QUOTE (nigrita @ 2004 09 13, 18:23) |
Mamytės, o kiek laiko nutrauktą pieną galima laikyti šaldytuve, jei planuose nusimato gana greitas suvartojimas? 24 val. ar kiek??? |
Visur raso, kad saldytuve galima laikyti iki 72 val, tiek as ir laikau
Nu tai tikėsiu Ir aš tada tiek laikysiu... Man kažkaip iki šiol atrodė, kad jis greičiau sugenda.
QUOTE (nigrita @ 2004 09 15, 11:15) |
Nu tai tikėsiu Ir aš tada tiek laikysiu... Man kažkaip iki šiol atrodė, kad jis greičiau sugenda. |
Mano mazajai, pagirdzius tiek laikytu pienuku, tikrai nieko nenutinka (tfu tfu tfu ) Taip kad, manau, drasiai...
Xebra, gal žinot, kur Vln rasti nusipirkti Avent maišelių pienui šaldyti?
Tikrai yra Antakalnyje "mazylio pasaulyje" ir Akropolyje, euro vaistineje. Sekmes!
avent Isis - tikras stebuklas. kadangi mano mazyliui neisiuliau papuko, po ligonines soskiu, tai nusipirkom si pientrauki. labai juo patenkinta. dar man atrodo, kad gal ir pieno turiu tiek daug jo deka. Nes, visu pirma, gerai istraukia, neuzilaiko, antrai krutine nenusituso, kaip teko matyt ligonineje nuo kitu pientraukiu.Apskritai avencio produkcija esu labai patenkinta, tik ja ir naudoju. Siaip jau lyg ir sako, kad pirmagimiam berniukam , kaip ir kolikai vos ne uzprogramuoti. Mano zuikiui jokiu koliku nebuvo, nors ir pirmagimis berniukas.
Mano manymu, tik aventis labai jau gudrauja; pvz, nori uzsaldyt piena, tai pirk dar ir pientrauki su maiseliais + dar maiselius+ uzspaustukus ir kt. mano vyras ismaste, kad nebutina pirkt kito pientraukio. O nupirko buteliuka laikikli ir maiseliu. Tada as nusitraukiu su Isisu, jis istato maiseli i ta buteliuka - laikikli ir uzrisa siulu. Taip maziau islaidu. O pieno atsargu pilna saldytuvo kamera, dabar jau net netlepa.
Mano manymu, tik aventis labai jau gudrauja; pvz, nori uzsaldyt piena, tai pirk dar ir pientrauki su maiseliais + dar maiselius+ uzspaustukus ir kt. mano vyras ismaste, kad nebutina pirkt kito pientraukio. O nupirko buteliuka laikikli ir maiseliu. Tada as nusitraukiu su Isisu, jis istato maiseli i ta buteliuka - laikikli ir uzrisa siulu. Taip maziau islaidu. O pieno atsargu pilna saldytuvo kamera, dabar jau net netlepa.
aš pirkau naudotą avent pientraukį, veikia gerai ir esu patenkinta.
Turiu prisipirkus saldymui reikalingu daikciuku is Avent firmos, bet kad neprireike. Labai lengvai prisitraukia is karto, tai nera tikslo ir saldyti. Gal kam reikia?
oi mamytes, prisiskaiciau as cia apiie jusu bedas ir dziaugsmus. tikrai labai gaila, kad tenka saldyta pienuka paprasciausiai ispilti kai baigoasi jo galiojimas. o argi negalima butu jo kur nors kam nors atiduoti. matot kad galiojimas eina i pabaiga, o jusu maziui tikrai dar nereikia papildymo tai i atiduodat,na gal i koki gimdymo skyriu, kur ne visos mamos turi pienuko, ar kai kurios tiesiog iseina ir paieka savo vaikucius likimo valiai. argi nera jokio"supirkimo punkto" kaip kad tarybiniais laikais?na kam ismesti, jau geriau atiduopkim, ar ne tiesa rasau?
kaip kitur nezinau, bet italijoje toks dalykas tikrai vykdomas ir su malonumu ligonines ar tam tikros istaigos ta pienuka paima.
kaip kitur nezinau, bet italijoje toks dalykas tikrai vykdomas ir su malonumu ligonines ar tam tikros istaigos ta pienuka paima.
Uztikau, kad atsirado naujos "saldymo talpos" pieneliui. Ar kuriai nors teko tokiomis naudotis?
Sveikos man taip pat ne už kalnu kudikio žindimas, tai pradejau rūpintis jau dabar, nes man reiks dažnai vykti į mokslus. Įsigijau AVENT elektrini su baterijomis, bet galima ir su laidu tik reikia adapteri gauti. Gal teko kam naudotis pabandžiau ant kuno tai nesijaučia labai didelios traukos. Su pirmu tai turėjau daug pieno ir nusitraukinėdavau rankom, bet tai labai didelis darbas, gal pientraukis palengvintų, bet abejoju ar jis ištrauks.
Nu su elektriniu nebandziau..Bet turiu rankini AVENT ISIS..tai man jis labai patinka..Aisku, retai tenka pasinaudoti..bet istraukia
Bet cia manau priklauso ir nuo pacios krutines..mano vienai draugei is vis su pientraukiais nesiseka pieno istraukti...tik rankomis..
Bet cia manau priklauso ir nuo pacios krutines..mano vienai draugei is vis su pientraukiais nesiseka pieno istraukti...tik rankomis..