Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(dakota24 @ 2013 02 12, 14:25)
tiesa,o kur pjuvy darej?man po krutine baisoka,teko matyti nemazu randu,kurie tikrai matosi,galvoju pazastyje maziausiai matomas randas g.gif

Man dejo per aureole ir tuo paciu ja mazino 4u.gif Bet as po vaiku blush2.gif Kitais atvejais man butu priimtinesnis pjuvis po krutine. Juk jis pasislepia raukslei, jo nesimato, o pazasty labiau matosi g.gif
Atsakyti
na mano aureole mazyte,tai mane baimina,kad po implantu ji padides...o as kaip tik galvojau kad pazastyje maziausiai matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 02 13, 12:29)
na mano aureole mazyte,tai mane baimina,kad po implantu ji padides...o as kaip tik galvojau kad pazastyje maziausiai matosi g.gif

Gal neturetu g.gif Siaip tokius dalykus geriausiai isaiskintu gydytojas. Uzsirasyk visus klausimus, kad nepasimirstu ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
ech...iki mano svajones maziausiai puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 02 11, 18:54)
turbut ydomiai nuskambejo.... biggrin.gif  didele,turiu omeny 400 cc gal yra kas dejusi tokia? ka rekomenduotumet kaune?susidomejau Vitkumi,bet noreciau kazka rasi ir Kaune smile.gif

Sveiki,as katik po OP ir dejausi butent 400cc, mano baze 13cm, 173cm ir 58kg svoris smile.gif dariausi per pazasti pas aSTRAUSKA, TAI KOLKAS LABAI PATENKINTA VAIZDELIU,O IR JAUCUOSI PUIKIAI KAIP 8 D PO op mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(faraone @ 2013 02 19, 19:19)
Sveiki,as katik po OP ir dejausi butent 400cc, mano baze 13cm, 173cm ir 58kg svoris smile.gif  dariausi per pazasti pas aSTRAUSKA, TAI KOLKAS LABAI PATENKINTA VAIZDELIU,O IR JAUCUOSI PUIKIAI KAIP 8 D PO op mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif
As tavo likimo sesute - nes irgi dejau per pazasti pas Astrauska ax.gif Tik mano implantai mazesni-360.
Kol kas as irgi patenkinta rezultatu (laaaaaabai patenkinta smile.gif )ir kaip 5 d. po OP jauciuosi puikiai biggrin.gif
O tau dare anatom. ar apvalius implantus?
Atsakyti
QUOTE(rainbow222 @ 2013 03 16, 18:01)
Sveika 4u.gif
As tavo likimo sesute - nes irgi dejau per pazasti pas Astrauska  ax.gif Tik mano implantai mazesni-360.
Kol kas as irgi patenkinta rezultatu (laaaaaabai patenkinta smile.gif )ir kaip 5 d. po OP jauciuosi puikiai  biggrin.gif
O tau dare anatom. ar apvalius implantus?

Labukas,o manes dar tik laukia op.planuojam 360,o I Kita maziau,nes skirtingi 335,vis dar nenusimanau kas geriau butu apvalus ar anatominiai!patarkit!mano pacios daugiau laso formos naturalus:(
Atsakyti
Sveikutes, na ir as jau turbut pribrendau krutu korekcijos operacjai - nebegaliu ziureti, kaip atrodo krutine, be liemeneles tai is viso verysad.gif
Maitinau vaikuti 1,5 m, maitinant krutine buvo F - FF dyzio, nepanesiau doh.gif . Nestumo metu buvau priaugusi 30kg - dabar numeciau visus priaugtus ir dar minus 10 kg. Tad dabar, viska susumavus turiu pustuscius susiraukslejusius B dydzio maisus, i kuriuos tilptu F dydzio krutine angel_sadangel.gif .
Blogiausia tai, kad pries nestuma krutine buvo tai, kuo galejau didziuotis... o dabar ji tapo didziausiu kompleksu..
As irgi mastau apie Astrauska - girdejau daug geru atsiliepimu. Manau, man reiktu ir implantu ir korekcijos g.gif , o gal implantu pakaktu g.gif . Na, teks turbut uzsirasyti konsultacijai, po to - ziuresime. Gal kuri turejo panasia problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buttercup: 17 kovo 2013 - 11:57
QUOTE(Angelinna @ 2013 03 16, 21:43)
Labukas,o manes dar tik laukia op.planuojam 360,o I Kita maziau,nes skirtingi 335,vis dar nenusimanau kas geriau butu apvalus ar anatominiai!patarkit!mano pacios daugiau laso formos naturalus:(

