QUOTE(carvel @ 2007 11 06, 19:07)
Mastau ir as apie saviskiu ateiti,bet kaip kazkas cia minejo ,neaisku uz keliu metu kiek tie taupomi pinigeliai bebus verti,o pinga ne paslaptis jie ko ne kas dien.Apie indelius bankuose is vis tyliu,nes pati esu stipriai nukentejusi,vietoj 25 tukstanciu litu gavau varganus 5 ,kas garantuotas,kad dabar taip negali nutikti ?Ir is vis kaip juos betaupyti,viskas brangsta,maistas rubeliai,mokyklines prekes,net pensininkams jau kelis kartus pensijos nors po kazkiek kilo,o musu vaikuciams apie pinigeliu padidinima nieks net nekalba,atrodo,kad jiems pienuka ir duonyte perkame dar uz senas kainas

.
Carvel, Tu toookia teisi. Bet tai globali problema... Perkame ir duonutę, ir pienuką... Bet ir apskritai, juk perkame ir išlaikome ne tik vaikelius, bet ir save... Algos net nemano kilti... O gal mano, bet mes kasdien turime eiti į parduotuvę...
Globotinius kartais remia savivaldybės, bet laimi tie, kurie pasidomi. Kitam forume abejonių sukėlė mano pasakymas, jog yra savivaldybėje lengvatinė eilė butui... O ji tikrai yra, nes kai maniškei suėjo 18, iš tiesų atsistojo į tą eilę. Pasidomėkit viskuo, kuo tik galit ir išnaudokit ryšius ir informaciją, kokią tik galit gauti. Nes tikrai pas mus dažna situacija, kai kairė nežino ką daro dešinė...