Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Tai vadinasi tiek ir kainavo kaip rodo, dabar žinosiu mirksiukas.gif
O koks vielos ir skardos kietumas?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 05 06, 23:27)
As pirkau tuos klijus is akmeneliu (dvikomponciai), tai man jie nepatiko- nepatvarus schmoll.gif . Dabar ir stovi nenaudojami doh.gif o akmeneli apsode vistiek apspaudi tuo paciu apsodu, tai klijuot net nereikia.

Dita, o gal ir turi kazkiek svilti ta sluota g.gif

Bet kaip pradėjo šluota svilti,iš šerių pasidarė daug daug šeriukų smile.gif ,o iš sidabro gavosi be ryšio gabalas(šiek tiek panašus į šLapio smėlio pilį) rolleyes.gif
Gal tie šluotos šeriai turi būti ne sintetiniai.
Papildyta:
QUOTE(Rene @ 2010 05 06, 23:43)
dita0506, naca, ačiū  4u.gif . Klausiau akmenėlių filiale Klaipėdoje dėl tų klijų, tai patarė geriau klijuoti su super moment ar kitais greit limpančiais  g.gif . Naca, reiks pabandyt apspausti be klijų  mastau.gif.
O žirklių kažkaip neužmačiau nei Baltijos juvelyrikoj, nei Santime. Gal kokiuose Senukuose galėtų būti, reiks pasižvalgyt  g.gif. Skardą turiu nestorą, berods 0,3 ir 0,5mm.

Tik nepirk senukuose,ten kokybiškų žirklių tikrai nerasi
Atsakyti
cia video ir apie zirkles ir apie akmenis
http://www.ganoksin....IRREGULAR-STONE
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2010 05 07, 20:52)
Tai vadinasi tiek ir kainavo kaip rodo, dabar žinosiu  mirksiukas.gif

Aš turiu iš santimo Nr 3690.Jos kerpa neblogai bet tik tiesiai
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2010 05 07, 14:28)
Bet kaip pradėjo šluota svilti,iš šerių pasidarė daug daug šeriukų smile.gif ,o iš sidabro gavosi be ryšio gabalas(šiek tiek panašus į šLapio smėlio pilį) rolleyes.gif
Gal tie šluotos šeriai turi būti ne sintetiniai.

Aisku ne sintetiniai schmoll.gif tu ten neuzdusai nuo smarves mirksiukas.gif
zinai man atrodo, kad reikia pilti ratu ir mazia srove. taip daugiau logiskai, bus daug mazu gabaliuku, nesulips i viena gabala g.gif
Atsakyti
Ziit aš jau pabandžiau ir tą varijantą kur idėjai su variu dar preš tai kai nebuvai įdėjusi nuorodos tik aš bandžiau su sidabru.Gavosi taip pat šnipštas.Sidabras prikepė prie skardos.Tai gavau skarbonkę pjauti kaip koncervus, kad galėčiau pasiimti savo sidabrą.Ačiū dievui, kad lengvai nusilupo nuo sidabro likutis skarbonkės.
Peržiūrėjau video su šluota,aš sidabrą pyliau greičiau.Nuotraukoje šeriai atrodo naturalesni.Gal reikia žinoti kokie turi būti šeriai.
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2010 05 07, 21:56)
Aisku ne sintetiniai schmoll.gif tu ten neuzdusai nuo smarves mirksiukas.gif
zinai man atrodo, kad reikia pilti ratu ir mazia srove. taip daugiau logiskai, bus daug mazu gabaliuku, nesulips i viena gabala g.gif

Viskas vyko labai greitai.Pas mane yra pajungtas ventiliatorius,tai nelabai ir jutau tą kvapą.Tik galvojau ar neužsidegsiu
Atsakyti
Ziit radau jutube Copper problem,gal gali paaiškinti,nes nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2010 05 07, 19:52)
Tai vadinasi tiek ir kainavo kaip rodo, dabar žinosiu  mirksiukas.gif

skarda man rodos vidutine, is lenku buvo minkstesne. o viela minkstoka, manau pusiau minksta.

Dita, ta as isitikinus, kad sluota turi buti naturali. Na juk buna pirkti tokios naturalios kazkokiu vyteliu sluoteles.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2010 05 07, 15:32)
Ziit radau jutube Copper problem,gal gali paaiškinti,nes nesupratau

idek nuoroda, o ar tu kalbi apie ta nuoroda, kur as idejau?
Atsakyti
va radau ir as
tiesa pasakius nieko nesupratau ir as, vandenyje daro vario kamuoliukus lotuliukas.gif man tai idomu, kaip tas stiklainis islaiko 100c g.gif
As suprantu, kad jis pajungia + ir - du tunsten/volframo strypus ir tame susidariusiam ugnies kamuolyje lydo vario 14g storumo viela vandenyje. Ta plokstele suprantu, tai del apsaugos, kad nesudeginti islauko nieko. man atrodo cia del kaifo ar fizikos desniu bandymu rolleyes.gif tik perspeja, kad reikia sustoti momentui, kai vanduo uzverda (cia tik, jeigu tu pati bandysi taip zaisti biggrin.gif)
Atsakyti
dita cia yra video su sidabro pylimu i vandeni. atrodo paprasta
http://www.artjewelr...a...c=a&id=1050
tikriausiai reiks uzsiregistruoti, bet jie tik e-mail ir slaptazodzio nori
o cia jau projektas, kaip daryti auskarus is tu gabaliuku
http://www.artjewelr...s-addiekidd.pdf
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 05 08, 02:21)
va radau ir as
tiesa pasakius nieko nesupratau ir as, vandenyje daro vario kamuoliukus lotuliukas.gif  man tai idomu, kaip tas stiklainis islaiko 100c g.gif
As suprantu, kad jis pajungia + ir - du tunsten/volframo strypus ir tame susidariusiam ugnies kamuolyje lydo vario 14g storumo viela vandenyje. Ta plokstele suprantu, tai del apsaugos, kad nesudeginti islauko nieko. man atrodo cia del kaifo ar fizikos desniu bandymu rolleyes.gif tik perspeja, kad reikia sustoti momentui, kai vanduo uzverda (cia tik, jeigu tu pati bandysi taip zaisti biggrin.gif)

Tai va aš irgi pamačiau ir nesupratau kas čia.Šiaip įdomu.
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2010 05 08, 23:20)
Tai va aš irgi pamačiau ir nesupratau kas čia.Šiaip įdomu.

Nei pagal vieną nuorodą negalėjau pažiūrėti
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2010 05 07, 22:43)
skarda man rodos vidutine, is lenku buvo minkstesne. o viela minkstoka, manau pusiau minksta.
Dita, ta as isitikinus, kad sluota turi buti naturali. Na juk buna pirkti tokios naturalios kazkokiu vyteliu sluoteles.

Nieko dar pabandysiu su visokiom šluotom
Atsakyti