiu bigsmile.gif

Aciu Zuzzi uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelinna @ 2013 04 24, 22:54)
Aciu Zuzzi uz atsakyma  thumbup.gif

Prasom lotuliukas.gif Dovanok, kad taip naglai blush2.gif

O del emeilo - reikia pasiziuret gydytojo internetiniame puslapyje -manau ten tikrai nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukass1 @ 2013 04 24, 19:50)
Labuka, cia esu naujoke, noriu paklausti jusu keliu klausimu  smile.gif noreciau pasididinti krutine pas Kestuti Maslauska birzelio viduryje (aisku jei taip greit imanoma butu) bet esu uzsienyje ir grisiu tik porai savaiciu kazin butu imanoma per jas nuvykti i konsultacija ir atlikti operacija? Gal kas zinote jo emeila, kad galeciau visu klausimu jo pasiklaust  4u.gif

Sveika,as pas jy operavausi ir gyvenu ne Lietuvoj. Pasiskambink y registratura ir pasnekek,as asmeniskai jo nr nebeturiu,bet berods internete yra ir viska sutarsi. Konsultacija ir OP gal ir iseis padaryti,bet po 7 dienu reikia siulus traukti nepamirsk to,nebent kazkur kitur gali istraukti,bet nepaziures ar gija viskas tvarkoj (nebent siulus trauks kitas plastines chirurgijos spec). Jei dirbi fizini darba tai gali net menesiui pamirsti smile.gif As po OP y darba gryzau tik po pusantro menesio.
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 04 24, 19:23)
Atsakau uz Angelina - Viksraitis Kaune. O Vilniuje taip  pat yra kas daro ir be Vitkaus. Jo klinikose dirba Sakalauskaite, anksciau dirbo Jauniskis  - ju darbai visai neblogi. Gyte Babajan kruopsciai lipdo... Vaiciunas, balciunas, Jankauskas, Rauba... Yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Papildyta:
Na na jau nebaisios - juk nauju tai tikrai nenori lotuliukas.gif . Del pamatavimo, tai aisku, kad nemacius kaip tai tiksliai daro - galima ir suklysti, bet nemanau, kad tu labia daug suklydai... Pas mane baze 14 - tai ir nedaug variantu buvo is ko rinktis, tad dydid mane gazdina lotuliukas.gif  Bet as jau tuoj tuoj rezultata matysiu bigsmile.gif

aciu mirksiukas.gif ziureinejau ju darbu foto, tai man Babajan nepatiko schmoll.gif reiks atmetimo budu viena issirinkt mirksiukas.gif labiausiai patiko Viksraicio darbai...gaila, kad nevilniui..
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 22:11)
aciu  mirksiukas.gif  ziureinejau ju darbu foto, tai man Babajan nepatiko  schmoll.gif  reiks atmetimo budu viena issirinkt  mirksiukas.gif  labiausiai patiko Viksraicio darbai...gaila, kad nevilniui..

As vaziavau specialiai is Vilniaus I Kauna pas ji mirksiukas.gif Kai reikia butent to,viska gali padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2013 04 24, 22:00)
Sveika,as pas jy operavausi ir gyvenu ne Lietuvoj. Pasiskambink y registratura ir pasnekek,as asmeniskai jo nr nebeturiu,bet berods internete yra ir viska sutarsi. Konsultacija ir OP gal ir iseis padaryti,bet po 7 dienu reikia siulus traukti nepamirsk to,nebent kazkur kitur gali istraukti,bet nepaziures ar gija viskas tvarkoj (nebent siulus trauks kitas plastines chirurgijos spec). Jei dirbi fizini darba tai gali net menesiui pamirsti smile.gif As po OP y darba gryzau tik po pusantro menesio.

Aciu uz atsakyma, ryt skambinsiu ax.gif as nedirbu, bet turiu puses metuku suneli, o ji pakelti vistiek teks... o juk viskas pirmiau uzgyti turi... kaip vyksta tas gijimas, ta prasme menesi, du, tris... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 25, 00:11)
aciu  mirksiukas.gif  ziureinejau ju darbu foto, tai man Babajan nepatiko  schmoll.gif  reiks atmetimo budu viena issirinkt  mirksiukas.gif   labiausiai patiko Viksraicio darbai...gaila, kad nevilniui..

