Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Va dar naujiena suzinojau- RAUKSLEJIMASIS blink.gif kas cia per dalykas? kaip tai pasireiskia? kas ji lemia?
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 21, 20:20)
Va dar naujiena suzinojau- RAUKSLEJIMASIS  blink.gif  kas cia per dalykas? kaip tai pasireiskia? kas ji lemia?

user posted image
user posted image
Atsakyti
SOOOS! blush2.gif
Esu naujoke, reikia pagalbos 4u.gif blush2.gif ka rinktis G.Papecki ar S Viksraiti?
Atsakyti
vaje kaip susirauksleje doh.gif tai laikoma kaip komplikacija? ar daznai pasutaiko?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 05, 17:04)
is norvegijos.uzsirasiau liepos 3 dienai konsultacijai ir sekanciai dienai operacijai pas kaikari.tik vis abejoju ar sutiks su mano pasirinktu implanto dydziu,mano lasta  krutines plati,noriu 480 .kiek teko bendrauti su meginomis,tai daugumai parinko mazesny,ir dabar jos gailisi...

Manau jis bus labai patenkintas,jam patinka deti dideles krutines mirksiukas.gif o sakyk kokie tavo ism.ir koki dydi dabar nesioji?Nes Mano lasta irgi plati,ir galvojau ,kad noriu kokiu 400 lotuliukas.gif ,bet dabar neisivaizduoju kaip as buciau su jais atrodzius,nes man gavos didele ir su 360 blink.gif tokia sultinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oriflaim @ 2013 04 22, 12:12)
SOOOS! blush2.gif
Esu naujoke, reikia pagalbos  4u.gif  blush2.gif  ka rinktis G.Papecki ar S Viksraiti?

As nesenai patvarkyta pas S.Viksraiti, ir labai patenkinta,labai naturali krutine gavos,niekad nepasakytum ,kad su implantu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 06, 12:51)
krutines matmenys 12  4  20  pagal sia skaiciuote http://www.cereform.su/calc
90 cm per krutine,86 po krutine.bet esu stamboka,todel,noriu kad atrodytu proporcingai...169 cm 64 kg...

Sorry blush2.gif nemaciau ,kad buvai parasius duomenis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 22, 11:10)
vaje kaip susirauksleje  doh.gif  tai laikoma kaip komplikacija? ar daznai pasutaiko?

ne, ne komplikacija cia ax.gif is priekio, kad rauksletusi zymiai retesnis variantas, bet sonai, kai pasilenkus tai beveik visom mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 22, 14:11)
ne, ne komplikacija cia ax.gif  is priekio, kad rauksletusi zymiai retesnis variantas, bet sonai, kai pasilenkus tai beveik visom mirksiukas.gif
user posted image

O kazin kodel taip atsiranda mirksiukas.gif ,kad implantas neto dydzio parinktas ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelinna @ 2013 04 22, 16:35)
O kazin kodel taip atsiranda mirksiukas.gif ,kad implantas neto dydzio parinktas ar kas? g.gif

va, man irgi idomu g.gif
Angelina-o Viksraitis vilniuje ar Kaune? as ieskau gero vilniuje, nes man ten patogiau butu atskridus is svedijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 22 balandžio 2013 - 21:03
Dakota 24
Mano duomenys siek tiek didesni uz tavo ir implantai bus virs 400 mirksiukas.gif , bet mano ir baze 14, profilis 6, nuo raktikaulio 23, ugis 170, svoris 68.... Sek mano naujienas - matysi labia panasu vaizdeli.... Pagal tavo duomenis teisiog gali netilpti dideles talpos implantai ir gautis pertempimas, gali ir strijos atsirasti. As tik daugiau kitoje temuteje dalyvauju 4u.gif Operacija jau 26 d...
Atsakyti
uoj zuzi,strijos nebaisios man...pas mane po gimdymo ju pilna doh.gif o per nestuma krutine buvo ohoho,c buvo per mazas,o dabar nuliuka turiu doh.gif negaliu paskyti ar tiksliai parasiau matavimusnet=s pati matavausi biggrin.gif laukiu liepos kaip isganymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 22, 23:45)
va, man irgi idomu  g.gif 
Angelina-o Viksraitis vilniuje ar Kaune? as ieskau gero vilniuje, nes man ten patogiau butu atskridus is svedijos  mirksiukas.gif

Atsakau uz Angelina - Viksraitis Kaune. O Vilniuje taip pat yra kas daro ir be Vitkaus. Jo klinikose dirba Sakalauskaite, anksciau dirbo Jauniskis - ju darbai visai neblogi. Gyte Babajan kruopsciai lipdo... Vaiciunas, balciunas, Jankauskas, Rauba... Yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 24, 17:52)
uoj zuzi,strijos nebaisios man...pas mane po gimdymo ju pilna doh.gif  o  per nestuma krutine buvo ohoho,c buvo per mazas,o dabar nuliuka turiu doh.gif negaliu paskyti ar tiksliai parasiau matavimusnet=s pati matavausi biggrin.gif laukiu liepos kaip isganymo thumbup.gif

Na na jau nebaisios - juk nauju tai tikrai nenori lotuliukas.gif . Del pamatavimo, tai aisku, kad nemacius kaip tai tiksliai daro - galima ir suklysti, bet nemanau, kad tu labia daug suklydai... Pas mane baze 14 - tai ir nedaug variantu buvo is ko rinktis, tad dydid mane gazdina lotuliukas.gif Bet as jau tuoj tuoj rezultata matysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka, cia esu naujoke, noriu paklausti jusu keliu klausimu smile.gif noreciau pasididinti krutine pas Kestuti Maslauska birzelio viduryje (aisku jei taip greit imanoma butu) bet esu uzsienyje ir grisiu tik porai savaiciu kazin butu imanoma per jas nuvykti i konsultacija ir atlikti operacija? Gal kas zinote jo emeila, kad galeciau visu klausimu jo pasiklaust 4u.gif
Atsakyti