QUOTE(ligita123 @ 2007 08 24, 17:14)
Na pagaliau issiverkiau ir galiu pradeti mintis risti...........
Mes su vyru jau antra karta sia vasara pasiimam mergyte 12 m. is globos namu. O prasidejo viskas nuo to, kad mano pusbrolis kunigas globoja kelis , tai neatsispyrusi nulekiau ir as atrodo gyvenu prie juros tai ko nesuteikti vaikui dziaugsmo - pailseti Palangoje. Musu globojama mergaiciuke per daug rami o mano mazoji 4.5. labai aktyvi, tai jos ir nelabai sutaria. Manoji bando dominuoti as jai neleidziu gaunas, kad puolu ant savo vaiko. Galu gale ir pasimeciau. Nezinau, ar tai normalu, bet man ta mergaite kazkaip nelabai prie sirdies.....gal as ir negraziai kalbu , bet noriu jusu patarimo, gal su laiko pamilsti labiau prisirisi. Tiesa ja pasirinkau tik del to , kad ji buvo nuskriausta savo patevio, ziauriai prievartaujama. Galvoju nelaimingas vaikas, nebeziurejau tada i simpatijas. Aukletojos sako sunki, ji labai, nenori i dideles seimas nesutaria su kitais vaikais.
Aisku as ja rupinuosi gimines padejo supirkom rugsejo 1d. viska, rubeliu nauju, auskariukus.......Bet nezinau ji jau kalba tu mano globeja as pas kitu nebeisiu..
Na siam kartui tiek ........Padekit man naujokei.......Nenukirkipt sparnu..............As pati sau sakau, kaip Dievas duos man minciu, jegu, jausmo.........
sveiki.mes su vyru taip pat kaledoms nusprendem padaryt gera darbiuka ir pasiemem 11m.mergaite.ja mums nupiese vos ne blogiausiom spalvom.vadino ir vagile ir kai kas pasake is vaiku namu tipo ar nera geresniu vaiku.uzmerkem akis i viska.pradzioj buvo sunku.mergaite buvo pilna oziu,atsikalbinejo,kele balsa.apie pamokas jau nebekalbu.sededavo prie pamoku valandu valandas ir ziuredavo i viena taska.neruosdavo visai.po truputi pradejom kalbet apie gyvenima,namus,ateiti.aisku jau pirma vakara pas mus ji parase ant lapelio kad nori pasilikt pas mus.jau iki vasaros zadejom pasiimt globa,bet sutart budavo sunku.grizdavo po savaites i namus visokiu velniu prisirinkus,vaikai is pavydo,kad ji turi globejus,pripasakodavo visokiu velniu.tai pristabdem viska ir nutarem paziuret per vasara.ir ka jus galvojat.pati fainiausia mergaite.dar kai kurios seimos,turincios savo vaikus turetu labai pavydet.oziukas praejo.apkalbejom kodel ja vagile pavadino vaiku namuose.ir issiaiskinom kad be reikalo.per vasara i mokslus kibom,nes atsilikimas buvo vos ne 2m.darbstumo tai neapsakomo.sutvarko viska ka paprasai,visad paslaugi ir viska padeda.stai ir dabar sirguliuoju.tai pirmom dienom kai buvo labai blogai,tai ji man ir valgyti nese i lova,ir arbatas taise.net nakti atsikeldavo ir nubegdavo padaryt vaistazoliu arbatos.jau nekalbu kad siom dienom suskalbe visus drabuzius,pastoviai tvarke kambarius.ir ne buta o 150kv.m nama.ir priziurejo visus gyvunelius.o ju turim super daug.
tai va dabar jau laukiam isakymo del globos.gal jau kita savaite ji jau bus tikras musu vaikas.o ji taip ir jaucias.nemoku net papasakot kiek ji nori meiles,eina glaustosi,kaip katinas.vis klausia ar mes ja mylim ir praso vis buckiu.
pradzioj buvo sunku.kadangi patys dar neturim vaiku tai buvo sunku iprast.kazkas atrode maisosi,trukdo.bet po truputi ateina ta meile,ilgesys.siandien visi ejom i nauja mokykla,toliau nuo vaiku namu ir buvusiu klasioku.tikimes ir mes ir mergaite,kad pradesim visus mokslus nuo pradziu.su nors truputi didesniu noru mokytis.
aisku ne visi vaikai vienodi.bet tikrai reikalingas laikas,kad priprast vienam prie kito.taigi kantrybes jums ir sekmes.o gal butent ji uzaugus bus jusu gyvenimo spindulys.juk ne visos istorijos baigiasi liudnai ir vaikai is globos namu uzauga laukiniais.buna ir labai geru pabaigu.tik aisku jums bus sunku su jos liudna praeitim.duok dieve kad jos tas nepersekiotu visa gyvenima.stiprybes jums ir vilties.