[quote=alfija,2007 11 11, 21:06]
tas tiesa, kad kol pačios tylėsim, aš dabar va kažkaip pagalvojau nugi dirbę pensininkai kažkaip išsireikalavo tų išmokų. O gal ir mes, jei kažkaip susivienytume kažko per keletą metų ir išsireikalautume. Absurdas kažkoks. Bet pirma tai mmes aišku turim nugalėt savo baimes pirmiausia į viešumą išlįsti, kad tokie esam. Nugalėt tą baimę, kad neprarastumėm tų savo vaikų ir nepadarytumėm jiems dar blogiau. Kai realiai turi ką prarasti , labai bijai kovoti žmogus, man taip atrodo.
[/quote]
[quote=carvel,2007 11 11, 21:54]
[quote=alfija,2007 11 11, 23:06]
tas tiesa, kad kol pačios tylėsim, aš dabar va kažkaip pagalvojau nugi dirbę pensininkai kažkaip išsireikalavo tų išmokų. O gal ir mes, jei kažkaip susivienytume kažko per keletą metų ir išsireikalautume. Absurdas kažkoks. Bet pirma tai mmes aišku turim nugalėt savo baimes pirmiausia į viešumą išlįsti, kad tokie esam., labai bijai kovoti žmogus, man taip atrodo.
Nugalėt tą baimę, kad neprarastumėm tų savo vaikų ir nepadarytumėm jiems dar blogiau. Kai realiai turi ką prarasti
Garsiai isreiskei mano tylias mintis,nu bet ir tylet jau ilgiau greit nebebus imanoma ,as visai uz ,reikia kazka pradet daryti,aisku,vienas musyje ne karys,bet gal dar atsirastu ryztingu bendraminciu ?Teisingai V.Blinkeviciute praejusioje konferencijoje 'Priglausk mane" pastebejo,kad apie visus finansinius reikalus turime garsiai kalbeti pacios globejos,nieks uz mus to nepadarys.
[/quote]
Mielosios, ar žinote, kad jau įsikūrė Vaikų globėjų asociacija, kuri vienija visus norinčius globėjus.

Visuotinis susisirinkasm vyks 2007 m. lapkričio 24 d. 12 val. Manau jūsų šitas klausimas gali būti vienas iš asociacijos spręstinų klausimų ir jo pateikimas aukštesnėm institucijom. Taip, kad didelis darbas padarytas dabar reikia tik mūsų visų didelės iniciatyvos