Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

Dara thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,dziaugiuosi uz tave,stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. mes auginam dantuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2007 03 20, 22:24)
Sveikos mamos. mes auginam dantuka  thumbup.gif

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2007 03 21, 00:24)
Sveikos mamos. mes auginam dantuka  thumbup.gif

Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciu... kol kas pakankami ramu... tikejausi kazko blogiau...
Atsakyti
Pas mane geros naujienos, jau balandžio 5 d. teismo posėdis, po kurio sūnėno globa bus paskirta man, tik noriu paklausti kas jau praėjo šį kelią, kada po teismo galima pasiimti vaiką iš globos namų, ar iš karto ar reikia dar kažko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 03 28, 11:23)
Pas mane geros naujienos, jau balandžio 5 d. teismo posėdis, po kurio sūnėno globa bus paskirta man, tik noriu paklausti kas jau praėjo šį kelią, kada po teismo galima pasiimti vaiką iš globos namų, ar iš karto ar reikia dar kažko?  g.gif

kiek zinau, mano pazistami pasieme iskart, tik popierius pabaige tvarkytis isiteisejus teismo nuosprendziui - tai yra uz menesio
siaip paklauskit VTAT'e tikrai pasakys
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 11:00)
kiek zinau, mano pazistami pasieme iskart, tik popierius pabaige tvarkytis isiteisejus teismo nuosprendziui - tai yra uz menesio
siaip paklauskit VTAT'e tikrai pasakys

Aš irgi pagalvojau, kad taip būtų keistoka, jei iš kart po teismo eit ir pasiimt vaiką, reiks pasiskambint.
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Juk galima gauti iš VTAT leidimą vaiką laikyti namuose, tik be teismo sprendimo jo nepriims į darželį, tai čia ir problema. Po teismo sprendimo kūduikių namų soc.pedagogė liepė kuo skubiau pasiimti Dainių o sesė tai pas mus gyveno jau vir 4 mėnesių, buvau radus tolerantišką mokyklą ir ją priėmė į 5 klasę be teismo sprendimo...
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 03 29, 21:13)
Juk galima gauti iš VTAT leidimą  vaiką laikyti namuose, tik be teismo sprendimo jo nepriims į darželį, tai čia ir problema.

??????
O aš ir nežinojau. Mus priėmė, ir darželio direktorė kažkaip nieko nesakė. Maniškė tris mėnesius lankė darželį iki teismo, po to dar mėnuo, kol įsigaliojo teismo sprendimas ir aš galėjau tą "popieriuką" pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 03 29, 20:13)
Juk galima gauti iš VTAT leidimą  vaiką laikyti namuose, tik be teismo sprendimo jo nepriims į darželį, tai čia ir problema. Po teismo sprendimo kūduikių namų soc.pedagogė liepė kuo skubiau pasiimti Dainių o sesė tai pas mus gyveno jau  vir 4 mėnesių, buvau radus tolerantišką mokyklą ir ją priėmė  į 5 klasę be teismo sprendimo...

Pas mus darželyje iš viso neprašė jokio dokumento, kad mes esame globėjai. Nuėjome, užrašėme, vedėjai pasakėme, kad esame globėjai ir ji jokių kitų dokumentų neprašė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 03 30, 07:51)
??????
O aš ir nežinojau. Mus priėmė, ir darželio direktorė kažkaip nieko nesakė. Maniškė tris mėnesius lankė darželį iki teismo, po to dar mėnuo, kol įsigaliojo teismo sprendimas ir aš galėjau tą "popieriuką" pasiimti.

QUOTE(dita3 @ 2007 03 30, 08:13)
Pas mus darželyje iš viso neprašė jokio dokumento, kad mes esame globėjai. Nuėjome, užrašėme, vedėjai pasakėme, kad esame globėjai ir ji jokių kitų dokumentų neprašė.  smile.gif

blink.gif blink.gif net nežinojau, kad taip galima. O ką reiktų daryt jei nepriimtų be tų dokumentų, kažkaip rizikuoti negaliu unsure.gif
Atsakyti