Sveikute 4u.gif
Del implanto formos tai daug skirtingu nuomoniu.. Pvz., man visi 3 gydyt su kuriais konsultavausi pasake kad galima deti ir apvalius ir anatominius... Galiausiai pasirinkau anatominius - nes jie naturaliau atrodys, nebus tokie ryskus - mano tokia nuomone. Bet is kitos puses apvalus pas kitas merginas irgi labai graziai atrodo - teko matyti ogogo kokiu rezultatu ax.gif
Gal bandyk pakamantineti gydytoja! Ka ji pasiulys? Paziurek daugiau foto krutiniu-apvaliu ir anatominiu kokios tau daugiau patinka...
Papildyta:
QUOTE(buttercup @ 2013 03 17, 11:57)
Sveikutes, na ir as jau turbut pribrendau krutu korekcijos operacjai - nebegaliu ziureti, kaip atrodo krutine, be liemeneles tai is viso verysad.gif
Maitinau vaikuti 1,5 m, maitinant krutine buvo F - FF dyzio, nepanesiau  doh.gif . Nestumo metu buvau priaugusi 30kg - dabar numeciau visus priaugtus ir dar minus 10 kg. Tad dabar, viska susumavus turiu pustuscius susiraukslejusius B dydzio maisus, i kuriuos  tilptu F dydzio krutine angel_sadangel.gif .
Blogiausia tai, kad pries nestuma krutine buvo tai, kuo galejau didziuotis... o dabar ji tapo didziausiu kompleksu..
As irgi mastau apie Astrauska - girdejau daug geru atsiliepimu. Manau, man reiktu ir implantu ir korekcijos g.gif , o gal implantu pakaktu g.gif . Na, teks turbut uzsirasyti konsultacijai, po to - ziuresime. Gal kuri turejo panasia problema?

Sveikute!! 4u.gif
Manau kad jeigu tau tavo krutine kelia kompleksa tai tikrai BUTINAI reikia daryti operacija!!! Man mano krutine kazkokiu kompleksu nekele, ir forma ir statumas patiko, tik vat vienu momentu uzsinorejau didesnes negu mano kuklus B. Bet jei butu kazkokia problema buciau seniai issioperavusi. Turiu kelias drauges kurios turi panasia problema kaip tavo!!! Nesioperuoja nes bijo OP. Bet dieve kaip kankinasi kaip kompleksuoja netgi sporto klubo rubineje drovisi pries kitas moteris nusirengti eina i dusha su liemenuku ir pan. Todel tokius skaudzius kompleksus reikia naikinti!!!
As is tikruju pasirinkau Astrauska nes mano gera pazistama ddirba su jo smile.gif Man taip ramiau buvo smile.gif Bet is kitos puses - jo kvalifikacija geresne nei kitu gydyt. su kuriais konsultavausi, pvz jis daro per pazasti o kiti ne ir pan. esu girdejusi kad kartais uztenka implantu tam kad pakelti krutine!!! nereikia papildomo isikisimo! Bet cia viskas individualiai. uzsirasyk konsultacijai - pakalbek jis paziures ivertins pasiulys kazkoki sprendima! Del sventos ramybes gali ir pas kelis gydyt nueiti-juk kiekvieno savo stilius savo darbo metodika!
Atsakyti
O kokios kainos pas ji?
Atsakyti
SVEIKOS,KAS KIEK METU RIEKIA KEISTI IMPLANTUS?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2013 03 17, 13:27)
O kokios kainos pas ji?

Apytiksliai 9-10, bet reikia kalbeti asmeniskai-gydyt. ivertins savo darbo sudetinguma, pasakys kokius implantus des ju kaina ir pan. smile.gif
Atsakyti