Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Sveikos,

As tik ka po operacijos pas Radzeviciu. Tiesa sakant is privacios istaugos aptarnavimo tikejausi geresnio... Operacijos pralaukiau virs valando (neskaitant kad ir siaip valanda anksciau reik atvykt), susalau, nes sesute liepe persirenkt tom ju pizomom ir nesiteike informuot, kad operacija veluos...
Negana to is manes net tyrymu, kuriuos reikejo pries operacija pasidaryti nieks nepaeme, kraujo grupes nepaklause... As aisku per ta stresa ir viska pamirsau, tai nezinau kas butu buve, jei kokios komplikacijos...
PO operacijos pagrindinio personalo jau nebuvo apie 20val. tai ta likusi sesute man negalejo atsakyti net i elementaru klausima ar galima miegoti ant sono...
Tai va... tikiuosi, kad tai tik menki nesusipratimai, kurie netures itakos mano (.)(.) groziui:)

Gal jus man galit atsakyti vistik galima guleti ant sono?smile.gif Ir dar del juostos, konsultacijos metu atsimenu info tik apie liemenele, o apie juosta kazkip nepamenu, ar jus irgi nesiojat juosta, kad spaustu implantus zemyn?
Atsakyti
QUOTE(pinnakolada @ 2013 01 22, 22:36)
Sveiki
As taip pat planuoju operacija. Rinkausi tarp Radzeviciaus, Gk klinikos ir Vitkaus klinikos.. pas visus tris buvau konsultacijose, po kuriu pasilikau tik prie Gytes Babajan (Gk klinika) ir Indres Sakalauskaites (Vitkaus klinika).
Labai noreciau isgirst atsiliepiu apie sias gydytojas..

Oj man tai ne vienas cool.gif Is visu konsultaciju issirinkau Balciuna rolleyes.gif
Atsakyti
pastebejau, kad cia mazai kalbama arba visai nekalbama apie sias gydytojas.. bet vel.. klausimas kodel? ar todel, kad nesidare pas jas, nes nepatinka darbai, ar nesidare, kad kaina didesne, nei kitur?
ir dar.. esi patenkinta Balciuno darbu? DR klinika pas mane ketvirta sarase buvo. del gydytojo nebuvau apsisprendusi.
zinau tik, kad Radzevicius man nepaliko ispudzio konsultacijos metu. vien jo bendravimo stilius manes nesuzavejo. informacijos galima sakyti jokios negavau, apart, kad pasake padarysim kaip noresi. nei matavo, nei dydzio aptare. o ir nutariau, kad vandeniniu tikrai nenoriu.. o visalaik maniau, kad tik pas ji darysiuosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinnakolada: 23 sausio 2013 - 13:30
Sveikutes 4u.gif
Aktyvesne tema cia:
http://www.supermama...;#entry60500133
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 23, 13:33)

blush2.gif kazkaip nedristu vis ateiti, nors kasdien skaitau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 01 23, 14:02)
blush2.gif kazkaip nedristu vis ateiti, nors kasdien skaitau wub.gif

Draugiskos ten visos mirksiukas.gif Nebijok, visos mes ten to pacio likimo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal galite pasakyti nuoroda kur galeciau paskaityti .pasidariau didinimo operacija pries du metus, bet viena kruti pastoviai maudzia..ir nezinau ar kam tai buvo??esu dabar ne Lietuvoj, todel neturiu galimybes nuvykti pas savo daktara.. ax.gif .po operacijos puse metu buvo krutine nejautri, nes pazeide nerava kazkur, bet daktaras sake ,kad praeis po kazkiek laiko...bet tas maudimas, mane erzina..jau man panika..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nazyra: 06 vasario 2013 - 17:46
http://www.supermama...;#entry60794635
Atbek cia pas mus pasipasakot,gal kuri ir atsilieps 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 06 vasario 2013 - 18:30
ACIUKAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arishkaaa @ 2013 01 02, 19:49)
Sveikutes. Jungiuosi prie jusu. Vasario 14 darysiu op pas s.viksraiti. Noreciau lb jusu patarimu del dydzio Mano ugis 1,58 svoris 45 cm jis man siulo 265ml. As noreciau didesniu biggrin.gif  doh.gif  nzn db kaip apsispresti del dydzio:(

Labas as su klausimu irgi as esu panasaus sudejimo ugis 1.62 svoris 48, tai laibai idomu kodel jie siulo tik tiek ar jau nera galimybiu didesnius ideti?
Treciadieni einu pas gydytoja Kaikari konsultacijos tikrai idomu ka patars:)
Atsakyti
Turiu pora klausimu :
1. Kiek laiko trunka nuo operacijos iki siulu isejimo? Mat omu kuriam aikui tureciau parskristi i lietuva...
2. Kaip del issimokejimo? Gal kas dejis papycius issimoketinai???smile.gif
Pas mane krutine b dydzio,bet man nepatinka jos forma..... Ir visada bunu su push up liemenelem,kad sukeltu jas ir atrodytu pilnesnes ! Paprasto liemenuko (plonycio) net negaliu nesiot.... Jauciuos,kaip be papu tada sad.gif pati esu 154cm...... Noreciau didesnes krutines ir kitos formos -burbuliukuuuu smile.gif
Atsakyti
labukas ,tau reiketu dvieju savaiciu as, taip dariau..gryzau i Lietuva iskarto kita diena konsultacija , po dvieju dienu jau dare operacija, o po 10 dienu iseme siulus, uzklijavo speceliu pleistru nuo randu, ir jau po triju dienu iskridau i uzsieni atgal, bet reikia iskarto susitarti su daktaru del koncultacijos ir kad iskarto paskirtu tau operacijai data.seip zinau ,kad kai kur galima isimoketinai, paklausk pas daktara kaip paskambinsi, jis tau turi viska pasakyti.. thumbup.gif
Atsakyti