QUOTE(ramute53 @ 2007 12 01, 20:54)
Et,juk esu globėja ne pirma diena.....žinau kas vaiko širdelėje dedasi nežiūrint amžiaus....ir jeigu jau parsivešiu į svečius ...tai parsivešiu ant visai....Juk jeigu ikimokyklinukas tai gali gyventi taip laikinai?
planai dideli,o kaip pasiseks kitą savaitę parašysiu.......
Labukas, nu kadangi tave pažystu irgi nebepirma diena, tai puikiai suprantu , tikiu galų gale žinau , kad visos biurokratinės sienos tavo , Ramute, bus įveiktos, ir ta vieta širdyse bus už pildyta

.
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2007 12 06, 18:23)
Sveiki

,nu mes jau pradedam isgyt,tik vis labai bijau,kad kur nesusaltu ar kokio salto gerimo neatsigertu,taip ir kontroliuoju eisma kaip kokia policininke

.
Liudna girdeti
ramute53 ,kad musu valdininkai taip biurokratiskai nusiteike pries gerus tavo ketinimus

,man siandien kazkaip toptelejo tokia mintis,kad tie patys vaiku teisiu darbuotojai aiskina mums kaip reikia aukleti tuos vaikus,kaip su jais elgtis ,bet tai tera ju teorines ,is knyguciu zinios ,kiek jau is ju tai savo kailiu patyre,bepigu postringauti ,kada tai nesusije asmeniskai,neisgyventa savo kailiu

.
juokinga, kad visais laikus apie darbą su vaikais visada moko mokė ir mastyt mokys makarenkos,kruskajos, spokai irt.t.Nes kaip sakė mano profesorius pasaulyje yra du lengviausi darbai : pity nusišlapint ir kitą pamokyt.