Is musu patirties galiu pasakyti, kad foto galerija nevisada pasako tiesa... Viena musiskiu visai neseniai pas Babajan daresi (kitoje temoje) - asmeniskai man labia vykes darbas... Matai tarp Vilniaus daktaru kazkaip nepopuliaru I internet darbus kelt g.gif Bet kai nueini I konsultacija jie savo darbu albumukus gyvai rodo, bent jau Rauba - lyginam ka turim, ko norim, ka gausim mirksiukas.gif
Tik jokiu budu nesakau, kad nevaziuok I Kauna - visiska pasirinkimo laisve, kas sirdziai mieliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 25 balandžio 2013 - 07:26
QUOTE(zuzii @ 2013 04 25, 08:19)
Is musu patirties galiu pasakyti, kad foto galerija nevisada pasako tiesa... Viena musiskiu visai neseniai pas Babajan daresi (kitoje temoje) - asmeniskai man labia vykes darbas... Matai tarp Vilniaus daktaru kazkaip nepopuliaru I internet darbus kelt g.gif  Bet kai nueini I konsultacija jie savo darbu albumukus gyvai rodo, bent jau Rauba - lyginam ka turim, ko norim, ka gausim mirksiukas.gif
Tik jokiu budu nesakau, kad nevaziuok I Kauna - visiska pasirinkimo laisve, kas sirdziai mieliau 4u.gif

gali but kad nera normaliu ju darbu foto internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oriflaim @ 2013 04 22, 11:12)
SOOOS! blush2.gif
Esu naujoke, reikia pagalbos  4u.gif  blush2.gif  ka rinktis G.Papecki ar S Viksraiti?

As rinkciausi Papecki... Bet manau tam kad pasirinkti-apsilankyk pas abu daktarus konsultacijose, pasisnekek su jais, aptark busima operacija, visus niuansus...Ir iskart manau pasirinksi tau artimesni gydytoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 04 18, 10:59)
Sveikos, Planuoju didintis krūtinę arba pas Papečkį, arba pas Tautrimą A. Tautrimas siūlo daryti per pažastį, o Papečkis po krūtine. Taip pat ir dydžius siūlo skirtingus. Sunku apsispręsti. Vienas 440 dvisluoksnius, kitas max 370.. Ar girdėjote apie implantus dvisluoksnius? Mane tas pjūvis per pažastį baugina dėl galimo pasisukimo ir dėl galimo sunkesnio gijimo.

As asmeniskai po krutine nedaryciau (aisku cia skonio reikalas smile.gif )
As pati turiu dvisluoksnius implantus. Visai patenkinta, nera jie kieti ir pan.
Pasisukimas ir pjuvis nera susije dalykai... Jei labai bijai pasisukimo vertetu rinktis apvalius(o ne anatominius) implantus. Del gijimo-nepasakyciau kad per pazasti gija sunkiau. Aisku tas gijimas individualus dalykas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tigrotina @ 2013 04 08, 16:35)
sveikos merginos,

norečiau paklausti Jūsų nuomonės,  Jūs nuo kada pradėjote miegoti pvz ant pilvo??
esu pati pasidariusi krūtinės didinimo operaciją prieš 2 mėn., ir ant pilvo vis baisoka miegoti, ant šono miegu, bet va ant pilvuko taip norisi, bet kažkos baimės jausmas, kad va dar pasisilinks ar ką.... Bandžiau gultis ant pilvo, keistas jausmas nes jauciu krutinę, ar Jums merginos yra toks pats jausmas, ar čia yra nesąmonės?  smile.gif

Man dabar apie 6 sav po operacijos. Pradejau miegoti pusiau ant pilvo praejus 4 sav. As manau pati turi jausti kada gali miegoti ant pilvo- t y kai nejauti nemaloniu pojuciu, skausmo diskomforto
Atsakyti
Labukas, mano operacija jau kitą savaitę pas gyd. G. Papečkį. Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 04 26, 08:26)
Labukas, mano operacija jau kitą savaitę pas gyd. G. Papečkį. Laukiu nesulaukiu smile.gif

laukiam ispudziu!! ir foto blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As esu jau 3 metai po operacijos. Turiu klausima gal padesite kuri, man liepe pasisaryti krutu ultragarsa, nes skauda viena kruti, gal zinote kur tai galeciau pasidaryti Vilniuje? Ar tinka bet kokia daktare ar butent su implantais reikia kreiptis kazkur specialiai? Labai aciu jums uz atsakyma niekur nerandu info baigiu isprotet ... verysad.gif
Papildyta:
Beja ultragarsa reik daryt tikrint implantus...
Atsakyti