Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

QUOTE(zipkute @ 2010 05 20, 20:27)
aš į jūsų diskusijas apie plokštuminius pamatus nesivelsiu  ax.gif tik norėjau pasirodyt  blush2.gif
va ką pamateu nuvažiavusi į sklypą smile.gif  [img]

zipkute, baltai pavydžiu, kada mes galėsime pamatyti toki vaizdeli pas save smile.gif
Pas mus kita problema atsirado, neįmanoma išgriauti senu pamatu, jau viena perforatorių sugadinome, kūju išvis neima doh.gif
Dabar klausimas, jeigu mes iki žemės paviršiaus bent sugebėsime nuimti, ar paskui, užpilant grindis, toj vietoj nesuskils cemento sluoksnis?
Atsakyti
iskilo nedidelis klausimelis: ar statant pamata is bloku butina kiekviena bloka is apacios ir sonu uzbetonuoti, ar uzteks tik sausai blokus pastatyti, o po to siules uztepti?
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2010 05 21, 08:46)
zipkute, baltai pavydžiu, kada mes galėsime pamatyti toki vaizdeli pas save smile.gif
Pas mus kita problema atsirado, neįmanoma išgriauti senu pamatu, jau viena perforatorių sugadinome, kūju išvis neima doh.gif
Dabar klausimas, jeigu mes iki žemės paviršiaus bent sugebėsime nuimti, ar paskui, užpilant grindis, toj vietoj nesuskils cemento sluoksnis?

pas mus ta pati problema buvo. Galingas traktorius viską išsprendė, nes seni pamatai iš akmenų buvo mūryti ir surišti armatūra+ .Darbo valanda 75 lt kainavo
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gyvai susidurete su pamatu membrana ,,Guttabeta Star"... Tipo naudojama pamatiniu sienuapsaugai ir panasiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2010 05 21, 09:19)
pas mus ta pati problema buvo. Galingas traktorius viską išsprendė, nes seni pamatai iš akmenų buvo mūryti ir surišti armatūra+ .Darbo valanda 75 lt kainavo

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2010 05 21, 10:28)

Arba galingas orinis kompresorius smile.gif Tik su traktoriu man atrodo greiciau ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 05 20, 18:27)
aš į jūsų diskusijas apie plokštuminius pamatus nesivelsiu  ax.gif tik norėjau pasirodyt  blush2.gif
va ką pamateu nuvažiavusi į sklypą smile.gif 

Gera darbu vigdytoja turit thumbup.gif
Man idomu pasidare, kodel tas artimiausias pamatu kampas nesujungtas? g.gif ar cia tik taip atrodo nuotraukoi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 21, 14:41)
Gera darbu vigdytoja turit  thumbup.gif
Man idomu pasidare, kodel tas artimiausias pamatu kampas nesujungtas?  g.gif ar cia tik taip atrodo nuotraukoi?  ax.gif

oi jūs nežinot kaip tas darbų vykdytojas pjauna, grežia suka ir tt lotuliukas.gif tik spėk žiūrėt kur kokį vinį kala
na čia jis ir neturi būti sujungtas smile.gif nes čia bus lauko malkinė, tai siena tik šoninė bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 21 gegužės 2010 - 14:15
tik norėjau pasirodyt  blush2.gif

Tvarkingai atrodo smile.gif kokia bus jusu pamato varza ? g.gif
Atsakyti
tik norėjau pasirodyt  blush2.gif

Labai švariai padaryti smile.gif .Mūsų toks džiaugsmas laukia po metų .Jūsų namas vieno ar dviejų aukštų bus.Ir įdomu kokia namo kvadratūra bus .
Atsakyti
kaip yra atkasinejami pamatai, rusys po zeme apie 1.70 g.gif ar gali buti atkasti aplink nama visi is karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(juozas 1 @ 2010 05 24, 08:12)
kaip yra atkasinejami pamatai, rusys po zeme apie 1.70 g.gif  ar gali buti atkasti aplink nama visi is karto g.gif

Kodel gi negalima atkasti visu pamatu is karto? smile.gif Cia turbut neramina klausimas ar pamatai nenuslinks i sona ? smile.gif
Atsakyti