Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

QUOTE(JauMama @ 2007 08 01, 08:47)
P.S. nepulkit manes, as tik parodau kaip viskas is mano varpines atrodo... 4u.gif

Atsiprasiau, jei nuskambejo, kaip puolimas - tiesiog parasiau, kokios mintys kilo perskaicius ta istorija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 01 rugpjūčio 2007 - 13:09
Tuoj, atsiprasau, kad taip sureagavau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Esu ramete53 dukra smile.gif
Pas mus kažkas su interneto tiekimu nutiko, tai mama prašė pranešti, kad šį šeštadieni laukia visų myte smile.gif Kas žadate atvykti skambinkite jai tel,867528292
Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pagaliau galiu kalbėtis su Jumis,oi kaip sunku kai jis neveikia....

Tai ką rytoj nuo pat ryto labai laukiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bus prie gatvelės balionų priraišiota biggrin.gif ,nagi nepasididžiuokite ir atvažiuokite-juk gyvai padiskutuoti smagiau......

wub.gif wub.gif wub.gif ir laukiam
Atsakyti
Mes atvaziuosime, kada tiksliai nezinome smile.gif Ka atsivezti? g.gif
Atsakyti
Puiku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tik patys atvažiuokite,mes visko turime thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visos,

Labai rupi paklausti del globos. Gal pirma prisistatysiu blush2.gif
Esu beveik 30m, turiu darba ir nuosava busta, studijuoju neakivaizdziai, gyvenu viena ir turiu drauga Vokietijoj. Ir turiu beda sad.gif
Mano sesuo isgerdineja ir nesirupina vaiku, del to valstybe ateme motinystes teises. Taciau is tevo neatimtos tevystes teises. Jis gyvena su sugyventine, ji turi pati savo 5 vaikus. Kiek zinau, pastaruoju metu jie issiskyre ir mano sesers vaikas gyvena su mociute, nors globa apsiforminusi vaiko tevo sugyventine. Nuo rugsejo vaikas turetu pradet lankyti pirma klase.
Dabar ir noreciau pasiteirauti:
1. ar valstybe man leistu paimti globon sesers vaika, neziurint i tai, kad tevui neatimtos tevystes teises, nors realiai, tai tevas toks pats alkoholikas, kaip ir mano sesuo.
2. ar moketu man valstybe pinigelius uz vaika (ne del pinigu ji noriu paimti), nes labai sunku butu issiversti is mano 1200lt. dviems. sad.gif
Nezinau ko dar paklausti, nes pirma karta su viskuo susiduriu. Be to mano draugas irgi labai mielai man pritaria del vaiko globos, net jei vaziuociau gyventi i Vokietija, mes ji abudu pasiimtume.
Truputi is mano gyvenimo istorijos: mus irgi paliko tevai, kai mes buvome mazi, musu buvo 6. Jie buvo alkoholikai. Ir man labai skaudu, kad taip atsitiko su sese. Be to as kauniete, ji gyvena Akmenes raj. atstumai dideli. sad.gif
Patarkit, prasau, ka nors. Tuomet man bus siek tiek aiskiau.
Aciu
Atsakyti
Edeja,
Saunuole, kad tau rupi sesers vaikiukas 4u.gif
Patarciau tau nueiti i tavo rajono savivaldybes Vaiku teisiu apsaugos tarnyba. Tik draugo Vokietijoje ir galimo isvykimo geriau nemineti ax.gif

RAMUTE,
Aciu Tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Sveiki ir sveikos! 4u.gif Pirmiausia didziulis aciu Ramutei! 4u.gif 4u.gif Labai smagiai praleidome diena,atsiputeme nuo kasdieniniu darbu,pasidziaugeme grazia seimyna thumbup.gif thumbup.gif O dziaugtis tikrai yra del ko,esu maciusi ir daugiau globeju seimu-jusu seima i pirmaujanciu gretas! thumbup.gif Vaikai glaustosi kaip kaciukai,visada i klausima gauna atsakyma,kaip teveliai bebutu uzsieme,klauso,nereikia kartoti 2 kartus ir kelti balso..Ne kiekvienoj biologinej seimoj taip buna.. smile.gif Zodziu,tokiu siltu santykiu gali pavydeti kiekviena seima thumbup.gif
Labai malonu buvo pabendrauti su Ditos ir Tuoj seimomis biggrin.gif Kaip smagu, kai tokios jaunos seimos globoja vaikucius..Kad daugiau tokiu seimu..
O tu,Dita,laikykis ,nepasiduok!Nuosirdziai linkiu laimeti kovoje uz vaikiuko teises!Is praktikos zinau,kad biologine mama neaugins berniuko,tik sudrums jo grazia ir ramia vaikyste verysad.gif Aisku,biologinei mamai i tai nusipjaut!Paliko 1 karta-paliktu ir dabar,bet ,deja,istatymai buki..Linkiu tvirtybes ir ryzto!
Atsakyti
Smagumėlis,kad sulaukiau būrelio mielų svečių 4u.gif
Dabar jau žinosite kur mūsų kaimukas-nepravažiuokite,užsukite į svečius 4u.gif
Aš labai atsigaunu po tokių pabendravimų,išsikalbėjimų,patarimų ir pasitarimų...Jūs puikios mamytės ir nuostabūs tėčiai wub.gif wub.gif wub.gif ,kaip atrasti daugiau tokių šeimų,kur vaikams būtų gera....
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 08 06, 08:32)
Smagumėlis,kad sulaukiau būrelio mielų svečių 4u.gif
Dabar jau žinosite kur mūsų kaimukas-nepravažiuokite,užsukite į svečius 4u.gif
Aš labai atsigaunu po tokių pabendravimų,išsikalbėjimų,patarimų ir pasitarimų...Jūs puikios mamytės ir nuostabūs tėčiai wub.gif  wub.gif  wub.gif ,kaip atrasti daugiau tokių šeimų,kur vaikams būtų gera....

Sveikutes 4u.gif jetus kaip jus visos graziai bendraujate wub.gif as kartais paskaicius, pasigailiu, kad mes vaikiuka isivaikinam, o neimam globoti, nes tada galeciau as su jumis pabendrauti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ne bet gal ir taip priimsit pakalbeti, pasidalinti savo mintimis ir isgyvenimais...siuo metu ruosiu dokumentus teismui, rytoj nesiu juos i teisma, kazkoks neramumas sirdelej verda..noreciau kad jau visa tai butu praeityje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute20 @ 2007 08 06, 08:47)
Sveikutes  4u.gif  jetus kaip jus visos graziai bendraujate  wub.gif  as kartais paskaicius, pasigailiu, kad mes vaikiuka isivaikinam, o neimam globoti, nes tada galeciau as su jumis pabendrauti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ne bet gal ir taip priimsit pakalbeti, pasidalinti savo mintimis ir isgyvenimais...siuo metu ruosiu dokumentus teismui, rytoj nesiu juos i teisma, kazkoks neramumas sirdelej verda..noreciau kad jau visa tai butu praeityje  doh.gif

Sveika gyva 4u.gif

Na puikumėlis,kad prisijungiai ir tau pas mus patiko ax.gif .O kad įsivaikini-tai nuostabu,juk kiekvienam gaunasi pagal galimybes ir situaciją.Bet mus visas jungia viena didelė savybė-mes mylime vaikus,galime jiems padėti ir padedame.

O abejojančias dėl globos,kviesčiau pas save į svečius mirksiukas.gif .Pamatytumėte kaip mes gyvename,įsitikintumėte,kad tai nėra labai sunku,Tik reikia pasirįžti ir išdrįsti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti