QUOTE(velute @ 2007 09 20, 21:51)
dar viena problemike kamuoja nuo rugsejo,tai apranga.baigiu isprotet.reikia jai kas diena eit su naujais rubais.tai buvau savaitei laiko 2 komplektus sudejus.sakiau kita savaite issirinksim kitus du.anuos isplausim.ir vis tiek zyzia kad visos ateina i mokykla kiekviena diena vis kitais rubais.tai siandien neatlaike nervai.nuejau sudejau 2 komplektus rubu,pasakiau kad visiem metam.per sventes ar ziburelius pasipuos o taip tegu draugauja su siais dviem komplektukais.vienas nesvarus,plaut.kita detis.ir taip keist.na neimanoma kitaip.as suprantiu butu jau panike vaikiai rupetu,o dabar su lelem zaidzia ir papukai vos kaltis pradejo.kaip laukiu,gal uniformas ives kada.bus susirinkimas reiks klaust.gal kitais metais isvengsime tokio konflikto del rubu.
čia gal ne įvaikinimo tema, bet manau vaikas turi kasdien eiti ne kitais rūbais, bet tiesiog kažką pakeitęs, ar bliuskutę, ar džemperį, ar kelnias, juk tikrai penktokei dar yra ir dėvetuose šaunių rūbelių, galima pigiai nupirkti. Mano sūnus irgi penktokas, bet tikrai keičiu, netgi liepiu keisti rūbus, gali kelnėm ir kelias dienas tom pačiom eiti, bet vieną dieną su džemperiu, kitą dieną su megztuku, kitą dieną vėl džemperiu, bet apačioje jau kita maike. Vienu žodžiu kaitalioju, juk tų tokių net nežinau kaip pavadinti, na kur per pusę rankovės kitos spalvos , tikrai esu pirkusi ir dėvėtuose, ir naujuose, turi bent 5 vnt.Todėl gal mergaitė ir teisi, nes visi keičia, jei nesikeisi tikrai juokiasi patikėkit, bet ir mes juk suaugę neiname visą savaitę į darbą su tais pačiais rūbais.
Aš ir darželinukę kiekvieną dieną praktiškai kitais rengiu, ne kažkokiais brangiais, bet tiesiog kitais.