Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Labai truksta nuotrauku daktaru galerijose. Pas TA yra graziu visai rezultatu sudeta. Pas kitus daktarus arba nieko, arba labai mazai. Ir neigiamu atsiliepimu nebera biggrin.gif Kai skaitinejau pries kelis metus, tai ojojoj kiek galima buvo rasti ir cia, ir siaip nete. O dabar arba visi istobulejo, arba mergaites jau tyli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sersé la fàm @ 2013 04 09, 09:17)
Sveikos, norejau paklausti kaip daktarai reaguoja i konsultacijas emailu. Esu is Klaipedos, tai zadu cia su Gelziniu tiesiogiai pabendrauti. Dar domina TA. Tai gal galima kazkaip jam nuotraukas nusiusti, paaiskint ko noreciau ir ta pirmini ivertinima gauti?

Drąsiai rašyk į -meilą, jei rūpi klientai, tai atrašys, aš pati bendravau per e-mailą, manęs paprašė anuotraukyčių ir viskas, susitariau dėl konsultacijos ir operacijos tą pačią dieną ir viskas. Taip kad siūsk drąsiai, nesikuklink
Atsakyti
QUOTE(tigrotina @ 2013 04 09, 21:37)
Drąsiai rašyk į -meilą, jei rūpi klientai, tai atrašys, aš pati bendravau per e-mailą, manęs paprašė anuotraukyčių ir viskas, susitariau dėl konsultacijos ir operacijos tą pačią dieną ir viskas. Taip kad siūsk drąsiai, nesikuklink

NA, as planuoj operacija link rugsejo. Tai jauciu dar ankstoka daktarus klibinti. Kolkas skaitau, domiuos. Aisku labai nekantru... ypac kai as esu is tu kur jei uzsidega tai reikia cia ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
as ir is anksciau susitariau,ana savakte,o op ir konsultacija liepos pradzioj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Planuoju didintis krūtinę arba pas Papečkį, arba pas Tautrimą A. Tautrimas siūlo daryti per pažastį, o Papečkis po krūtine. Taip pat ir dydžius siūlo skirtingus. Sunku apsispręsti. Vienas 440 dvisluoksnius, kitas max 370.. Ar girdėjote apie implantus dvisluoksnius? Mane tas pjūvis per pažastį baugina dėl galimo pasisukimo ir dėl galimo sunkesnio gijimo.
Atsakyti
QUOTE(Kvepaliuke @ 2013 04 18, 09:59)
Sveikos, Planuoju didintis krūtinę arba pas Papečkį, arba pas Tautrimą A. Tautrimas siūlo daryti per pažastį, o Papečkis po krūtine. Taip pat ir dydžius siūlo skirtingus. Sunku apsispręsti. Vienas 440 dvisluoksnius, kitas max 370.. Ar girdėjote apie implantus dvisluoksnius? Mane tas pjūvis per pažastį baugina dėl galimo pasisukimo ir dėl galimo sunkesnio gijimo.

Laba 4u.gif Implanto pasisukimas nuo pjuvio vietos nepriklauso, o dvisluoksniai implantai kieti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 18, 13:45)
Laba 4u.gif  Implanto pasisukimas nuo pjuvio vietos nepriklauso, o dvisluoksniai implantai kieti mirksiukas.gif

Praleidau matyt kazka... jau apvalus, anatominiai, profiliai ir t.t. pazystama, o kuom ypatingas dvisluoksnis implantas?
Atsakyti
QUOTE(sersé la fàm @ 2013 04 19, 08:51)
Praleidau matyt kazka... jau apvalus, anatominiai, profiliai ir t.t. pazystama, o kuom ypatingas dvisluoksnis implantas?

siaip kuo kietesnis implantas, tuo mazesne raukslejimosi tikimybe mirksiukas.gif gal dar kokiu pliusu turi, bet nesidomejau- nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:23)
siaip kuo kietesnis implantas, tuo mazesne raukslejimosi tikimybe mirksiukas.gif  gal dar kokiu pliusu turi, bet nesidomejau- nezinau ax.gif

BEt itariu kuo kietesnis tuo nenaturaliau ciuopiasi? Jei savos tik tuscios skurytes, tai labai turbut jausis. O po raumeniu dedant gal maziau matosi raukslejimasis?
Atsakyti
QUOTE(sersé la fàm @ 2013 04 20, 11:52)
BEt itariu kuo kietesnis tuo nenaturaliau ciuopiasi? Jei savos tik tuscios skurytes, tai labai turbut jausis. O po raumeniu dedant gal maziau matosi raukslejimasis?

nezinau ar yra skirtumas del raukslejimosi kur deta, bet ne vienai musu raukslejimas matosi ax.gif o kietesnis tai tikrai nesiciuops naturaliai, nes jau ir patys minksciausi implantai jaucias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 20, 13:56)
nezinau ar yra skirtumas del raukslejimosi kur deta, bet ne vienai musu raukslejimas matosi ax.gif  o kietesnis tai tikrai nesiciuops naturaliai, nes jau ir patys minksciausi implantai jaucias mirksiukas.gif

NA, as ziuriu optimistiskai ... manau bus bet kokiu atveju geriau negu yra doh.gif geriau tegu raukslejas pasilenkus negu kaip dabar kaba. Tiesa, o raukslejimasis matos tik pasilenkus?
Atsakyti
QUOTE(sersé la fàm @ 2013 04 20, 13:34)
NA, as ziuriu optimistiskai ... manau bus bet kokiu atveju geriau negu yra  doh.gif geriau tegu raukslejas pasilenkus negu kaip dabar kaba. Tiesa, o raukslejimasis matos tik pasilenkus?

Man asmeniskai pasilenkus tik 4u.gif
Atsakyti