Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

QUOTE(statybininkas7 @ 2010 05 22, 07:54)
Tvarkingai atrodo smile.gif  kokia bus jusu pamato varza ? g.gif

blush2.gif reikės vyro paklausti, nes tikrai nežinau.

QUOTE(Rokė @ 2010 05 22, 14:17)
Labai švariai padaryti  smile.gif .Mūsų toks džiaugsmas laukia po metų .Jūsų namas vieno ar dviejų aukštų bus.Ir įdomu kokia namo kvadratūra bus .

Dviejų aukštų smile.gif su garažu gaunasi apie 240 kv.m.

šiandien turėtų pabaigti sutrombuoti jau žvyrą pamate. Reikės tada lėkti pažiūrėti kaip viskas pajudėjo smile.gif ir pavaikščioti jau ant išbetonuotų grindų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 24 gegužės 2010 - 12:22
[quote=statybininkas7,2010 05 24, 12:12]
Kodel gi negalima atkasti visu pamatu is karto? smile.gif Cia turbut neramina klausimas ar pamatai nenuslinks i sona ? smile.gif
nu taip neramino kad pamatai nepasislinktu, kazkur buvau skaites kad po viena sona reikia atkasinet ir izoliuoti, reiskia klydau smile.gif
Atsakyti
[quote=juozas 1,2010 05 24, 13:39]
[quote=statybininkas7,2010 05 24, 12:12]
Kodel gi negalima atkasti visu pamatu is karto? smile.gif Cia turbut neramina klausimas ar pamatai nenuslinks i sona ? smile.gif
nu taip neramino kad pamatai nepasislinktu, kazkur buvau skaites kad po viena sona reikia atkasinet ir izoliuoti, reiskia klydau smile.gif
[/quote]

niekur jie nenuslinks .. po viena sona, gal ziema ? kad nepersaltu .. nzn nesu tikras g.gif

Atsakyti
Gal kas esat naudoję Haus pamatų blokelius vietoj klojinių rostverkui padaryti. help.gif Ir galit pasidalinti patirtimi ax.gif
MB galvoja rostverką daryti iš Hauso blokelių ir neleist pinigų ir laiko vargstant su lentomis.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 10:07)
Gal kas esat naudoję Haus pamatų blokelius vietoj klojinių rostverkui padaryti.  help.gif Ir galit pasidalinti patirtimi  ax.gif
MB galvoja rostverką daryti iš Hauso blokelių ir neleist pinigų ir laiko vargstant su lentomis.

mes planavom skaičiavom ir tikėjomis su HAUS daryti, bet nieko nesigavo doh.gif su lentom žaisti teko, tiksliai aplinkybių nežinau, bet berods dėl to, kad pas pus iki 1,5 m nuolydis per namą g.gif or something
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 06 03, 10:50)
mes planavom skaičiavom ir tikėjomis su HAUS daryti, bet nieko nesigavo doh.gif su lentom žaisti teko, tiksliai aplinkybių nežinau, bet berods dėl to, kad pas pus iki 1,5 m nuolydis per namą  g.gif or something

Pas mus tokio didelio nuolydžio skirtumų nėra. Beveik viskas viename aukštyje, užtat ir mąstom apie Hauso blokelius. Bet nesinori "išsidurti" - turėti susėdusius pamatus ar suskilusias sienas.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 10:07)
Gal kas esat naudoję Haus pamatų blokelius vietoj klojinių rostverkui padaryti.  help.gif Ir galit pasidalinti patirtimi  ax.gif

O jus nevarkit nei su HAUS blokeliais nei su lentomis, šiai dienai yra daug pazangesniu sprendimu , laiko ir pinigu atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(statybininkas7 @ 2010 06 03, 13:27)
O jus nevarkit nei su HAUS blokeliais nei su lentomis, šiai dienai yra daug pazangesniu sprendimu , laiko ir pinigu atzvilgiu smile.gif

Pvz?
Atsakyti
QUOTE(statybininkas7 @ 2010 06 03, 13:27)

Žinau, ką Jūs siūlote, tačiau šis variantas ne mums dėl esamo grunto.
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 03, 14:33)

Yra temos pradžioje statybininkas7 pasisakymai. Bet jo siūlomą sistemą forumiečiai pakritikavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 14:45)
Žinau, ką Jūs siūlote, tačiau šis variantas ne mums dėl esamo grunto.

Yra temos pradžioje statybininkas7 pasisakymai. Bet jo siūlomą sistemą forumiečiai pakritikavo  smile.gif

Aš pvz, prieš plokštuminius pamatus nieko neturiu, tik kad Lietuvėlėj nelabai kas skelbiasi juos darant, apie projektavimą išvis patyliu. Mūsų atveju yra numatytas apie 10m2 pusrūsis (įgilinta patalpa). Įdomu kaip su plokštuminiais ar eitų išsisukt.
Jei statyčiau kitą namą plačiau pasidomėčiau apie šiuos pamatus mirksiukas.gif deja kai pradėjom projektuoti, tai tik Legalet buvau aptikus sad.gif mums jie būtų kainavę apie 70t
Papildyta:
Ir dar.man nepatinka būti įspraustai į rėmus dar projektavimo stadijoj. Pvz suprojektuos man plokštuminius, tai ir manipuliuoti kaina gali statytojai, nes konkurencijos nėra...
Atsakyti
QUOTE(statybininkas7 @ 2010 06 03, 14:27)

nu nieko sau pažangesnis pinigu atžvilgiu.na nebent tas pažangumas i didžiaja puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgaaaaa: 03 birželio 2010 - 21:27
Sveiki as dariausi pamatus su haus blokeliais.Brangokas budas,nes blokelis nepigus ir dar kiek teslos reik pripilti.Bet man nebuvo kito pasirinkimo ,nes viduryje pamato dariau siltinima polistirolu.Veliau pabandysiu imest kelias foto kaip viskas atrodo
http://public.fotki..../pamatai/#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudona astos: 07 birželio 2010 - 19:45