Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(kristi-jana @ 2012 06 20, 20:31)
Sveikos,domiuosi ir as siuo groziu blush2.gif Kokius tyrimus reikia pasidaryti pries operacija?

DATL; SPA; INR; Kalis; Urea; Kraujo grupe ir Rh faktorius; slapimo tyrimas
Atsakyti
kaip idomiai... man tai dar plius ZIV ir tuberkuliozes reikejo. Slapimo visai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atenyte: 20 birželio 2012 - 21:52
Sveikos merginos smile.gif Kaip laikotes? smile.gif Na jau pasidariau ir as operacija ,savijauta nebloga ,krutine patinusi dar,bet manau viskas susitvarkys,siandien tik trecia diena po operacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 06 21, 10:03)
Sveikos merginos smile.gif Kaip laikotes? smile.gif Na jau pasidariau ir as operacija ,savijauta nebloga ,krutine patinusi dar,bet manau viskas susitvarkys,siandien tik trecia diena po operacijos smile.gif

Sveikute, primink jei sakei pas ka dareisi, kokie implantai ir t.t. smile.gif

ir asisku labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 21 birželio 2012 - 12:17
Po vaikucio maitinimo patyso krutine ir pasidare tuscia,tai didinau krutine 290 ml i abi krutis ,mazino aureoles smile.gif Implantai fiziologiniu skysciu uzpildyti. Dejo po raumeniu. Dariausi Kaune pas gyd.Tautrima Aštrauska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarabe: 21 birželio 2012 - 14:57
Sveikos, šiuo metu vis labiau pradedu mąstyti apie krūtinės padidinimą.. krūtinė visada buvo maža (nepilnas B, o gal ir A), ir jaučiu tam tikra kompleksą. Nors man tas netrukdė niekad, bet pati sau pripažįstu, kad labai norėčiau didesnės... Ir esu ganėtinai ''žalia'' šia tema. Neįsivaizduoju kas yra geriau silikonas ar fiziologiniu tirpalu užpildymas, kas atrodo natūraliau? Koks jausmas, kai viduje svetimkūnis.
Taip pat, ar galima darytis tokią operaciją dar negimdžiusiai ( gal tam tikrų komplikacijų gali kilti matinant vaikutį ateityje), gal labiau patartina darytis jau pagimdžiusiai moteriai, nes po gimdymo gali kisti forma ir dydis?
Daug klausimų prirašiau smile.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad po 10 metu reikia keisti implantus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 06 29, 17:12)
Ar tiesa, kad po 10 metu reikia keisti implantus? g.gif

Jei implantai nepakite ir negresia komplikacijos ju keisti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 06 29, 19:24)
Jei implantai nepakite ir negresia komplikacijos ju keisti nereikia mirksiukas.gif

Dekoju uz atsakyma, senokai svajoje, bet..............itariu tie implantai visam likusiam gyvenimui rupestis. Jeigu tektu keisti - ir vel babkes, o senatvej kaip? doh.gif Uztat ir stabdau, tik tyliai svajoju.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 06 29, 21:02)
Dekoju uz atsakyma, senokai svajoje, bet..............itariu tie implantai visam likusiam gyvenimui rupestis. Jeigu tektu keisti - ir vel babkes, o senatvej kaip?  doh.gif Uztat ir stabdau, tik tyliai svajoju.

Man irgi daktaras sake, kad nera reikalo keisti, jei viskas gerai.
Cia kazkoks mitas ar daktaru ismislas, kad daugiau darbo turetu.
Sakykim isidejau implantus, man jie gerai atrodo, gerai uzgijo, viskas tvarkoj. Praejo 10 metu ir vis dar liuks atrodo, tai tikrai nereikia eiti ir prasytis naujai operacijai schmoll.gif
Zodziu, nuo to laiko kai buvo israsti implantai iki siu dienu praejo nemazai laiko. Medicina, daktaru igudziai, patys implantai tik patobulejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.As taip pat dairausi kur cia detis,ir ieskau daugiau info.Kadangi gyvenu UK,tai eisiu pasiziureti cia ka nupasakos,kainos kiek klausiau tai mazdaug 3660-4800£.Tai vat galvoju gal geria ult detis,nes zymiai pigiau gaunasi.Tai man cia uk sake kad dabar jau implantu ilgesnis amzius,ir juos jei reik keisti tai po daugiau nei 10 metu.As vis dar turi uabejoniu,ar detis ar ne,tai turiu keleta klausimu.Visiu pirma tai kaip apsispresti kokius detis,apvalius ar asaros formos?Antra,ar labai didelis skirtumas palietus tarp tikru ir dirbtiniu?Ar jusu brangiausieji nesiskundzia kad krutine kieta kaip akmenys?biggrin.gif Ir tarkim ar uztektu dveju savaiciu su viskuo susisukti?Kur dabar geriausios kainos?Ar i kaina viskas iskaiciuota,ar dar kazka tai reikia priskaiciuoti?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 07 03, 14:02)
Sveikos.As taip pat dairausi kur cia detis,ir ieskau daugiau info.Kadangi gyvenu UK,tai eisiu pasiziureti cia ka nupasakos,kainos kiek klausiau tai mazdaug 3660-4800£.Tai vat galvoju gal geria ult detis,nes zymiai pigiau gaunasi.Tai man cia uk sake kad dabar jau implantu ilgesnis amzius,ir juos jei reik keisti tai po daugiau nei 10 metu.As vis dar turi uabejoniu,ar detis ar ne,tai turiu keleta klausimu.Visiu pirma tai  kaip apsispresti kokius detis,apvalius ar asaros formos?Antra,ar labai didelis skirtumas palietus tarp tikru ir dirbtiniu?Ar jusu brangiausieji nesiskundzia kad krutine kieta kaip akmenys?biggrin.gif Ir tarkim ar uztektu dveju savaiciu su viskuo susisukti?Kur dabar geriausios kainos?Ar i kaina viskas iskaiciuota,ar dar kazka tai reikia priskaiciuoti?Aciu.

Sveika, uzeik cia http://www.supermama...;#entry56605408
Rasi atsakymus i siuos ir kitus klausimus smile.gif
Atsakyti