QUOTE(Angelinna @ 2013 03 16, 21:43)
Labukas,o manes dar tik laukia op.planuojam 360,o I Kita maziau,nes skirtingi 335,vis dar nenusimanau kas geriau butu apvalus ar anatominiai!patarkit!mano pacios daugiau laso formos naturalus:(
Sveikute
Del implanto formos tai daug skirtingu nuomoniu.. Pvz., man visi 3 gydyt su kuriais konsultavausi pasake kad galima deti ir apvalius ir anatominius... Galiausiai pasirinkau anatominius - nes jie naturaliau atrodys, nebus tokie ryskus - mano tokia nuomone. Bet is kitos puses apvalus pas kitas merginas irgi labai graziai atrodo - teko matyti ogogo kokiu rezultatu
Gal bandyk pakamantineti gydytoja! Ka ji pasiulys? Paziurek daugiau foto krutiniu-apvaliu ir anatominiu kokios tau daugiau patinka...
Papildyta:
QUOTE(buttercup @ 2013 03 17, 11:57)
Sveikutes, na ir as jau turbut pribrendau krutu korekcijos operacjai - nebegaliu ziureti, kaip atrodo krutine, be liemeneles tai is viso
Maitinau vaikuti 1,5 m, maitinant krutine buvo F - FF dyzio, nepanesiau
. Nestumo metu buvau priaugusi 30kg - dabar numeciau visus priaugtus ir dar minus 10 kg. Tad dabar, viska susumavus turiu pustuscius susiraukslejusius B dydzio maisus, i kuriuos tilptu F dydzio krutine
.
Blogiausia tai, kad pries nestuma krutine buvo tai, kuo galejau didziuotis... o dabar ji tapo didziausiu kompleksu..
As irgi mastau apie Astrauska - girdejau daug geru atsiliepimu. Manau, man reiktu ir implantu ir korekcijos
, o gal implantu pakaktu
. Na, teks turbut uzsirasyti konsultacijai, po to - ziuresime. Gal kuri turejo panasia problema?
Sveikute!!
Manau kad jeigu tau tavo krutine kelia kompleksa tai tikrai BUTINAI reikia daryti operacija!!! Man mano krutine kazkokiu kompleksu nekele, ir forma ir statumas patiko, tik vat vienu momentu uzsinorejau didesnes negu mano kuklus B. Bet jei butu kazkokia problema buciau seniai issioperavusi. Turiu kelias drauges kurios turi panasia problema kaip tavo!!! Nesioperuoja nes bijo OP. Bet dieve kaip kankinasi kaip kompleksuoja netgi sporto klubo rubineje drovisi pries kitas moteris nusirengti eina i dusha su liemenuku ir pan. Todel tokius skaudzius kompleksus reikia naikinti!!!
As is tikruju pasirinkau Astrauska nes mano gera pazistama ddirba su jo
Man taip ramiau buvo
Bet is kitos puses - jo kvalifikacija geresne nei kitu gydyt. su kuriais konsultavausi, pvz jis daro per pazasti o kiti ne ir pan. esu girdejusi kad kartais uztenka implantu tam kad pakelti krutine!!! nereikia papildomo isikisimo! Bet cia viskas individualiai. uzsirasyk konsultacijai - pakalbek jis paziures ivertins pasiulys kazkoki sprendima! Del sventos ramybes gali ir pas kelis gydyt nueiti-juk kiekvieno savo stilius savo darbo metodika!