Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

[quote=saulenė,2007 11 21, 12:17]
Gražūs ir geri norai. wub.gif Bet pamąstyk, ar lengva bus po mėnesio atsisveikinti su vaiku, ar neprisiriši? Aš taip negalėčiau, nes nesugebėčiau atiduoti schmoll.gif
Papildyta:

Del to paties cia ir mykiu blush2.gif
Atsakyti
labutis visoms.seniai cia besilankiau.bet ivykiai vel vercia kalbetis su jumis.nezinau ka daryti.turiu mergaite jau metus.ketvirtoj klasej truputi mokiau tai pabaige siaip ne taip 4.ir dabar pastebim kad jei sunku penktoje klaseje.nesigauna niekas,sprendzia ir raso i lankas.pamokas darom visa diena.baisu bet nera laiko vaikui iseit net i lauka.nes ne vienos pamokos negalima apleist.jei viena diena nesimokai po to nieko nebesupranta.ir siaip atrodo buvom ismokusios ir dalyt ir daugint.nebemoka.kiek uzdaviniu tiek klaidu.o ji jau penktoke.tokie veiksmai turetu but juokai.ir pati sedziu visa diena su ja prie pamoku.baigiu prazilt.pripirkom smegenim lavint knygeliu.nezinau ko besigriebt.baisu kaip vaikas buvo apleistas.isivaizduokit pasiemem ja ketvirtoj klasej ant kaledu.nemokejo sudet ir atimt.visa vasara mokemes.nu aisku ir poilsio buvo.ir dabar ziuriu kad ji neikabins toliau,galvoju gal eit i vaiku teises kalbet ka daryt.i pagalbine mokykla nesinori leist.gal i zemesne klase perkeltu,bet irgi vaikai pirstais uzbadys.nebezinau ka daryt.persikelem i kita mokykla toliau nuo senu draugu ir internato.jei leistu i mazesne klase tai negi vel i kita mokykla,nes ka pagalvos klasiokai,sitoj jei perkelsim i mazesne klase.ir vaiko nenoriu traumuot,bus sunku jai,kai supras kad reik kartoti metus.
carvelziuriu tu is zemaitijos.gal is telsiu?as taip pat telsiske.butu malonu pabendraut.gal ir vaikuciu turi panasaus amziaus?
padekit ka man daryt?
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 11 22, 00:35)

labutis visoms.seniai cia besilankiau.bet ivykiai vel vercia kalbetis su jumis.nezinau ka daryti.turiu mergaite jau metus.ketvirtoj klasej truputi mokiau tai pabaige siaip ne taip 4.ir dabar pastebim kad jei sunku penktoje klaseje.nesigauna niekas,sprendzia ir raso i lankas.pamokas darom visa diena.baisu bet nera laiko vaikui iseit net i lauka.nes ne vienos pamokos negalima apleist.jei viena diena nesimokai po to nieko nebesupranta.ir siaip atrodo buvom ismokusios ir dalyt ir daugint.nebemoka.kiek uzdaviniu tiek klaidu.o ji jau penktoke.tokie veiksmai turetu but juokai.ir pati sedziu visa diena su ja prie pamoku.baigiu prazilt.pripirkom smegenim lavint knygeliu.nezinau ko besigriebt.baisu kaip vaikas buvo apleistas.isivaizduokit pasiemem ja ketvirtoj klasej ant kaledu.nemokejo sudet ir atimt.visa vasara mokemes.nu aisku ir poilsio buvo.ir dabar ziuriu kad ji neikabins toliau,galvoju gal eit i vaiku teises kalbet ka daryt.i pagalbine mokykla nesinori leist.gal i zemesne klase perkeltu,bet irgi vaikai pirstais uzbadys.nebezinau ka daryt.persikelem i kita mokykla toliau nuo senu draugu ir internato.jei leistu i mazesne klase tai negi vel i kita mokykla,nes ka pagalvos klasiokai,sitoj jei perkelsim i mazesne klase.ir vaiko nenoriu traumuot,bus sunku jai,kai supras kad reik kartoti metus.
carvelziuriu tu is zemaitijos.gal is telsiu?as taip pat telsiske.butu malonu pabendraut.gal ir vaikuciu turi panasaus amziaus?
padekit ka man daryt?

