Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(laikrastis @ 2009 06 05, 13:40)
smile.gif o cia kuriose vaistinese, jei nepaslaptis?! smile.gif nes jau isklausinejau visas pagrindines, liko tik vietines reiksmes vienetines vaistines ir vaistininkai smile.gif
ir dar - man vis idomu vis ka nors issifruoti forumu trumpiniuose. pirmaji issifravau AZ - "asmenine zinute"  thumbup.gif , o dabar idomu kas tas MB g.gif ar tik ne "mano buves"?
o maiseliu siaip vis dar ieskom, nors bachuriukui dar tik 3men, bet jau kazko pradejo streikuot fabrikas - viena krutis duoda zymiai maziau pieno... verysad.gif

Galima nusipirkti cia wink.gif

maiseliai
Atsakyti
QUOTE(*gabi* @ 2009 06 05, 21:44)
Galima nusipirkti cia wink.gif
maiseliai

smile.gif dekui smile.gif butent sita parduotuve ir dar viena buvau rades. siaip esu pirkes ne viena ir ne du kartus internete, bet pries tai visad preke pasiziuredavau - paciupinedavau parduotuveje, o tik po to pirkadavau internetineje parduotuveje. o va su tais maisiukais sunkokai.... piesinuke rodo pakuote su 30 vienetu, pardavineja su 20 vienetu, tai gal ne tik pakuote kitokia, bet ir produktas viduje kitas nei aprasyta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 06 05, 23:28)
smile.gif dekui smile.gif butent sita parduotuve ir dar viena buvau rades. siaip esu pirkes ne viena ir ne du kartus internete, bet pries tai visad preke pasiziuredavau - paciupinedavau parduotuveje, o tik po to pirkadavau internetineje parduotuveje. o va su tais maisiukais sunkokai.... piesinuke rodo pakuote su 30 vienetu, pardavineja su 20 vienetu, tai gal ne tik pakuote kitokia, bet ir produktas viduje kitas nei aprasyta...  g.gif

Gal kam reikes galiu parduoti pieno maiselius, uzsisakiau, bet pieno sumazejo, jei reikia - rasykit i a/z.
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 06 05, 13:40)
smile.gif o cia kuriose vaistinese, jei nepaslaptis?! smile.gif nes jau isklausinejau visas pagrindines, liko tik vietines reiksmes vienetines vaistines ir vaistininkai smile.gif
ir dar - man vis idomu vis ka nors issifruoti forumu trumpiniuose. pirmaji issifravau AZ - "asmenine zinute"  thumbup.gif , o dabar idomu kas tas MB g.gif ar tik ne "mano buves"?
o maiseliu siaip vis dar ieskom, nors bachuriukui dar tik 3men, bet jau kazko pradejo streikuot fabrikas - viena krutis duoda zymiai maziau pieno... verysad.gif

MB reiskia "mano brangusis" lotuliukas.gif MP- mamos pienas, M- mišinukas 4u.gif

o va as pienuka saldau kitokiu budu. prisipirkau is vaistines kruva indeliu slapimo tyrimamas (sterilus) juos dar pati isvirinu ir ten laikau pienuka, man toks budas labai patogus thumbup.gif
o del skirtingo pieno kiekio krutyse tai man buvo taip pat, kai nakti maitindavu vaika tik is vienos puses, kita maziau paklausi gaudavosi ir joje per laika pienas sumazejo, db atsitaise drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusedo: 29 birželio 2009 - 15:17
Mamytės, o ar galima maišyt tos pačios dienos nutrauktą pienuką per kelis kartus ir tik po to šaldyt ar duot vaikui. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 07 13, 15:22)
Mamytės, o ar galima maišyt tos pačios dienos nutrauktą pienuką per kelis kartus ir tik po to šaldyt ar duot vaikui. Ačiū

Jau radau atsakymą clap.gif wink.gif
Atsakyti
Mielos mamos,

Padekit man prasau. Kazkaip nerandu aiskaus atsakymo ir nezinau kaip geriau daryti. Nusitraukineju piena kazkur kas 3 valandas, kazkur 1-2 val pries kita maitinima. Ar toki piena reikia deti i saldytuva ar galima palikti stoveti kambario temperaturoje (+25 ir daugiau)? Ar jis gali sugesti pastovejes ne saldytuve ta viena ar dvi valandas? Prisiskaiciau, kad sildomas pienas praranda savo savybes... O nusitraukti pries pat maitinima neiseina, tik naktimis gaunasi, nes mazyle diena nelabai rami. Iki siol nusitraukdavau, idedavau i saldytuva, po to kisdavau i karsta vandeni ir taip greit pasildydavau. Suabejojau dabar ar tikrai gerai darau. Gal nekist man pieno i saldytuva?
Atsakyti
QUOTE(AudrikeB @ 2009 07 17, 13:47)
Mielos mamos,

Padekit man prasau. Kazkaip nerandu aiskaus atsakymo ir nezinau kaip geriau daryti. Nusitraukineju piena kazkur kas 3 valandas, kazkur 1-2 val pries kita maitinima. Ar toki piena reikia deti i saldytuva ar galima palikti stoveti kambario temperaturoje (+25 ir daugiau)? Ar jis gali sugesti pastovejes ne saldytuve ta viena ar dvi valandas? Prisiskaiciau, kad sildomas pienas praranda savo savybes... O nusitraukti pries pat maitinima neiseina, tik naktimis gaunasi, nes mazyle diena nelabai rami. Iki siol nusitraukdavau, idedavau i saldytuva, po to kisdavau i karsta vandeni ir taip greit pasildydavau. Suabejojau dabar ar tikrai gerai darau. Gal nekist man pieno i saldytuva?

Geriau laikyti šaldytuve, jei yra galimybė. Nors galima laikyti kambario temperatūroje iki 6 val, bet kai tokie karščiai, manau geriau laikyti šaltai...
Atsakyti
doh.gif Dieve kiek privargau ieskodama maiseliu... doh.gif bet radau thumbup.gif
kam gal pades - Akropolio Tindi Rindi parduotuveje, Medela firmos maisiukai thumbup.gif net netikejau,kad ten gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai geras naudingas dalykas.Kai baigiau maitinti,turejau dar saldytuve(saldyto)atsargu visam menesiui!. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gintarinej vaistine (Santariskese prie VUL), Siaures miestelyje Norfoje toj pacioj Gintarinej vaistinej turi tu saldymo maiseliu. Dezute 20 Lt. (20 vnt) po 180 ml. As asmeniskai jau dvi tokias prisaldziau ir dar Avento rinkinuka (10 vnt po 240 ir 10 vnt po 180 ml. ). Tik kazkaip labai keista traukti is kameros ir girdyti. Ydomu kas ten su tuo pienuku vyksta, ar jis islieka aistingas ir ttttt.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 07 17, 20:17)
Geriau laikyti šaldytuve, jei yra galimybė. Nors galima laikyti kambario temperatūroje iki 6 val, bet kai tokie karščiai, manau geriau laikyti šaltai...

drinks_cheers.gif
Atsakyti