QUOTE(vikusedo @ 2009 08 27, 08:42)
Galų gale kai prireikia su rankom nusitraukiu, bet ir tai ne daugiau kaip po 100ml. nes iš tikro nemoku. Man skauda, pavargsta rankos. Nusitraukiu ta 100 ir galiu atrodo vėl eiti maitinti
O jūs bandėt rankom su tuo puodeliu?
Esmė kad reikia puodelio nuožulnia plokštuma, į jį įdedi krūtį ir spaudi žemyn spenelio link. Man tam reikalui gerai tinka tie tokie Avent šaldymo indeliai, jie ne stačiu kraštu, bent jau man patogiau nei taip rankom ir geriau nusitraukia.
Papildyta:QUOTE(doviile @ 2009 08 27, 10:51)
o kam jus apskritai saldot ta pienuka? juk jei yra pieno tai ir maitinat o jei ne tai i prieky metam negi prisisaldysi juk ir jam galiojimo terminas yra
Aš bent jau šaldau dėl dviejų priežasčių, viena tai kad pvz. jeigu reikia kur man su reikalais išlėkt, yra šaldytuve pieno, nes tą pačią dieną ne visada būna taip kad ryte pamaitini ir dar pritraukt kitam maitinimui lieka. O kita tai būna kartais kad ar stresas, ar skysčių mažai, ar vaistų gėrei, ar galų gale kokia proga pasitaikė alkoholio išgert, tada irgi yra šaldytuve pienas. O jeigu neprireiks tai išpilt visada spėsi.