Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

Velute, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir stiprybes jums!!! taip pat ir beruosiant pamokas!
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Kur visos pradingote?Pasigendu daugelio mielų paplepėjimų...Kaip vasarą praleidote,mokslo metus pradėjote,ar problemos ir džiaugsmai dažnai aplanko?

Mes laikomės visai neblogai,po truputį į mokslus įsibėgėjam...aišku jėgų ir pastūmėjimo daug tenka kasdieną įdėti ax.gif ,bet rezultatukas kas dieną matosi mirksiukas.gif .Jeigu nesuspėju pamokų patikrinti ar iš ryto kuprinę peržiūrėti g.gif
Mano dukra su vyresnia mergaite keliavo po Europą-labai patenkintos ta kelione,o mes vis dar po Lietuvą važinėjam...Norim nusipirkti sodybėlę...nors gyvenam kaime,bet tankiai gyvenamoj gyvenvietėj....o taip norisi kad vaikai galėtų po laukus palakstyti ,kad pats iš ryto paukščių čiulbėjimą girdėtum o ne automagistrale burzgiančias mašinas...Ieškom vienkiemio,bet čia tik laisvalaikį leistume,nes kasdienai patogumų reikia mirksiukas.gif .Gavau nedidelį palikimą,noriu į ramybę investuoti....Jeigu viskas pavyks tai kviesim mielas drauges į svečius su visais vaikais, mamom ,tėčiais thumbup.gif
drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Tikrai apmiręs mūsų kampelis. Atrodo, kad problemų neturime, tai ir plepėti nėra apie ką rolleyes.gif O taip malonu ne tik rūpesčiais, bet ir maloniais dalykėliais pasidalinti smile.gif
Mes nors ir ne mokinukai, bet prasidėjo užsiėmimai tėveliams ir vaikui. Mūsų mažasis pradėjo lauko teniso treniruotes lankyti, tai jam patinka be proto thumbup.gif Išsilaksto, išsiduoda, tuo pačiu ir pasportuoja.
Įdomu, kiek čia iš mūsų buvo šeštadienį Įvaikinimo tarnyboje? blush2.gif Ramute, tai jau pažįstų, o daugiau tai nelabai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi atidžiai dairiausi...kuri čia po kokiu niku pasislėpusi...deja su kuo kalbėjau,tos prie interneto net neprieina...

