QUOTE(Kvaki @ 2010 12 02, 12:39)
Meistriukai ir meistrytės prašau pagelbėkit man su storiais plokštelių.
Sumąsčiau, kad pirmiau reik pagadinti pigesnį metalą. Važiuosiu klp pirkt vario ar žalvario(tikiuos lytagroj rasiu). Ir siaurapjūkio. Tik vat nežinau visai kaip su storiais yra. Nusiteikus dviejų storių pirkti - plonesnio auskariukam ar šiaip detalėm ir storesnio apyrankei, žiedui ar pan...
Kokio jūs storio plokšteles naudojat žiedui ar apyrankei? 1mm? 1,5? 2? Nesinori, kad gaminys lengvai lankstytųsi ir nesinori, kad sunkus velnioniškai būtų...
Tikiuosi siaurapjūkis iš kokių senukų ar pan.. tiks.
Ar skirtingo storio plokštelėms reikia skirtingo storio ar kitokių parametrų pjūkliuko ar su tuo pačiu galima pjauti. Aš apie pačiu pjūkliukus kalbu.
Ziit, ačiū grįšiu namo sėsiu prie yotubės. och ta youtubė tuoj kalbą išmokins..
Sumąsčiau, kad pirmiau reik pagadinti pigesnį metalą. Važiuosiu klp pirkt vario ar žalvario(tikiuos lytagroj rasiu). Ir siaurapjūkio. Tik vat nežinau visai kaip su storiais yra. Nusiteikus dviejų storių pirkti - plonesnio auskariukam ar šiaip detalėm ir storesnio apyrankei, žiedui ar pan...
Kokio jūs storio plokšteles naudojat žiedui ar apyrankei? 1mm? 1,5? 2? Nesinori, kad gaminys lengvai lankstytųsi ir nesinori, kad sunkus velnioniškai būtų...
Tikiuosi siaurapjūkis iš kokių senukų ar pan.. tiks.
Ar skirtingo storio plokštelėms reikia skirtingo storio ar kitokių parametrų pjūkliuko ar su tuo pačiu galima pjauti. Aš apie pačiu pjūkliukus kalbu.
Ziit, ačiū grįšiu namo sėsiu prie yotubės. och ta youtubė tuoj kalbą išmokins..
jeigu tu gyveni Vilniuje tai metalo gali nusipirkti "varinei karūnoje",ten pjausto gabaliukais .Pjūkliuką siūlyčiau nusipirkti juvelyrinių įrankių parduotuvėje.Jei Vilniuje tai yra trys parduotuvės kur galima nusipirkti.Ir sekmės gaminant darbelius