Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

QUOTE(serzas @ 2010 05 14, 17:07)
O Gal galima nusmaluoti pamata ir kol dar nesudziuvo klijuoti polistirola?  g.gif Turiu omenyje be kliju tiesiog lipinti prie smalos, turetu laikytis ar nelabai taip gerai?

Vieni taip klijavo polistirola butent prie karstos smalos. Zinoma jis lipo, taciau buvo vietu kur ir issilyde. Tai nezinau ar cia gerai g.gif juk sumazeja efektyvumas.

O as turiu toki klausimuka. Ar butina armatura pamatams? Pamatus darom akmenys + zvyras + cementas.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 22:28)
Vieni taip klijavo polistirola butent prie karstos smalos. Zinoma jis lipo, taciau buvo vietu kur ir issilyde. Tai nezinau ar cia gerai  g.gif juk sumazeja efektyvumas.

O as turiu toki klausimuka. Ar butina armatura pamatams? Pamatus darom akmenys + zvyras + cementas.

Pas mane pamatu projekte tik virsuje erdvine armatura pavaizduota. Beje,Notyte,tai kiek kainuos pamatai?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 21:28)
Vieni taip klijavo polistirola butent prie karstos smalos. Zinoma jis lipo, taciau buvo vietu kur ir issilyde. Tai nezinau ar cia gerai  g.gif juk sumazeja efektyvumas.

Na mes tai tikrai nezadame gaileti armaturos... Zadam kokia gera 1t sugrusti ant 110 beginio metro pamatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 16, 22:31)
Pas mane pamatu projekte tik virsuje erdvine armatura pavaizduota.  Beje,Notyte,tai kiek kainuos pamatai?

Geras klausimas smile.gif , dar nezinau, kai bus baigta tada galesiu tiksliai parasyti. I zeme suejo apie 5000lt. Nemazas plotas + 1,5metro i zeme.

QUOTE(laimingas @ 2010 05 16, 22:32)
Na mes tai tikrai nezadame gaileti armaturos... Zadam kokia gera 1t sugrusti ant 110 beginio metro pamatu  thumbup.gif

O jus planuojat deti su akmenimis? Kalba, kad jei dedi akmenis gaunasi geresnis surisimas ir tokiu budu nebereikia armaturos. Zinoma ji niekuomet nepakenks, bet ar ji butina?
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 05 16, 22:32)
Na mes tai tikrai nezadame gaileti armaturos... Zadam kokia gera 1t sugrusti ant 110 beginio metro pamatu  thumbup.gif

Pas mane tai pamatam 350 kg armaturos sueis. Nes tik virsuje desis erdvinis karkasas is dvylikines armaturos. o pvz i antro auksto perdanga 2,5 tonos g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 16, 22:40)
Pas mane tai pamatam 350 kg armaturos sueis. Nes tik virsuje desis erdvinis karkasas is dvylikines armaturos. o pvz i antro auksto perdanga 2,5 tonos  g.gif

Mums patare deti tik kampuose surisimus. Kaip suprantu irgi kazkas panasaus i toki erdvini karkasa.
Beje Biesas66 kada toj grazioj gatvej prasides darbai?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 22:44)
Mums patare deti tik kampuose surisimus. Kaip suprantu irgi kazkas panasaus i toki erdvini karkasa.
Beje Biesas66 kada toj grazioj gatvej prasides darbai?

Na pas mane tai neaisku kada prasides darbai.. nebent kaimynai startuos smile.gif Ne Lietuvoje as. vat kur blogybe.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 16, 22:48)
Na pas mane tai neaisku kada prasides darbai.. nebent kaimynai startuos smile.gif Ne Lietuvoje as. vat kur blogybe.

Gaila, butu smagu pasisemti patirties is tamstos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 21:40)
Geras klausimas  smile.gif , dar nezinau, kai bus baigta tada galesiu tiksliai parasyti. I zeme suejo apie 5000lt. Nemazas plotas + 1,5metro i zeme.

Tai dar nelabai daug.... Pagal musu primityvius skaiciavimus, mes ant betono (su kriausemis) mazdaug isleisime apie 8t, o kur dar armatura ir mediena klojiniams... doh.gif
Pas mane irgi daug metru ir pakankamai gilu... verysad.gif
Tiesa, mediena nuo klojiniu juk bus galima ir kitur panaudoti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 22:52)
Gaila, butu smagu pasisemti patirties is tamstos  mirksiukas.gif

kai grysiu- no problem jei ka.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 05 16, 20:40)
Kalba, kad jei dedi akmenis gaunasi geresnis surisimas ir tokiu budu nebereikia armaturos. Zinoma ji niekuomet nepakenks, bet ar ji butina?

O as kaip tik girdejau jog kai dedami akmenys tai blogesnis surisimas, nes pamatas gaunasi nevienalytis g.gif Nors kai irankiu namukui dariau pamatus, tai primoviau akmenu negailedamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 05 16, 22:53)
Tai dar nelabai daug.... Pagal musu primityvius skaiciavimus, mes ant betono (su kriausemis) mazdaug isleisime apie 8t, o kur dar armatura ir mediena klojiniams...  doh.gif
Pas mane irgi daug metru ir pakankamai gilu...  verysad.gif
Tiesa, mediena nuo klojiniu juk bus galima ir kitur panaudoti...  thumbup.gif

Kiek i virsu sueis dar neskaiciavom g.gif , bet bus blink.gif . Pradzioj susikalsim klojinius ir tada bus matyt.
Atsakyti