Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

QUOTE(Amunette @ 2007 03 30, 12:17)
blink.gif  blink.gif  net nežinojau, kad taip galima. O ką reiktų daryt jei nepriimtų be tų dokumentų, kažkaip rizikuoti negaliu  unsure.gif

Aš tiesiog prieš parsiveždama vaiką nuėjau pas darželio direktorę ir pasakiau visą savo situaciją - kad negaliu vaiko iš globos namų paimti, kol darželio neturiu. Tai ji pasakė, kad nėra jokios problemos, ir mes susitarėme dėl dienos, kada galiu vaiką atvesti.
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 03 30, 11:17)
blink.gif  blink.gif  net nežinojau, kad taip galima. O ką reiktų daryt jei nepriimtų be tų dokumentų, kažkaip rizikuoti negaliu  unsure.gif

manau, kad tau geriausia nueiti pas darželio direktorę, į kurį ketini vaikiuką vesti, paaiškinti jai situacija ir ji pasakys, kaip geriausia pasielgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 03 30, 11:24)
Aš tiesiog prieš parsiveždama vaiką nuėjau pas darželio direktorę ir pasakiau visą savo situaciją - kad negaliu vaiko iš globos namų paimti, kol darželio neturiu. Tai ji pasakė, kad nėra jokios problemos, ir mes susitarėme dėl dienos, kada galiu vaiką atvesti.

QUOTE(dita3 @ 2007 03 30, 11:35)
manau, kad tau geriausia nueiti pas darželio direktorę, į kurį ketini vaikiuką vesti, paaiškinti jai situacija ir ji pasakys, kaip geriausia pasielgti smile.gif

Matote, jis šiuo metu kaip ir lanko vaikų darželį, jį globos namai leidžia, tai aš manau, kad būtų kažkokia nesamonė, jei aš anksčiau vaiką pasiimčiau iš globos namų ir leisčiau į kitą, kitame mieste. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 03 31, 17:46)
Matote, jis šiuo metu kaip ir lanko vaikų darželį, jį globos namai leidžia, tai aš manau, kad būtų kažkokia nesamonė, jei aš anksčiau vaiką pasiimčiau iš globos namų ir leisčiau į kitą, kitame mieste.  g.gif

Tai vistiek, kai jis apsigyvens pas jus, jis turės eiti į kitą darželį. Tai koks skirtumas mėnesiu anksčiau, ar vėliau. smile.gif
Atsakyti
Mums buvo biski kitaip,nes mergaite buvo 7 metu ir jos paklause teismo metu ar ji nori pas mus gyventi? si ispyskino ,kad " laukiu nesulaukiu to momento,kada mane is vaiku namu pasiims",teiseja skaitydama nuosprendi pabreze,kad vaika vaiku namai atiduotu mums tuojau pat,ir kad galime ne sekundes nedvejodami ja issivezti,tik nuosprendzio isigaliojimo laikas uztruko 1 menesi,toks istatymas. Mums pasiseke,pasitaike labai zmogiska teiseja thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip jau ir patys globos namai stengiasi, kad vaikas būtų pasiimamas kuo greičiau - jie ten pukiai suvokia, kad vaikui taip geriau. Reikia VTATui prašymą parašyti, kad leistų vaikui iki teismo gyventi šeimoje, jie leidimą greitai išduoda. Tada su tuo popieriuku ir važiuoji vaiko pasiimti.
Atsakyti
šiandien jau po teismo ir nuo rytojaus jau vaikutis bus pas mus, lankys po švenčių naują darželį ax.gif
Gražių Velykų, kietų margučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 05, 17:35)
šiandien jau po teismo ir nuo rytojaus jau vaikutis bus pas mus, lankys po švenčių naują darželį  ax.gif
Gražių Velykų, kietų margučių  4u.gif

bigsmile.gif biggrin.gif Taip bus geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 05, 17:35)
šiandien jau po teismo ir nuo rytojaus jau vaikutis bus pas mus, lankys po švenčių naują darželį  ax.gif

Sveikinu, Amunette 4u.gif Nepamirsk veliau parasyti, kaip jums sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 04 06, 11:34)
Sveikinu, Amunette 4u.gif Nepamirsk veliau parasyti, kaip jums sekasi  ax.gif

Ačiū wub.gif wub.gif Būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,mielosios globėjos ir prijaučiančios joms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su puikia pavasario švente 4u.gif

Kažkaip pritilo visos...Ar labai darbeliai spaudžia g.gif o gal viskas taip gerai,kad net rašyti nesinori smile.gif

Atsiliepkite,kaip vaikiukam sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 04 10, 15:27)
Sveikos gyvos,mielosios globėjos ir prijaučiančios joms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su puikia pavasario švente 4u.gif

Kažkaip pritilo visos...Ar labai darbeliai spaudžia  g.gif  o gal viskas taip gerai,kad net rašyti nesinori smile.gif

Atsiliepkite,kaip vaikiukam sekasi mirksiukas.gif

Laba ramute53,taip seniai tu besirodei cia ,kaip pati,kaip tavieji vaikuciai ? mes gyvuojam gerai,laukiu teismo ,pasiemiau dar viena mazyle,jai vos 4 metukai biggrin.gif
Atsakyti