Puiku,kad taviškis lanko lauko tenisą 4u.gif .O maniškiai visokius būrelius lanko mokykloje,iš karto po pamokų,nes vėlyvesnės treniruotės mums netinka dėl važinėjimo...juk mes tolokai nuo miesto gyvenam,mano vaikai vieni namo dar neparvažiuoja...
Bet šiaip jie labai aktyvūs ir šaunūs-visi iki vieno,vienas kitą papildo,jeigu ko trūksat mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,mes neblogai pailsejome pries naujus mokslo metus aplankeme 6 uzsienio salis,pasisememe nauju ispudziu ir kupini jegu kibome i mokslus.Tiesa musu mazyliui pirmokeliui ne kaip sekasi,nors kaip mokytoja sako yra be galo paklusnusir sedi kaip peliukas suole,bet su kitais vaikuciais kartu nespeja nei rasyti ,nei skaityti unsure.gif .Nu manau po truputi prasilausim,juk niekas negimem mokyti .
Jei kam idomu,kvieciu pasiziureti musu keliones nuotraukas puslapyje www.fotki.com,prisijungimo vardas carvel,slapyvardis vejune,penktas albumas" kelione" mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis visoms. mirksiukas.gif na mes po trupuciuka ruosiam pamokas,sunku,labai sunku.o dar kai ozys ilenda tai tik paleistos asaros bepadeda.tada issiverkia ir einasi kaip is pypkes.na po trupuciuka isisiubuojam,
tik man baisiai netinka,kad penktokams dabar pazymiu neraso.nezinau ar visus namu darbus padare.gal kokius numuilino.nes jei mato kas nepadaro nieko neraso,nesako tai ir jai gal tokiu minciu uzeina.na esu pasakius,kad nutversiu nepadarytas pamokas,liudnai baigsis.nes turbut reta mama sitaip ruosia su vaiku.aisku as jai nepasakau ka kur rasyt,pacia mokinu verstis po knygas ieskot,galvot ir sprest.bet jau ne vienos pamokos neiseina i mokykla,kad butu nesupratusi.aiskinu nors paciai vos ne asaros bega,kad taip gali globos namai vaika apleist.jei ji praleistu ar iseitu nesupratusi ko,o jei susirgtu dar blogiau,tai butu sakes. lotuliukas.gif na labai tikiuos,kad persilausime penktoje klaseje.o kitais metais bus dasivijusi nors vidutiniskai besimokancius vaikus.
dar viena problemike kamuoja nuo rugsejo,tai apranga.baigiu isprotet.reikia jai kas diena eit su naujais rubais.tai buvau savaitei laiko 2 komplektus sudejus.sakiau kita savaite issirinksim kitus du.anuos isplausim.ir vis tiek zyzia kad visos ateina i mokykla kiekviena diena vis kitais rubais.tai siandien neatlaike nervai.nuejau sudejau 2 komplektus rubu,pasakiau kad visiem metam.per sventes ar ziburelius pasipuos o taip tegu draugauja su siais dviem komplektukais.vienas nesvarus,plaut.kita detis.ir taip keist.na neimanoma kitaip.as suprantiu butu jau panike vaikiai rupetu,o dabar su lelem zaidzia ir papukai vos kaltis pradejo.kaip laukiu,gal uniformas ives kada.bus susirinkimas reiks klaust.gal kitais metais isvengsime tokio konflikto del rubu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 20 rugsėjo 2007 - 20:54
QUOTE(velute @ 2007 09 20, 21:51)
dar viena problemike kamuoja nuo rugsejo,tai apranga.baigiu isprotet.reikia jai kas diena eit su naujais rubais.tai buvau savaitei laiko 2 komplektus sudejus.sakiau kita savaite issirinksim kitus du.anuos isplausim.ir vis tiek zyzia kad visos ateina i mokykla kiekviena diena vis kitais rubais.tai siandien neatlaike nervai.nuejau sudejau 2 komplektus rubu,pasakiau kad visiem metam.per sventes ar ziburelius pasipuos o taip tegu draugauja su siais dviem komplektukais.vienas nesvarus,plaut.kita detis.ir taip keist.na neimanoma kitaip.as suprantiu butu jau panike vaikiai rupetu,o dabar su lelem zaidzia ir papukai vos kaltis pradejo.kaip laukiu,gal uniformas ives kada.bus susirinkimas reiks klaust.gal kitais metais isvengsime tokio konflikto del rubu.

čia gal ne įvaikinimo tema, bet manau vaikas turi kasdien eiti ne kitais rūbais, bet tiesiog kažką pakeitęs, ar bliuskutę, ar džemperį, ar kelnias, juk tikrai penktokei dar yra ir dėvetuose šaunių rūbelių, galima pigiai nupirkti. Mano sūnus irgi penktokas, bet tikrai keičiu, netgi liepiu keisti rūbus, gali kelnėm ir kelias dienas tom pačiom eiti, bet vieną dieną su džemperiu, kitą dieną su megztuku, kitą dieną vėl džemperiu, bet apačioje jau kita maike. Vienu žodžiu kaitalioju, juk tų tokių net nežinau kaip pavadinti, na kur per pusę rankovės kitos spalvos , tikrai esu pirkusi ir dėvėtuose, ir naujuose, turi bent 5 vnt.Todėl gal mergaitė ir teisi, nes visi keičia, jei nesikeisi tikrai juokiasi patikėkit, bet ir mes juk suaugę neiname visą savaitę į darbą su tais pačiais rūbais.
Aš ir darželinukę kiekvieną dieną praktiškai kitais rengiu, ne kažkokiais brangiais, bet tiesiog kitais.

Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2007 09 17, 11:20)
Sveiki. Tikrai apmiręs mūsų kampelis. Atrodo, kad problemų neturime, tai ir plepėti nėra apie ką  rolleyes.gif O taip malonu  ne tik rūpesčiais, bet ir maloniais dalykėliais pasidalinti smile.gif
Mes nors ir ne mokinukai, bet prasidėjo užsiėmimai tėveliams ir vaikui. Mūsų mažasis pradėjo lauko teniso treniruotes lankyti, tai jam patinka be proto  thumbup.gif Išsilaksto, išsiduoda, tuo pačiu ir pasportuoja.
Įdomu, kiek čia iš mūsų buvo šeštadienį Įvaikinimo tarnyboje?  blush2.gif Ramute, tai jau pažįstų, o daugiau tai nelabai smile.gif

