Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(risania @ 2009 11 09, 17:27)
Sveikos mamytes  smile.gif
Turiu labai daug pienu, o maisiuku niekur nerandu  fool.gif
Gal kas neseniai pirko maisiukus Vilniuje ar Kaune, parasykite kur galima rasti. Labai gaila tiek pieno i kriaukle pilti sad.gif

Deja, maišiukų irgi ieškojau ilgai. Vaistinėse sako, kad neatveža. Pirmą pirkau Avent indelius, bet kur gi jų prisipirksi... Radau čia, Super mamoje, skelbimą, kad parduoda, ir įsigijau. Turėjau 31 maišelį, bet greit ir jie pasibaigs. Tada jau nebešaldysiu, išpilsiu. Ir be to, kur juos tiek laikyti - greit šaldyklyje vien pienas bus. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, gal ir kvailas mano klausimas, bet vistiek klausiu blush2.gif ar galima nutraukta pienuka 5 - 6 val palaikius kambarioje temperaturoje dar para palaikyti sladytuve?
Atsakyti
Kiek laiko gali stoveti uzsaldytas pienukas?
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 23, 15:00)
Sveikos, mamytes, gal ir kvailas mano klausimas, bet vistiek klausiu  blush2.gif  ar galima nutraukta pienuka 5 - 6 val palaikius kambarioje temperaturoje dar para palaikyti sladytuve?

QUOTE(Nifer @ 2009 11 24, 01:08)
Kiek laiko gali stoveti uzsaldytas pienukas?

http://tv.mamyciuklu...-lapkricio-21-d
Atsakyti
uzsisaldziau as pieno, viena nakti pradejau vemt ir viduriuot, norejau duot pienuka is saldiklio. bet vaikas neeme buteliuko, uzsiklyke iki pamelinavimo ir gavau duot kruti. bijau ir pagalvot, kas bus jei dings pienelis doh.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, kiek laiko galima laikyti nutraukta mamos piena ne saldytuve?
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2009 11 13, 10:32)
Deja, maišiukų irgi ieškojau ilgai. Vaistinėse sako, kad neatveža. Pirmą pirkau Avent indelius, bet kur gi jų prisipirksi... Radau čia, Super mamoje, skelbimą, kad parduoda, ir įsigijau. Turėjau 31 maišelį, bet greit ir jie pasibaigs. Tada jau nebešaldysiu, išpilsiu. Ir be to, kur juos tiek laikyti - greit šaldyklyje vien pienas bus.  doh.gif

Mamos, steriliu indeliu slapimo analizam pilnos vaistines. Ir dar visi jie kaip tik po 100ml. thumbup.gif Ner geriau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(risania @ 2009 11 09, 16:27)
Sveikos mamytes  smile.gif
Turiu labai daug pienu, o maisiuku niekur nerandu  fool.gif
Gal kas neseniai pirko maisiukus Vilniuje ar Kaune, parasykite kur galima rasti. Labai gaila tiek pieno i kriaukle pilti sad.gif

As irgi visur ieskojau maiseliu. Kiek maciau internete Lietuvoj labai dideles ju kainos... blink.gif Galu gale uzsiprasiau, man is Anglijos parveze smile.gif
Atsakyti
As tai saldau indeliuose skirtuose uogom saldyt. Vaikas gere kai antibiotikus teko man gert, taip pat atsildau ir dedu i koses. Man gydytoja pediatre sake kad pienuka skirta kosems galima nors ir metus saldyklyje laikyt.
Atsakyti
labutis:-))mamytes,gal kas zino kur galima nupirkti maiseliu pienui saldyti,ziurejau ir parduotuvese ir vaistiniose bet niekur niera:-(((....gal kas pirko ir gali patarti kur galiu rasti ax.gif
Atsakyti
dabar jau niekur nera pirkt maiselius pienui saldyti schmoll.gif , as tai is amerikos siunciuosi.
Atsakyti
Mes irgi saldem pieniuka,bet mano mergyte neeme buteliuko.Niekaip neisiulem.Tai iki dabar valgo mamos pieniuka,jokiu arbateliu negeria.Ir rodo nora be kruties tik is puodelio gerti.Tad kiek turejom uzsalde,tai atsildziau ir ispylem.Beje,uzsaldyto pasikeicia kvapas,kiek zinau ir skonis.
Atsakyti