Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

g.gif na tas tai tiesa..juk kai yra storesnis poodinis riebalų sluoksnis, tai ir tas pats implantas ne taip išsišokęs... biggrin.gif
na bet aš ir norėčiau sužinoti daugiau nuomonių iš pasidariusiųjų šią operaciją. Ar manot,kad pakankamai natūraliai atrodo? kaip vyrai reaguoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2012 04 16, 11:04)
g.gif  na tas tai tiesa..juk kai yra storesnis poodinis riebalų sluoksnis, tai ir tas pats implantas ne taip išsišokęs...  biggrin.gif
na bet aš ir norėčiau sužinoti daugiau nuomonių iš pasidariusiųjų šią operaciją. Ar manot,kad pakankamai natūraliai atrodo? kaip vyrai reaguoja? rolleyes.gif

Na cia kiekvienai individualiai. Pvz ant manes net ir su maudymke niekas negali pasakyti ar nepastebi, kad silikonai ax.gif
Atsakyti
Labuka, audziu ir as tokia minti pasididinti papulius, bo ir taip nieko gero nebuvo is ju, o po antro vaikelio is vis verysad.gif
Pirmiausia mastau apie pinigelius, bo sumos cia ohoho. Gal parasytu kuri daresi OP Klaipedoje pas Jankauskas ar galima ten dalimis ar kazkaip ? O gal dar koki rekomenduotu Klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 04 26, 08:36)
Labuka, audziu ir as tokia minti pasididinti papulius, bo ir taip nieko gero nebuvo is ju, o po antro vaikelio is vis  verysad.gif
Pirmiausia mastau apie pinigelius, bo sumos cia ohoho. Gal parasytu kuri daresi OP Klaipedoje pas gydytoja V. Jankuna  ar galima ten dalimis ar kazkaip ? O gal dar koki rekomenduotu Klaipedoje  4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
Visada svajojau apie krūtinę. Nes neuriu tokios doh.gif Dabar garsiai MB užsiminiau ir jis ne tik kad pritarė, bet ir pats pasajė, kad sumokės.
Tai va ir apmastymai prasidėjo. Turime vieną vaikelį ir ateity planuojam dar 2 turėti. Primąjį maitinau labai ilai ir labai norėčiau tai duoti ir kitiems vaikučiams.
Dilema: paimdyt ir išmaitint abu, ar jau šiandien galiu tartis sėl konsultacijos?
Bėda dar ta, kad trečias vaikutis planuojamas po 6-ių metų, kai man jau bus 35-eri.
aš ankščiau norėčiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 04 28, 22:22)
Sveikos,
Visada svajojau apie krūtinę. Nes neuriu tokios  doh.gif  Dabar garsiai MB užsiminiau ir jis ne tik kad pritarė, bet ir pats pasajė, kad sumokės.
Tai va ir apmastymai prasidėjo. Turime vieną vaikelį ir ateity planuojam dar 2 turėti. Primąjį maitinau labai ilai ir labai norėčiau tai duoti ir kitiems vaikučiams.
Dilema: paimdyt ir išmaitint abu, ar jau šiandien galiu tartis sėl konsultacijos?
Bėda dar ta, kad trečias vaikutis planuojamas po 6-ių metų, kai man jau bus 35-eri.
aš ankščiau norėčiau...  blush2.gif

Patobulinta krutine maitinimui tikrai netrugdo smile.gif Todel siulau jau tartis del konsultacijos,gydytojas tik patvirtins smile.gif Kada bedaryti operacija? Kai bus 50metu? Reikia darytis kai pats grazumas ir jaunyste moters smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As noreciau paklausti kaip jauciates po operacijos, turiu omeny, ar megstancios ant pilvo miegoti galite uzgulti padidinta krutine? As labai noreciau, bet bijau, kad po to kokiu nepatogumu nekiltu. Laiko apmastymams turiu daug, nes siuo metu laukiuosi, bet vis tik noreciau pasigrazint kai pienukas pasibaigs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukass @ 2012 04 29, 11:25)
Sveikos,
As noreciau paklausti kaip jauciates po operacijos, turiu omeny, ar megstancios ant pilvo miegoti galite uzgulti padidinta krutine? As labai noreciau, bet bijau, kad po to kokiu nepatogumu nekiltu. Laiko apmastymams turiu daug, nes siuo metu laukiuosi, bet vis tik noreciau pasigrazint kai pienukas pasibaigs  blush2.gif

Drasiai miegu ant pilvo smile.gif Is pradziu buvo baisu, bet nieko tikrai neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 29, 10:47)
Patobulinta krutine maitinimui tikrai netrugdo smile.gif Todel siulau jau tartis del konsultacijos,gydytojas tik patvirtins smile.gif Kada bedaryti operacija? Kai bus 50metu? Reikia darytis kai pats grazumas ir jaunyste moters smile.gif

bigsmile.gif
Viskas, domiuosi chirurgais ir leksiu konsultacijon
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Uzsirasiau i konsultacija pas Kaikari! smile.gif Labai noriu pasididinti krutine! smile.gif
Atsakyti
Pasipasakojai kolegei, kad noriu pasididinti krutine, tai ji mane pasikvioete i wc ir parode savo grazuolius bigsmile.gif
Net paliesti leisdo. Eina sau, tokie standus ir grazus wub.gif
Viskas, nelauksiu jokio pavasario, rudeni jau desiuos ir sau wub.gif
Atsakyti