QUOTE(carvel @ 2007 12 11, 20:08)
is zmogaus prisistaciusio dirbanciu advokatu vaiko teisiu ir darbo ministerijoje ...
Turbut turi galvoje Socialines apsaugos ir darbo ministerija? Ten advokatai dirbti negali - advokatai dirba tik advokatu kontorose, jiems pagal istatyma draudziama dirbti kitur (isskyrus mokslininkus ir destytojus)...
[quote=Tuoj,2007 12 11, 22:44]
Turbut turi galvoje Socialines apsaugos ir darbo ministerija? Ten advokatai dirbti negali - advokatai dirba tik advokatu kontorose, jiems pagal istatyma draudziama dirbti kitur (isskyrus mokslininkus ir destytojus)...
[/quote]
Tai ir turejau galvoje,tik ne taip parasiau ,atsiprasu,nu nieko ,rytoj apie tai daugiau suzinosiu .
[/quote]
Tai ir turejau galvoje,tik ne taip parasiau ,atsiprasu,nu nieko ,rytoj apie tai daugiau suzinosiu .
Nu va,viska issiaiskinau ir pavarde tos "ponios" zinau,paprasciausiai paskambinau jos vyresnybei ,viska papasakojau,labai uz ja atsiprase,dar paprase,kad visa ta istorija parasyciau i emeila,nu ir spres ka su ja daryti,uzgarantavo,kad mazai jai nepasirodys,be to dar ir apsimelavo, ji kazkokioje instancijoje susijusioje su ivaikinimu yra tik kazkada seniai dirbusi,taigi laukiu dabar atsiprasymo.
carvel, saunuole, aciu tau, kad nenuleidi ranku

QUOTE(Tuoj @ 2007 12 12, 20:16)
Ner uz ka ,bet tik tegu pabando kas nors neteisetai uzkliuti mano vaikus

Sveiki ir sveikos!
Oi,man irgi ko tik neteko isgirsti-iki asaru privarydavo
Bet dabar jau nebetyliu,turiu visokiu argumentu,pagrindinis-na,paimkit ,paglobokit nors viena vaika,labai truksta globeju..
Bet jei matau,kad zmogus bukas
,patyliu..
Tikrai,kartais atrodo,kad globejas yra visuomenes priesas.Kadangi daugumai uzkliuva pinigai,visada sakau:tai jus skaitote,kad vaikui geriau moketi 2000 ir jis augtu globos namuose?

QUOTE(Smaika @ 2007 12 13, 09:34)
Sveiki ir sveikos!
Bet dabar jau nebetyliu,turiu visokiu argumentu,pagrindinis-na,paimkit ,paglobokit nors viena vaika,labai truksta globeju..
Bet jei matau,kad zmogus bukas
,patyliu..
Tikrai,kartais atrodo,kad globejas yra visuomenes priesas.Kadangi daugumai uzkliuva pinigai,visada sakau:tai jus skaitote,kad vaikui geriau moketi 2000 ir jis augtu globos namuose? 

QUOTE(saulenė @ 2007 12 13, 15:32)
Taip ir gaunasi, kad mes lobstam iš svetimų vaikų. ..

Nieks neskaiciuoja ir nematuoja,visiems pries akis mosuoja skaiciukas 500 lt.
Man irgi labai sudrumstė jausmus ir norus prieš šventes...dar vienai mažai mergaitei negalime suteikti namelius ir šiltą glėbį....Nes tokie įstatymai.....
Na matyt man su matematika visai prastai nes aš neisivaizduoju kaip iš tokios sumos pragyventi reikia. Jūs ką
norit pasakyti kad šeis laikais galima vieną žmogų išlaikyti iš 500 lt. Apie kokį aiškinaimasi prieš kažkokį durnių galima kalbėti.
Turiu pasiūlymą rašykit knygą "kaip išgyventi už 500 lt 2007 metais" garantuoju ir aš tokią knugą pirkčiau. Blyn kiek pinigų galėčiau susitaupyti jei 500 lt žmogui išleisčiau.
Žinot skaičiuoju ir mašina nauja ir buta pasikeisčiau jei už tiek pragyvenčiau. Čia reikia sukurti atskirą skyrelį pasiesekimas garnatuotas.

Turiu pasiūlymą rašykit knygą "kaip išgyventi už 500 lt 2007 metais" garantuoju ir aš tokią knugą pirkčiau. Blyn kiek pinigų galėčiau susitaupyti jei 500 lt žmogui išleisčiau.
Žinot skaičiuoju ir mašina nauja ir buta pasikeisčiau jei už tiek pragyvenčiau. Čia reikia sukurti atskirą skyrelį pasiesekimas garnatuotas.

QUOTE(ZAIKA2 @ 2007 12 13, 21:15)
Na matyt man su matematika visai prastai nes aš neisivaizduoju kaip iš tokios sumos pragyventi reikia. Jūs ką

Blogai skaiciuoji ,ne visi tokie dvejetukininkai kaip tamsta yra,yra matematikoje ir pirmunu

P.SJuokas pro asaras, cia is siandieninio mano mamos pokalbio su kaimyne ,tiksliau kaimynes monologas mano mamai girdint,tik apie cepelinus jau mano pamastymai ir metinis pelno balansas