Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(beddable @ 2013 03 19, 22:16)
K. Maslauskas is grozio chirurgijos

Kaina?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 03 18, 18:22)
as taip pat ne lt gyvenu,atostogu galiu tik dvi sav pasimti.jau doemjausi,per sy laika galima atlikti op ir isimti siulus,viskas ciki,tik neisirenku pas ka...buvau vitkum susidomejus,tik kad kaineles kosmines,moki daug uz varda...viena dejosi,su viskuo isejo 16 tukstanciu...as daugiau 10 negaliu tam skirti....

O is kur tu jei ne paslaptis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 03 19, 12:33)
o mane atbaido pjuvis po krutine...teko matyti,kaip jis atrodo,ir pasilenkus isryskeja...galvojau per pazasty,bet merginos sako,kad per pazasty kaip tik lbiau matosi

Man atrodo CIA priklauso nuo krutines,jei po nestumu keliu ir jos pakrite,manau tai idealiausias variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2013 03 19, 21:07)

Kiekvienam individualiai,daug kas priklauso nuo implanto pasirinkimo. Mano atveju kainavo 9500lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif vis paskaitineju as cia, bet kazkaip nerandu atsakymu i man rupimus klausimus g.gif koks jausmaskai krutine padidinta? ar jauciasi svoris, ar kad kazkoks svetimkunis viduij g.gif kitas klausimas- ar ji minksta? rolleyes.gif ar kai spaudi rankomis, tai toks jausmas kaip kadbutu naturali, ar jauciasi kad kieta ir netikra? rolleyes.gif ar susilaukiat daugiau vyru demesio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 03 23, 22:53)
sveikos  4u.gif  vis paskaitineju as cia, bet kazkaip nerandu atsakymu i man rupimus klausimus  g.gif  koks jausmaskai krutine padidinta? ar jauciasi svoris, ar kad kazkoks svetimkunis viduij  g.gif  kitas klausimas- ar ji minksta?  rolleyes.gif  ar kai spaudi rankomis, tai toks jausmas kaip kadbutu naturali, ar jauciasi kad kieta ir netikra?  rolleyes.gif  ar susilaukiat daugiau vyru demesio?  biggrin.gif

pritariu, mane domina tie patys klausimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta25 @ 2013 04 01, 16:26)

apsilankykit sitoje temoje http://www.supermama...;#entry61787371 cia moteros aktyviai bendrauja mirksiukas.gif tik dar is po svenciu nelabai atsigave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta25 @ 2013 04 01, 18:26)

toks jausmas , kad merginos vengia apie tai kalbet! kodel??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 02, 20:33)
toks jausmas , kad merginos vengia apie tai kalbet! kodel???  g.gif

o kodel jus bijot vengiat apsilankyti kitoje temoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 02, 22:41)
o kodel jus bijot vengiat apsilankyti kitoje temoje? g.gif

tai kad jau apsilankiau smile.gif ir klausimu 100 uzdaviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 04, 07:01)
tai kad jau apsilankiau smile.gif ir klausimu 100 uzdaviau  rolleyes.gif

jau maciau drinks_cheers.gif neisizeisk tik uz toki klausima mirksiukas.gif uzklausiau, nes kazkaip daugelis vengia uzeit i ana tema, nors ten labai draugiskos ir geranoriskai nusiteike mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 04, 10:14)
jau maciau drinks_cheers.gif  neisizeisk tik uz toki klausima mirksiukas.gif  uzklausiau, nes kazkaip daugelis vengia uzeit i ana tema, nors ten labai draugiskos ir geranoriskai nusiteike mergaites 4u.gif

bet pastebejau, kad ten dauguma jau is seniau susibendrave ir kartais net nereaguoja i mano pasisakymus.. na, aisku, as dar nesu pasigrazinus, gal del to joms neidomu.
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 04, 10:57)
bet pastebejau, kad ten dauguma jau is seniau susibendrave ir kartais net nereaguoja i mano pasisakymus.. na, aisku, as dar nesu pasigrazinus, gal del to joms neidomu.

dabar, kaip tik labai daug naujokiu 4u.gif toj temutej kazkaip labai greit susidraugaujama thumbup.gif todel gal atrodo kad dauguma susibendrave is seniau ax.gif
beveik visos i sia temute atkeliavo dar nepasigrazinusios, taip kad nesuk sau galvos 4u.gif jei neatsako, klausk dar karta, tikrai niekas neuzpyks 4u.gif
Atsakyti