Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(DOMINUKE @ 2012 07 03, 16:02)
Sveikos.As taip pat dairausi kur cia detis,ir ieskau daugiau info.Kadangi gyvenu UK,tai eisiu pasiziureti cia ka nupasakos,kainos kiek klausiau tai mazdaug 3660-4800£.Tai vat galvoju gal geria ult detis,nes zymiai pigiau gaunasi.Tai man cia uk sake kad dabar jau implantu ilgesnis amzius,ir juos jei reik keisti tai po daugiau nei 10 metu.As vis dar turi uabejoniu,ar detis ar ne,tai turiu keleta klausimu.Visiu pirma tai  kaip apsispresti kokius detis,apvalius ar asaros formos?Antra,ar labai didelis skirtumas palietus tarp tikru ir dirbtiniu?Ar jusu brangiausieji nesiskundzia kad krutine kieta kaip akmenys?biggrin.gif Ir tarkim ar uztektu dveju savaiciu su viskuo susisukti?Kur dabar geriausios kainos?Ar i kaina viskas iskaiciuota,ar dar kazka tai reikia priskaiciuoti?Aciu.

Dominuke, pirmiausiai reiktu nueiti i konsultacija, kaip kad visos daro, kad tave gyvai apziuretu, patartu, atsakytu i visus klausimus (kiekvienas atvejis juk individualus). Tu issakysi savo pageidavimus ir tada gausi pilna info ka daktaras TAU rekomenduoja (dydi, forma, pjuvio vieta). Jei tavo ir daktaro nuomones sutampa - tariesi del operacijos datos. Nera jokios garantijos, kad tave po keliu dienu operuos. Gal vertetu parasyti email'a pries atvykstant is UK, kad tau skubu (neturi laiko) ir tokiu budu tartis, jog konsultacija ir operacija turi ivykti per 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 07 04, 14:27)
Dominuke, pirmiausiai reiktu nueiti i konsultacija, kaip kad visos daro, kad tave gyvai apziuretu, patartu, atsakytu i visus klausimus (kiekvienas atvejis juk individualus). Tu issakysi savo pageidavimus ir tada gausi pilna info ka daktaras TAU rekomenduoja (dydi, forma, pjuvio vieta). Jei tavo ir daktaro nuomones sutampa - tariesi del operacijos datos. Nera jokios garantijos, kad tave po keliu dienu operuos. Gal vertetu parasyti email'a pries atvykstant is UK, kad tau skubu (neturi laiko) ir tokiu budu tartis, jog konsultacija ir operacija turi ivykti per 2 sav.

Na ryt ryte einu konsultacijai cia uk,bus matyt ka jie cia man pasakys,jei patiks,tai galbut cia ir darysiuosi,nes vazinet i lt kaip ir neturiu kada.Tik vat paskaiciau forumuose uk ,kad buna tokiu atveju kad kitom padaro per didele''kisene'' implantui ir paskui jis ten slankiojasi ir matosi,tai man nuo tokiu minciu baisu darosi.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 07 04, 16:59)
Na ryt ryte einu konsultacijai  cia uk,bus matyt ka jie cia man pasakys,jei patiks,tai galbut cia ir darysiuosi,nes vazinet i lt kaip ir neturiu kada.Tik vat paskaiciau forumuose uk ,kad buna tokiu atveju kad kitom padaro per didele''kisene'' implantui ir paskui jis ten slankiojasi ir matosi,tai man nuo tokiu minciu baisu darosi.

Na ka,buvau vakar tai konsultacijai.Tai viskas gerai,viskas patiko,apziurejau C ir D dydzio silikonus,viengubsu ir dvigubus,tai dvigubo sluoksnio tikrai jauciasi daug stipresnis.Apziurejus uzsimaniau D dydzio biggrin.gif ,bet ji pasake,kad man yra siek tiek per didelis D,nes esu labai smulkute.Bet kai pasake kaina tai apsigalvojau biggrin.gif Zodziu kaina 4650£,plius diena ligonineje 400£.Tai man lt iseina kaina tik per puse.Taip kad teks skristi kitais metais i lt,ir ten tartis.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 07 06, 10:37)
apziurejau C ir D dydzio silikonus

Kaip idomiai. Maniau dydis nuo individualiu duomenu priklauso, o ne nuo silikonu
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 07 06, 09:37)
Na ka,buvau vakar tai konsultacijai.Tai  viskas gerai,viskas patiko,apziurejau C ir D dydzio silikonus,viengubsu ir dvigubus,tai dvigubo sluoksnio tikrai jauciasi daug stipresnis.Apziurejus uzsimaniau D dydzio biggrin.gif ,bet ji pasake,kad man yra siek tiek per didelis D,nes esu labai smulkute.Bet kai pasake kaina tai apsigalvojau biggrin.gif Zodziu kaina 4650£,plius diena ligonineje 400£.Tai man lt iseina kaina tik per puse.Taip kad teks skristi kitais metais i lt,ir ten tartis.

Uk kaina gali visada paiderinti, £500 tikrai turetu numesti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2012 07 06, 10:00)
Kaip idomiai. Maniau dydis nuo individualiu duomenu priklauso, o ne nuo silikonu

Jei ji pasake norinti C arba D dydzio, tai chirurgas ir parode dvieju dydziu implantus. Vienus su kuriais turetu gautis C, kitus kur D.
Atsakyti
Mergynos, o kaip su tuo apmokejimu?ar reikia gydytojui ar anasteziologui dar papildomai duoti pinigu?jei taip, kai kiek?
Atsakyti
QUOTE(chill86 @ 2012 07 07, 12:42)
Mergynos, o kaip su tuo apmokejimu?ar reikia gydytojui ar anasteziologui dar papildomai duoti pinigu?jei taip, kai kiek?

Niekam nieko neduosiu papildomai
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 07 07, 12:59)
Niekam nieko neduosiu papildomai

O tu irgi ruoseisi operacijai? Butu labai ydomu susirasyti asmeniskai su mergynomis, kurios dare ar planuoja darytis operacija.
Atsakyti
QUOTE(chill86 @ 2012 07 07, 12:17)
O tu irgi ruoseisi operacijai? Butu labai ydomu susirasyti asmeniskai su mergynomis, kurios dare ar planuoja darytis operacija.

Sveikute 4u.gif Apsilankyk sioje temoje:
http://www.supermama...;#entry56670894
Cia renkasi visos pries ir po op mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chill86 @ 2012 07 07, 13:17)

Taip, mano operacija 25 diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Flirt, aciu!labai tenai ziuriu daug naudingos info:)) O kaip cia nuotraukas galima paziureti?uzeinu Nariai,i Galerija, bet kiek nespaudziu, pas visas tuscia, nei vienos nuotraukos nerodo..
Papildyta:
Esha, oi jauciu kuo arciau prie OP, tai tavo mintys dabar tikriausiai tik apie krutus bus..:)Kaip nervai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chill86 @ 2012 07 07, 13:24)
Flirt, aciu!labai tenai ziuriu daug naudingos info:)) O kaip cia nuotraukas galima paziureti?uzeinu Nariai,i Galerija, bet kiek nespaudziu, pas visas tuscia, nei vienos nuotraukos nerodo..
Papildyta:
Esha, oi jauciu kuo arciau prie OP, tai tavo mintys dabar tikriausiai tik apie krutus bus..:)Kaip nervai?smile.gif

Nuotraukos yra privaciam albumely, taip paprastai kiekvienas ju nemato mirksiukas.gif
Atsakyti