Labas, ax.gif aš naujokė...
Daug (beveik viską) perskaičiau. Esu mama ir globėja, turiu 2 sūniukus ir dvi dukrytes. Labai įdomu buvo skaityti Jūsų visų mintis, tik gaila, kad aptilote, gal pavyks vėl jus prakalbinti blush2.gif juk daug yra neišsakytų problemėlių ir džiaugsmelių... wub.gif
Jei mane priimsite, būtinai paplepėsim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulenė: 21 rugsėjo 2007 - 12:58
As cia mazai plepanti, nes mano dukryte dar labai maza, ir tos problemeles kudikiskos, bet manau ne tik as, bet ir visos kitos mamos mielai priims tave (jei galima) Saulene i buri. Pažiūrėjau, kad parašiau labai negražiai blush2.gif , labai atsiprašau, reik ir man pradėt rašyt lietuviškai. Nesupykit tuokart.
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2007 09 21, 14:50)
Labas, ax.gif aš naujokė...
Daug (beveik viską) perskaičiau. Esu mama ir globėja, turiu 2 sūniukus ir dvi dukrytes. Labai įdomu buvo skaityti Jūsų visų mintis, tik gaila, kad aptilote, gal pavyks vėl jus prakalbinti blush2.gif juk daug yra neišsakytų problemėlių ir džiaugsmelių... wub.gif
Jei mane priimsite, būtinai paplepėsim blush2.gif

Sveika prisijungusi saulene 4u.gif ,cia nera svetimu,cia visi savi biggrin.gif .
Atsakyti
Ačiū, kad ir mane priėmėte. turiu šiek tiek save pristatyti. Esu keturių vaikučių mama smile.gif . turiu du berniukus ir dvi mergytes. Mano mergytės- sesės pametinukės iš vaikų namų. Paskaičiusi globėjų pašnekesius šiame forume bei įvaikinimo puslapio forume, supratau, kad mums labai pasisekė, mat gauti mažytę sveiką (o dar ir gražią wub.gif ) mergytę- sudėtinga. O mes gavome tokias dvi bigsmile.gif , nors prašėme vienos didesnės blush2.gif Žinoma, iš pradžių turėjome begalę problemų: abi buvo su pampersais, nemokėjo kalbėti, ištisai klykė naktimis, visas sutiktas moteris įkyriai šaukė mama blink.gif ,valgė iki apsirijimo, bijojo kačių, šunų ir t.t. Bet pamažu tapo ramiau, nors dalis problemų liko, o be to- atsirado naujų, baisesnių... Ar jums kažko panašaus nebuvo (bent jau pradžioje), kaip tai įveikėte? Ar gavote vaiką su visa puokšte problemų, ar tik su pavienėm gėlytėm? kaip sekasi tai įveikti. nors nesu visai šviežiai iškepta globėja, bet man įdomu viskas...
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2007 09 26, 16:04)
Ačiū, kad ir mane priėmėte. turiu šiek tiek save pristatyti. Esu keturių vaikučių mama smile.gif . turiu du berniukus ir dvi mergytes. Mano mergytės- sesės pametinukės iš vaikų namų. Paskaičiusi globėjų pašnekesius šiame forume bei įvaikinimo puslapio forume, supratau, kad mums labai pasisekė, mat gauti mažytę sveiką (o dar ir gražią  wub.gif ) mergytę- sudėtinga. O mes gavome tokias dvi bigsmile.gif , nors prašėme vienos didesnės blush2.gif  Žinoma, iš pradžių turėjome begalę problemų: abi buvo su pampersais, nemokėjo kalbėti, ištisai klykė naktimis, visas sutiktas moteris įkyriai šaukė mama blink.gif  ,valgė iki apsirijimo, bijojo kačių, šunų ir t.t. Bet pamažu tapo ramiau, nors dalis problemų liko, o be to- atsirado naujų, baisesnių... Ar jums kažko panašaus nebuvo (bent jau pradžioje), kaip tai įveikėte? Ar gavote vaiką su visa puokšte problemų, ar tik su pavienėm gėlytėm? kaip sekasi tai įveikti. nors nesu visai šviežiai iškepta globėja, bet man įdomu viskas...

Sveika 4u.gif As jau globeja su "patirtim" biggrin.gif Globoju vaikus 7 metai,daugiau esu laikina globeja,bet yra ir ilgai auganciu pas mus vaikuciu biggrin.gif Taigi pastebejau,kad visada laimi kantrybe,laikas ir svelnumas.Kadangi visokiu vaiku buvo per ta laika,tai pasikeitimo i gera laikas labai skirtingas-labai svarbu vaikelio pazeidimo laipsnis,jei taip galima issireiksti biggrin.gif Parasiau i az smile.gif
Atsakyti