Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

Aciu merginos, aciu
Atsakyti
Labutes,nu kas penktadieni vaziuojat i Vilniu i globeju konferencija? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 05 21, 22:17)
Labutes,nu kas penktadieni vaziuojat i Vilniu i globeju konferencija? mirksiukas.gif

Gaila, bet šį kartą mes nevažiuosim verysad.gif Šeštadienį turime vestuvėse sudalyvauti smile.gif Bet lauksime įspūdžių ir naujienų. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes važiuojam tongue.gif ,abu su vyru,jeigu kokių netikėtumų nebus...
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip yra su nuolat globgojamo vaiko išsivežimu į užsienį?
Ar reikia prisistatinėti Vaikų teisių apsaugai reguliariai? kas kiek laiko?
Aišku, išsiaiškinsiu VTATe, tačiau gal kas iš jūsų naudingos info turite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2007 05 22, 12:43)
Gal kas žinote, kaip yra su nuolat globgojamo vaiko išsivežimu į užsienį?
Ar reikia prisistatinėti Vaikų teisių apsaugai reguliariai? kas kiek laiko?
Aišku, išsiaiškinsiu VTATe, tačiau gal kas iš jūsų naudingos info turite  ax.gif

Cia jau kaip susitarsit VTATe,viena mano pazystama turi parvest parodyt kas trys menesiai :ax.
Atsakyti
Sveikos gyvos vasaros sulaukusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip sekasi,kaip gyvenate?

Kas buvote toj konferencijoj...Mes su Smaika labai dairėmės ,bandėm kurią nors atpažinti...nepavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 06 05, 12:24)
Sveikos gyvos vasaros sulaukusios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip sekasi,kaip gyvenate?

Kas buvote toj konferencijoj...Mes su Smaika labai dairėmės ,bandėm kurią nors atpažinti...nepavyko g.gif

As buvau biggrin.gif ,ir as labai dairiausi,ziurejau i kekviena arciau sedejusia ar sutikta moteryte,nu niekaip negalejau atspet kas kuri yra ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mielosios 4u.gif

Na kur visos pradingote?Paiilgau jūsų paplepėjimų...aišku laiko visom labai trūksta...Man taip pat striuka su laiku,nes teisingai liaudies pastebėta ''auga vaikai auga ir rūpesčiai...''Didelių problemų lyg ir neturiu,bet užtenka tupinėjimo apie šeimyną,kasdieniniai darbeliai kartais būna tokie monotoniški....Prisigalvojam permainų,bet kartais ir fantazijos pritrūksta tongue.gif .

Ką jūs į tai jeigu kažkur pačioje rugpjūčio pradžioje pas mane į kaimuką sulėktute....
Tokį globėjų mytuką pasidarytume....Pora draugių jau tikrai bus,o gal dar prisidėtumėte....oi kaip smagu būtų pasišnekėti...

O gyvenu aš pačiame viduryje biggrin.gif tarp Kauno ir Vilniaus.

Laukiu komentarų ir pasiūlymų.

Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 05 07, 21:14)
blink.gif Man atrodo aš išgyvenau natūraliausią  "pogimdyvinę " depresiją, kai parsivežiau Dainių, supratau  galutinai kad tai jau negrįžtamas procesas...
Ką galiu patarti, kad ir kaip sunku atrodytų-viskas praeis. Žinok, kad maždaug metai laiko adaptacijai- n-o-r-m-a-lu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Oi kaip sutinku su tuo, o dar manoji situacija pridek pilve iskurusi leliu doh.gif pati nescia vaikas mazas namie niekad to nedarius unsure.gif ale nieko auga mano padauzos thumbup.gif Ech vistiek gera..kai iskentejai viska ir dabar jau yra kuom dziaugstis..... O mes norim dukrytes......... blush2.gif
QUOTE(Andro @ 2007 05 08, 19:51)
bigsmile.gif Svarbu žinoti, kad tau taip būna ne vienai....

drinks_cheers.gif Butent, nes kas to neparejos niekad nesupras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 07 09, 18:02)

Ką jūs į tai jeigu kažkur pačioje rugpjūčio pradžioje pas mane į kaimuką sulėktute....
Tokį globėjų mytuką pasidarytume....Pora draugių jau tikrai bus,o gal dar prisidėtumėte....oi kaip smagu būtų pasišnekėti...

O gyvenu aš pačiame viduryje biggrin.gif tarp Kauno ir Vilniaus.

Laukiu komentarų ir pasiūlymų.

Aš kaip visada už thumbup.gif . Nors mes rugpjūtį atostogausime, bet manau rastume laiko atlėkti. Reikia tik suderinti datą ir laiką. ax.gif
Atsakyti
Kaip mergaites jums smagu,as niekaip nes gyvenu visai kitame kraste,o taip noretusi thumbup.gif
Atsakyti