Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(Esha @ 2012 04 30, 11:27)
Pasipasakojai kolegei, kad noriu pasididinti krutine, tai ji mane pasikvioete i wc ir parode savo grazuolius  bigsmile.gif
Net paliesti leisdo. Eina sau, tokie standus ir grazus  wub.gif
Viskas, nelauksiu jokio pavasario, rudeni jau desiuos ir sau  wub.gif

Geriausias metas dedis ruduo arba ziema, nes daugiau drabuziu,nesimato spec liemeneles ir randuku niekas nemato,spesit sugyti iki vasaros kol prasides silti orai,iskirptes ir bikiniai smile.gif) As dariausi sausio menesi,tai vasarai jau pasiruosus,aisku kol pilnai nesugije randai negaliu degintis nepaslepus randu smile.gif

Mahtoba thumbup.gif as taip pat toj klinikoj operavausi tik pas Maslauska. Viskas labai profesionalu ir super,ypac po operacijos labai priziuri ir rupinasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 30 balandžio 2012 - 12:51
Sveikos, kaip faina toms, kurios jau su padidintais papuliais ar ruosiasi.
Manau sita mano svajone ateityje taip pat issipildys.
Norejau paklausti kokia sistema su atsiskaitymais. ? Nes jeigu taupyti visa suma, reiktu ne vieno ir ne 2 menesiu smile.gif Ka daryti, jeigu nebegali laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 04 30, 13:00)
Sveikos, kaip faina toms, kurios jau su padidintais papuliais ar ruosiasi.
Manau sita mano svajone ateityje taip pat issipildys.
Norejau paklausti kokia sistema su atsiskaitymais. ? Nes jeigu taupyti visa suma, reiktu ne vieno ir ne 2 menesiu smile.gif Ka daryti, jeigu nebegali laukti  biggrin.gif

Yra ir issimoketinai,bet nezinau ar visuose klinikose smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ruosiuosi darytis operacija pas jankuna klaipedoje, gal kad daretes pas ji ir galetumete pasidalinti patirtimii g.gif dekui
Atsakyti
Sveikos, na ir man idomu sis tas...jei as planuoju po keliu metu trecia maziu-ji kaip ir savo pirmuosius ketinu maitinti apie metus-tai speju neapsimoka man didintis...nes jei juos pasididinsiu, o kai prades pienas gamintis jie dar labiau isaugs, na ir po visko kai nukars-tai speju nezinosiu i kuria puse eiti unsure.gif nes jei prie pirmuosius turejau kazka-tai dabar galiu džiaugtis vyrišku priekiu doh.gif nors ka ten, pas mano vyra jauciu didesni, o jis pasportuojantis-tai isivaizduokit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2012 05 13, 15:09)
Sveikos, na ir man idomu sis tas...jei as planuoju po keliu metu trecia maziu-ji kaip ir savo pirmuosius ketinu maitinti apie metus-tai speju neapsimoka man didintis...nes jei juos pasididinsiu, o kai prades pienas gamintis jie dar labiau isaugs, na ir po visko kai nukars-tai speju nezinosiu i kuria puse eiti unsure.gif nes jei prie pirmuosius turejau kazka-tai dabar galiu džiaugtis vyrišku priekiu doh.gif nors ka ten, pas mano vyra jauciu didesni, o jis pasportuojantis-tai isivaizduokit lotuliukas.gif

As kiek skaiciau komentaru, tai nei vienai nenukaro smile.gif As pasirizau tvirtai gruodi priimti is SB kaledine dovana ir operuodiuos smile.gif
Musu planuose dar du vaikuciai.
Papildyta:
Tik sunku labai susirasti info apie chirurgus. Noriu Kaune darytis operacija
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 14, 19:10)
As kiek skaiciau komentaru, tai nei vienai nenukaro smile.gif As pasirizau tvirtai gruodi priimti is SB kaledine dovana ir operuodiuos smile.gif
Papildyta:

Tuomet rekomenduoju savo K.Maslauska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 14, 18:10)
Papildyta:

Nukaro ir ne vienai nukaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 05 14, 23:31)

lotuliukas.gif oij prajuokinai kazkaip biggrin.gif nu joo, teks tada prioritetus pakeist, pirma namas, tada suneliam sese, o tada papai...va taip ir darysiu lotuliukas.gif nors bl jau sapnuoju, kaip man tiktu apvaluciai grazuciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2012 05 15, 07:40)
lotuliukas.gif oij prajuokinai kazkaip biggrin.gif nu joo, teks tada prioritetus pakeist, pirma namas, tada suneliam sese, o tada papai...va taip ir darysiu lotuliukas.gif nors bl jau sapnuoju, kaip man tiktu apvaluciai grazuciai verysad.gif

Siulyciau nueiti pas gydytoja y konsultacija,kiekvienas atvejis yra skirtingas ir tikrai ne visoms nukara smile.gif man irgi daug klausimu buvo,nes planuojam leliuka,tai y visus klausimus atsake kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 15, 07:11)
Siulyciau nueiti pas gydytoja y konsultacija,kiekvienas atvejis yra skirtingas ir tikrai ne visoms nukara smile.gif man irgi daug klausimu buvo,nes planuojam leliuka,tai y visus klausimus atsake kuo puikiausiai smile.gif

Nei venas chirurgas negaletu atsakyti i toki klausima.
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 14, 20:32)
Tuomet rekomenduoju savo K.Maslauska smile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif Pasidomesiu

QUOTE(Flirt @ 2012 05 14, 23:31)

Jums nukaro?
Atsakyti