Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Bambolina @ 2005 02 28, 21:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Issiaiskinau kas yra saldiklis, o kas kamera thumbup.gif  biggrin.gif na ka visdelto iseis man atsargas kaupti wub.gif

na, ir kuo gi kamera nuo šaldiklio skiriasi? g.gif
mano šaldytuvo kameroj -20 laipsnių, tai vis tiek dar kažkokio šaldiklio ieškot??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yuko @ 2005 04 07, 14:57)
na, ir kuo gi kamera nuo šaldiklio skiriasi?  g.gif
mano šaldytuvo kameroj -20 laipsnių, tai vis tiek dar kažkokio šaldiklio ieškot???  blink.gif

jeigu saldytuvo kamera yra atskirai, tada joje pakankamai zema temperatura mirksiukas.gif kamera vadinasi ta, kur viduje saldytuvo, ne atskirai mirksiukas.gif
mergaites, kur jus saldot ta pienuka?ta prasme kame? avento maisiuku jau gaut sunku, o tie tipo puodeliai tai atsiprasau kiek kainuoja doh.gif jau tada buteliukus apsimoka pirkt ir juose saldyt gatavai doh.gif nu neisnesa man protas, kame dar sugalvot g.gif negi i stiklainius pilt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 07 balandžio 2005 - 15:08
Ačiū, Rucelie. 4u.gif O tai aš jau maniau, kur reikėtų to šaldiklio ieškot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yuko @ 2005 04 07, 15:26)
Ačiū, Rucelie4u.gif  O tai aš jau maniau, kur reikėtų to šaldiklio ieškot...  doh.gif

drinks_cheers.gif o kame tu saldai? blush2.gif pasidalink profesine patirtim biggrin.gif ax.gif as jau turbut supirkau vos ne visus avento maisiukus, kuriuos mamytes atsargu turejo, jau ir ne avento radau, bet ir tuos baigiu doh.gif ka toliau daryt? g.gif
o ir kamera mano pavojingai pildosi verysad.gif negi antra saldikli dabar pirkt? blink.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji dukrytė išmiegodavo visą naktį, o aš keldavausi nusitraukti pieno. Taip prikaupiau pilną 3-jų stalčių šaldiklį thumbup.gif .Kai aš susirgau, vaikas to pieno beveik nevalgė,o vėliau reikėjo labai nedaug-tik košėms, bet ir tai-patogiau nutraukti šviežaus.Daug išdalinau, likusį išmečiau. Vieni nuostoliai cry.gif , nes labai brangūs maišeliai.
Dabar net nebekaupiu-"maitinu" kanalizaciją cry.gif
Atsakyti
as dali savo prikaupto jau panaudojau - gydziausi dantis ir gavau dideles dozes nuskausminanciu, nes nervus trauke verysad.gif tai liepdavo gydytojas bent po 12val nemaitint, tai ejo man saldytos porcijos thumbup.gif vaikinas valge net ausys linko, tik gerai pasildyti reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šaldyti pienuką galima ledukų mašiukuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2005 04 15, 13:54)
Šaldyti pienuką galima ledukų mašiukuose  ax.gif

o kaip jie atrodo?niekad nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 04 15, 15:27)
o kaip jie atrodo?niekad nemačiau  ax.gif

Visuose prekybos centruose yra. Ten leduku maišeliai skirti užšaldyti ledukus kokteiliam ar šiaip gerimui.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2005 04 19, 08:14)
Visuose prekybos centruose yra. Ten leduku maišeliai skirti užšaldyti ledukus kokteiliam ar šiaip gerimui.

dėkui 4u.gif eisiu pažiūrėt. o tasi juose kubukais bus pienelis? blink.gif o kaip paskui?atšildyt tų kubukų kažkiek? g.gif
Atsakyti
Kokie maišelaiai, kokie kubeliams? Šaldau buteliukuose nuo tyrelių ir vargo nematau. Maži, stikliniai , patogūs. Aišku jų reikia gauti. Man kita mama kuri augina didesnį vaikelį visą maišą atidavė tų buteliukų, tai išsivirinau ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(linal @ 2005 04 20, 15:12)
Kokie maišelaiai, kokie kubeliams? Šaldau buteliukuose nuo tyrelių ir vargo nematau. Maži, stikliniai , patogūs. Aišku jų reikia gauti. Man kita mama kuri augina didesnį vaikelį visą maišą atidavė tų buteliukų, tai išsivirinau ir naudoju.

oi kaip tau gerai...mano vyras ieškojo tų Avent tipo daugkartinių indelių, tai vienas 3lt gaunasi, ir dar dangtelių paskui galas žino kur jam gaut blink.gif tai sakau jau tada geriau buteliukų paprastų prisipirkt tongue.gif bet brangu nerealiai...pavydžiu aš tau tų indelių blush2.gif kad man taip kas pažįstamą mamą su tyrelių indeliais blush2.gif ax.gif
Atsakyti