QUOTE(Vasarele @ 2009 04 29, 11:32)
Noriu paklausti patarimo. Aš pienuką nusitraukinėju ir paskui maitinu iš buteliuko. Jei per vieną kartą mažius nesuvalgo ar galima tą patį pienuką tarkim po valandos pasiūlyti ar jau pilti lauk?
Labas Vasarele, as taip pat amitinu kaip tu
tai va, as esu nusipirkusi maiseliu specialiu saldymui, tai instrukcijoj va kas rasoma:kambario temperaturoje motinos pienas galioja 6-8h, saldytuve (nuo+4iki +6)72h, saldymo kameroje (-18) nuo 3iki6menesiu. Taip kad siulyti ji drasiai gali
Papildyta:
QUOTE(laikrastis @ 2009 05 18, 20:11)
Gera diena, mamytes
skaitineju as cia jau visa savaite, googlinu, klausineju vaistinese, bet beveik nerandu atsakymo i svarbu klausima - kur galima isigyti saldymo maiseliu pienui? radau tik dvi internetines parduotuves, bet ten labai mazai inofrmacijos, tik tiek kad imk ir saldyk, o vaistinese tik buteliukai, nuo 60 pinigu. ar isduotumet paslapty kur galima isigyt tu maisiuku?
su pagarba zindomo vaiko tevelis.
Labas, as gyvenu uzsienyje, tai cia maiseliu saldymui specialiu be problemu gali gauti
instrukcijoj parasyta, kad jie jau yra sterilizuoti, paruosti naudojimui, tad belieka tik pilti piena ir deti i saldikli
taip kad informacija teisinga, imk ir saldyk
o kai nusipirksi tuos maisiukus, ten bus instrukcija kaip atsildyti ir panasiai, na ir dar pasiskaitysit, kaip juos naudoti
Man jie patinka