pries man darantis operacija skaitinejau supermama ir neradau man reikiamu atsakymu,todel dabar noriu jus apsviesti mergaites esu 4 diena po op,dariausi pas astrauska kaune.Man dejo alergan firmos aukstos projekcijos anatominius implantus 375 ir 410ml nes mano krutys po maitinimo skiriasi.Bijojau del dydzio nes skamba daug 410,bet anatominiai atrodai taip naturaliai kad joks zmogus zemej neatskirtu ar cia kazkas daryta,tai mano dydis dabar toks pat kaip pries gimdyma daug maz C.Jei daryciau is naujo deciau didesnius,patikekit manim gydytojas geras niekada jums neparinks per dideliu implantu,mano ugis 174,svoris 64.Operacja kainavo 10000 su vienos kruties pakelimu,cia su nuolaida dar kas bijot skausmo,galit nepergyventi nes krutu didinimas nieko bendro su juo neturi,as pati paniskai bijau bet kokio skausmo net galvos-begu diklaka gerti iskarto,turejau 2operacijas,sunku gimdyma ir tikrai zinau kas yra skausmas.Po krutu padidinimo jauciasi nepatogumas sunku ant krutines nes nepriprates prie svorio esi,atrodo kad akmeni uzmete ir kvepuot sunku,tempia siek tiek,verzia ta lemenele,ranku negali kelnoti-nervoja labai,ne todel kad skauda tik todel kad negalima..pokolkas galutinio rezultato nematau nes viena krutine istinus kur per speneli deta ir kelta,inai didesne apvalesne dar tas spenelis apipjautas,tikiuosi su laiku viskas susitvarkys,ta kur per pazasti isvis super atrodo,gaila kad man viena kelti reikejo
QUOTE(agute07 @ 2012 12 15, 00:05)
Cia daug ir ne i tema reik skaityt
Tai galite tik paklausti, nebutina visko skaityti, jei neidomu.
QUOTE(Lapiki @ 2012 12 15, 10:46)
pries man darantis operacija skaitinejau supermama ir neradau man reikiamu atsakymu,todel dabar noriu jus apsviesti mergaites esu 4 diena po op,dariausi pas astrauska kaune.Man dejo alergan firmos aukstos projekcijos anatominius implantus 375 ir 410ml nes mano krutys po maitinimo skiriasi.Bijojau del dydzio nes skamba daug 410,bet anatominiai atrodai taip naturaliai kad joks zmogus zemej neatskirtu ar cia kazkas daryta,tai mano dydis dabar toks pat kaip pries gimdyma daug maz C.Jei daryciau is naujo deciau didesnius,patikekit manim gydytojas geras niekada jums neparinks per dideliu implantu,mano ugis 174,svoris 64.Operacja kainavo 10000 su vienos kruties pakelimu,cia su nuolaida dar kas bijot skausmo,galit nepergyventi nes krutu didinimas nieko bendro su juo neturi,as pati paniskai bijau bet kokio skausmo net galvos-begu diklaka gerti iskarto,turejau 2operacijas,sunku gimdyma ir tikrai zinau kas yra skausmas.Po krutu padidinimo jauciasi nepatogumas sunku ant krutines nes nepriprates prie svorio esi,atrodo kad akmeni uzmete ir kvepuot sunku,tempia siek tiek,verzia ta lemenele,ranku negali kelnoti-nervoja labai,ne todel kad skauda tik todel kad negalima..pokolkas galutinio rezultato nematau nes viena krutine istinus kur per speneli deta ir kelta,inai didesne apvalesne dar tas spenelis apipjautas,tikiuosi su laiku viskas susitvarkys,ta kur per pazasti isvis super atrodo,gaila kad man viena kelti reikejo
Na va kaip sauniai surasete
QUOTE(Lapiki @ 2012 12 15, 07:46)
jei jum neskaudejo, nereiskia, kad kitom neskauda. yra moteru, kurios kelias dienas is lovos nepasikele, tame tarpe ir as. taip pat esu istverusi sunku 17 val gimdyma, bet jau geriau dar pagimdyciau, nei op kartociau
QUOTE(lexus @ 2012 12 15, 16:05)
kad labai daug nevargciau gal galite parasyti ka reiksia tos projekcijos rodilklis? ir tos raideles cc
nesupratau su tuo vargu?
projekcija yra implanto atsikisimas i prieki, cc yra cubic centimeter
QUOTE(Flirt @ 2012 12 15, 18:09)
nesupratau su tuo vargu?
o tada kas tas "cubic centimeter " ir apie ta atsikisima placiau galima?
QUOTE(lexus @ 2012 12 15, 22:19)
o tada kas tas "cubic centimeter " ir apie ta atsikisima placiau galima?
Cc lengviau butu paaiskinti kaip mililitrus, o apie atsikisima ir aplamai cia daug informacijos.
Info
O siaip siulyciau pas gydytoja nuvykti pirma ir jis viska paaiskins smulkiai jums dominancius klausimus.
projekcija na pvz anatominis implantas gali buti keliu formu labiau laso i apacia arba labiau iskiles i virsu,gydytojas apziurejes tave nuspres kokios tau reikia,pati niekada neissirinksi man pvz reikejo aukstos projekcijos kad butu pakiles nuo virsaus nes krutine buvo nusmukus i apacia o virsus tuscias..i tuos cc maziau gilingis nes jei net sugalvosi kokio dydzio nori tai realiai nesuprasi kaip tai atrodys ant taves,konsultacijos metu tau guminiu papuku duos duok,tu juos desi i maikute ir ziuresi kas tau tinka patinka,spresit kartu su gydytoju koks dydis tau rekomenduotinas ir kokio tu nori
QUOTE(lauryna @ 2012 12 20, 08:48)
Merginos, kiek laiko po operacijos truko atsigauti kol griztumete i darba ?
Labai priklauso nuo darbo ir nuo savijautos,as asmeniskai gryzau po pusantro menesio ir tai dirbau pasisaugodama (dirbu fizini darba). Jei ofise sedi ir gerai jautiesi gali ir po keliu savaiciu gryzti. Sunkiausia pirma savaite buna.
QUOTE(agute07 @ 2012 12 15, 01:05)
Cia daug ir ne i tema reik skaityt
as perskaiciau, bet informacijos apie zizliauska neradau. mane irgi labai domina atsiliepimai . jeigu , kas nepatingesit, brukstelkit kelis sakinius apie juos, ar jie visai beviltiski