QUOTE(lauryna @ 2012 07 10, 07:33)
Kokia orentacine kaina butu didintis krutine Vilniuje ? Pries pora metu domejausi, tai buvo kazkur apie 10 000 Lt ?
Nuo chirurgo priklauso. Vidutiniskai tokia kaina ir liko
Pagaliau ir as padariau ilgai laukta op, krutine padidino 290 anatominiais implantais, nors vienos kruties apimtis buvo siek tiek mazesne, gydytojas tikino, kad to nesimatys, kol kas krutine patinus, bet ta kuri buvo mezesne, taip ir liko mazesne. O dar gydytojas dave lemenele be juostos virs krutines, ar tai normalu??? kiek maciau visos nesioja su ta juosta kuri prilaiko is virsaus ir saugo nuo staigiu judesiu?
QUOTE(lady_di @ 2012 07 14, 11:11)
Pagaliau ir as padariau ilgai laukta op, krutine padidino 290 anatominiais implantais, nors vienos kruties apimtis buvo siek tiek mazesne, gydytojas tikino, kad to nesimatys, kol kas krutine patinus, bet ta kuri buvo mezesne, taip ir liko mazesne. O dar gydytojas dave lemenele be juostos virs krutines, ar tai normalu??? kiek maciau visos nesioja su ta juosta kuri prilaiko is virsaus ir saugo nuo staigiu judesiu?
Sveikute, sveikinu Pas ka grazinaisi?
Uzeik butinai i musu temele http://www.supermama...;#entry56780427
Cia bendrauja daug pasigrazinusiu merginu ir tau atsakys i visus klausimus
QUOTE(Esha @ 2012 07 14, 11:15)
Sveikute, sveikinu Pas ka grazinaisi?
Aciu, labai saunu, kad pasidalinate patirtimi, grazinausi pas D. Balciuna
QUOTE(lady_di @ 2012 07 14, 10:11)
Sveikute tikrai ne visos nesioja juosta, kaip tik dauguma be jos
Sveikos merginos, kurios jau pasigrazinote Turiu keleta klausimuku? gal kuri pagelbetu?
Po kiek laiko nebejauciamas tempimas krutineje po op? ar normalu 8 para dar jausti skausma?
Kada galima paciai tarkim galva issiplauti?
Ar skauda isemant siulus? (ypac domina jei op daryta per krutines alveole?)
Po kiek laiko nebejauciamas tempimas krutineje po op? ar normalu 8 para dar jausti skausma?
QUOTE(ingute111 @ 2012 10 22, 21:29)
Sveikos merginos, kurios jau pasigrazinote Turiu keleta klausimuku? gal kuri pagelbetu?
Po astuoniu dienu aisku normalu, kad jauti skausma. Kiek jautesi tempimas, nepamenu
Galva man ilgai plove mama. Kadangi sake 2men nekelt ranku, tai ir nekeliau
Man dejo per speneli, kai siulus trauke nieko neskaudejo
pagaliau ir as su savo issvajotais ( . )( . ) siandien mum dar tik 2dienos bet savijauta gera laukiu kada dings visis tempimai kada nebebus siuliuku ir galesiu dziaugtis savo naujaisiai papuliais
seikos merginos.. gruodzio 12d. darysiu krutu didinimo operacija.norejau pasitarti su tom kurios jau daresi ir uz duoti kelis klausimelius. mano ugis 174,svoris 64 kg,as norejau deti apie 300ml anatominius implantus per pazasti,po gimdymo mano krutine pasidare minksta ,pakarus siek tiek,viena ismera mazesne,yra nedidele asimetrija. susitariau su gydytoju TA. kalbejau su juo pradziai pastu nusiunciau savo nuotraukas,isai pasake kad i konsultacija atvykti nebutina,esu pati is klp. taigi jo pasiulymas buvo : i viena dieti 310 i kta 360, arba 350 ir i kita 410..man pasirode kad bus per didelis skirtumas tarp implantu ir as pasakiau kad atvaziuosiu asmeniskai su juo tartis,administratore pasake kad implantus isanksto reikia uzsakyti ir sumoketi uz juos kad pritaikyti sio menesio nuolaida 1000lt ir as pagalvojau kad jei uzsakys man netinkamus paskui nebus kur detis pries pat operacija. kai susitikau su gydytou isai man nieko nepasake,tik tiek kiek pati iskamantinejau,pasake nu jo gal ir per didelis skirtumas galim deti 375 ir 410 anatominius su vienguba zele,kelti viena kruti per speneli kita det per pazasti.as norejau mazesniu bet pasake kad vidutinio dydzio tokios projekcijos kokiu man reikia nera,yra nebent labai mazi ir man jie netiks nes reikia istempti oda su implantu pagalba tai rinktis dydi as net negalejau.ziurinejom nuotraukas kartu su juo,isai man rode panasius atvejus i mano ir as jam tiesiai sviesiai pasakiau kad pas ta moteri ryskiai viena krutis didesne ir as taip nenoriu o isai atsake kad isai ziuri kad asimetrija butu vienoda o kad skiresi siek tiek tai nieko tokio. zodziu isejau pasimetusi,iskilo dar daugiau klausimu nei pries tai, uz operacija isai liepe isanksto 4000sumoketi bendra suma bus 10000lt,dabar nieko pakeisti nebegaliu ir pradedu dvejoti del savo pasirikimo..ar kam nors buvo panasiai kaip man? manau toks dydis gali buti per didelis man,po antro gimdymo bijau kad vel nenukartu ar nesuplystu nuo svorio krutine..administratore man pasake kad negali buti kad nera dydziu visada galima uzsakyti,o gydytojas visai kitaip.tai as neko nesuprantu g.gif
sveikos, as pries menesi dariausi operacija ir del dydzio tai tikrai nebijokit, kad bus per didele ,nes dazniausiai teisingai parenka pagal kuno sudejima tik aisku nezianu del tu dydziu kaip skirtingus implantus deda i viena ir i kita nes veliau tas skirtumas dar labiau isryskeja tiek esu girdejusi..bet jeigu gydytojas sako kad bus gerai,tai gal reikia pasitiketi,o jeigu ne tai poto gales daryti korekcija nemokamai,jeigu pripazins savo kalte....