Laba,parasiau tau i az. as gyvenu netoli Telsiu,bet mano du vaikai yra is Telsiu globos namu ,mergina turetu buti su taviske vienmetes ir viena kita pazinti,nes ten tebuvo bendraamziu viena grupe.
Del mokslu siulyciau pasikalbeti su savivaldybes arba mokyklos socialinu pedagogu,gal jie gales kaip nors padeti,arba skirti modifikuota-palengvinta programa,tik tam turesite praeiti spec.komisija ,tik nesugalvok mergaites palikt antriems metams,nes jai bus dar vienas smugis i pasirdzius ,yra vaiku kuriems per sunki bendrojo lavinimo programa ir nieko cia nepadarysi,tad neverta tokio vaiko spausti per prievarta,nes is to naudos vistiek nebus,o jei paskirs modifikuota programa vaikas mokysis toje pacioje klaseje,ziurek ,gal po metu kitu dar ir pasivys savo bendraklasius.Tik dar kart kartoju,nepalik jos antrus metus toje pacioje klaseje,nors to ir reikalautu mokytojai,zinok be tavo sutikimo niekas to nepadarys.Jei kas neaisku drasiai skambink,arba rasyk man i az, as su tuom biski esu susidurusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Labai idomu kaip sekesi globeju asociacijos suvaziavime.. mirksiukas.gif Bukit geros ,pasidalykit ispudziais.. gossip.gif biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif Oi,atsiprasau blush2.gif juk suvaziavimas siandien...
Taigi labai lauksiu ka nutaret,ka nusprendet ir tikrai lauksiu ne as viena tongue.gif Juk ne visos mamos galejo atvaziuoti...
Atsakyti
labutis.tai va mano mergicka 12m,o uzsimane leles.tos baby born.tai dabar visi po truputi susimesim ir turbut nupirksim gimtadienio proga..na kaip ir abejojom kad gal didele jau.na bet tiek seniai svajoja.o ir tebera dar labai vaikiska.
na buvo sunkus metas,daug pykomes.apleidau pamokas,neberuosiau kartu,tai ji visai prie ju nebesedo.tai viena vakara uzsiutau.na dabar ruosia stengiasi,tik kazi ar ilgai.praeis gimtadienis ir kaledos ir vel prasides ozynas.jau milijona kartu graziuoju kalbejom,bet pro viena ausi ieina,pro kita iseina.dabar jau vyras buvo pasisodines pokalbiui,griezciau,na o kad sugeba vis dazniau pagaunu.ji ne tiek atsilikusi kiek tingi ir nenori mokytis.o kaip ja priversti?tai dabar dziaugiuosi ramybe ir santarve namie.kazi ar ilgai?
Atsakyti

Sveikos gyvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir vėl visos nutilot...nei komentarų...nei naujų minčių.....

Ką apie Kalėdų šventes galvojate?Aš tai labai noriu kažką dar pasisodinti prie Kūčių stalo.....juk stalas toks didelis būna....

Gal kas turite kokių minčių...Mano psiūlymui,kad pasiimti šventėm dar nors po vieną vaikelį...nepritarė....Nes paskui tuos vaikus pamiršta ir daugiau nelanko...vaikai jaučiasi vėl pamiršti ir pamesti...Gal ir jų tiesa...?

Velute su tais mokslai visko būna...maniškiai irgi mokosi bangom g.gif Dabar prieš šventes lyg ir pagyvėjimas mirksiukas.gif Kalėdų senelio laukia thumbup.gif .Čia kaip ir visuose darbuose-viską nulemia kantrybė......
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 11 30, 20:12)

Sveikos gyvos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir vėl visos nutilot...nei komentarų...nei naujų minčių.....

Ką apie Kalėdų šventes galvojate?Aš tai labai noriu kažką dar pasisodinti prie Kūčių stalo.....juk stalas toks didelis būna....

