Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(Flirt @ 2013 04 04, 13:06)
dabar, kaip tik labai daug naujokiu 4u.gif  toj temutej kazkaip labai greit susidraugaujama thumbup.gif  todel gal atrodo kad dauguma susibendrave is seniau ax.gif
beveik visos i sia temute atkeliavo dar nepasigrazinusios, taip kad nesuk sau galvos 4u.gif  jei neatsako, klausk dar karta, tikrai niekas neuzpyks 4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada sunku isibrauti i senas temas, todel visai neblogai si temuke uzsukancioms retai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelinna @ 2013 03 20, 13:32)
O is kur tu jei ne paslaptis rolleyes.gif
Papildyta:

Man atrodo CIA priklauso nuo krutines,jei po nestumu keliu ir jos pakrite,manau tai idealiausias variantas doh.gif

is norvegijos.uzsirasiau liepos 3 dienai konsultacijai ir sekanciai dienai operacijai pas kaikari.tik vis abejoju ar sutiks su mano pasirinktu implanto dydziu,mano lasta krutines plati,noriu 480 .kiek teko bendrauti su meginomis,tai daugumai parinko mazesny,ir dabar jos gailisi...
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 05, 16:04)
is norvegijos.uzsirasiau liepos 3 dienai konsultacijai ir sekanciai dienai operacijai pas kaikari.tik vis abejoju ar sutiks su mano pasirinktu implanto dydziu,mano lasta  krutines plati,noriu 480 .kiek teko bendrauti su meginomis,tai daugumai parinko mazesny,ir dabar jos gailisi...

tai tarkites,kad turetu kelis dydzius ir jei netiks jusu pasirinktas,tuomet detu kita dydi. Kokie ismatavimai krutines? Koks plotis?
Atsakyti
krutines matmenys 12 4 20 pagal sia skaiciuote http://www.cereform.su/calc
90 cm per krutine,86 po krutine.bet esu stamboka,todel,noriu kad atrodytu proporcingai...169 cm 64 kg...
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 06, 11:51)
krutines matmenys 12  4  20  pagal sia skaiciuote http://www.cereform.su/calc
90 cm per krutine,86 po krutine.bet esu stamboka,todel,noriu kad atrodytu proporcingai...169 cm 64 kg...

O kiek jum palei skaiciuokle siulo ml implanta? smile.gif Man raso,kad idealiausias implantas 240 arba 265ml,bet pas mane 290ml,bet ne cereform ir proporcingai atrodo. Dauguma pasidarusiu taip pat ir man krutines apimtys plius minus tokios pat kaip per klubus.
Atsakyti
300 arba jai didesniu 340 bet pagal nuotraukas tokio dydzio implanu ,noriu didesniu...
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 06, 12:15)
300 arba jai didesniu 340  bet pagal nuotraukas tokio dydzio implanu ,noriu didesniu...

o koki dabar dydi nesiojat liemeneles ir kokio tikites? smile.gif
Atsakyti
galima sakyti nesioju maziausia,o noreciau c dydzio.po gimdymo krutine buvo padidejusi iki c,todel darau tokia prielaida,kad realu butu toki dydi isgauti
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 06, 12:29)
galima sakyti nesioju maziausia,o noreciau c dydzio.po gimdymo krutine buvo padidejusi iki c,todel darau tokia prielaida,kad realu butu toki dydi isgauti

tikrai c dydi isgausit ir manau,kad be 480ml. Sunku ka nors ir pasakyti kai nematai realaus vaizdo smile.gif) Gydytojas manau tikrai patars,svarbiausia issakyti savo norus. Norejau irgi naturalaus vaizdo ir galvojau apie pilna B dydi,nes buvau irgi su visisku nuliu,bet rezultate gavosi C/D.
Atsakyti
d yra mano svajone,bet nemanau kad ymanona isgauti toky dydi iskart,kai nieko skaityk nera pas mane
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 04 06, 13:22)
d yra mano svajone,bet nemanau kad ymanona isgauti toky dydi iskart,kai nieko skaityk nera pas mane

su 480 ir F isgausi biggrin.gif
imesk kokia foto, kokiu papu noretum, o tai labai daznai moterys ta C visikai kitaip isivaizduoja mirksiukas.gif sako noriu C, o is tikro ten koks E/F buna biggrin.gif
Atsakyti