Gal kas turite kokių minčių...Mano psiūlymui,kad pasiimti šventėm dar nors po vieną vaikelį...nepritarė....Nes paskui tuos vaikus pamiršta ir daugiau nelanko...vaikai jaučiasi vėl pamiršti ir pamesti...Gal ir jų tiesa...?

Velute    su tais mokslai visko būna...maniškiai irgi mokosi bangom g.gif Dabar prieš šventes lyg ir pagyvėjimas mirksiukas.gif Kalėdų senelio laukia thumbup.gif .Čia kaip ir visuose darbuose-viską nulemia kantrybė......

Kokia Tu saunuole ramute53 4u.gif Kartais ir as apie tai slapciom pagalvoju,bet taip garsiai ir neisdrystu nieko niekam pasakyti,dabar vargstam labai su pirmoku,sedim vakarais prie knygu ,o rezultatu schmoll.gif ,be to maze pradejo daznai sirguliuoti,per menesi antra kart ligonineje gulejome ,kamuoja laringitas,be to zinau ,jei jau ka nors prie to stalo pasodinsiu ,tai iki astuoniolikos meteliu blush2.gif
Atsakyti
Oi.kokia tu teisi...tos mintys pasirodo mano šeimos narius tyliai kirbina...tik visi tylėjo...o prieš kalėdas ir išsitarė ...tyliai ir vyras ir dukra....
Kai turėsiu naujienų pasidžiaugsiu....

carvel...oi žinau kas yra laringitas...mano Karolis daug kartų gulėjo klinikose...bronchonę astmą paskui pripažino...su nerimu laukiu žiemos...bet mūsų berniukui jau septyneri turėtų išaugti iš tos ligos...Dabr labai grūdinamės-kas rytą darom mankštą 4u.gif

o kaip tavo mintys dėl globos daugiau vaikų....Aš tai imčiausi,bet pas mane yra šeši vaikai,o šeimynų gi daugiau neregistruoja...{o šeimynai gali atvežti 12 vaikų-jau per daug}...taip ir esame svarstymo stadijoje....

O širdyje taip norisi dar ką nuveikti.....
Atsakyti
sveikos visos,
perskaičiau mintis dėl vaikučių pasiėmimo Kalėdoms... Na, nepritariu šiai minčiai ir aš.. unsure.gif Labai gražu parodyti dėmesį, bet negerai, jei suteiksim tuščių vilčių... Jeigu vaikiuką planuojat ir po švenčių lankkyti, pasiimti savaitgaliams, atostogoms, o gal ir suteikti namus-pirmyn... 4u.gif Mes irgi prieš Kalėdas pradėjom susipažinimą ir bendravimą blush2.gif Bet jau vasario mėn mergytės apsigyveno pas mus kaip šeimos nariai, tikiuosi, kad visam laikui ax.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
mastau.gif o dėl tų mokslų...Tai vargstu su savo mažuoju biologiniu... Stogas važiuoja nuo tų sėdėjimų prie pamokų... Vyresnėlis pats geriausias klasėje mokinys, o štai šitas kėkštas ... Ir ko norėti iš globojamų ar įvaikintų vaikų, jai biologiniai šitaip skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 11 30, 19:58)
O širdyje taip norisi dar ką nuveikti.....

wub.gif
QUOTE(saulenė @ 2007 11 30, 20:42)
Labai gražu parodyti dėmesį, bet negerai, jei suteiksim tuščių vilčių...

Manau, kad su didesniu vaiku - paaugliuku - nebutu problemu, juk jie supranta, ka reiskia eiti "tik i svecius".
Atsakyti

Suprast tai supranta tie didesni,bet sirdies kertelej vis vien tikesis...as irgi pries tokius trumpus paemimus g.gif vis tiek ,kaip sau norit galvokit,sudrumsit vaikui ramybe..Juk kaip jie tikisi ir ilgisi nors kokiu namu,mums net sunku isivaizduoti.. verysad.gif Bet ka as zinau..Cia mano nuomone, g.gif O gal ir gerai?
Atsakyti