Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Juna08 @ 2008 12 01, 19:57)
g.gif  Jeigu viską darai teisingai, tai neturėtų būti tokio klaikaus kvapo. Mp šiaip turi tokį gana specifinį kvapą  g.gif
Ar teisingai užšaldei? Kokioj taroj?

šaldžiau avent via indeliuose, pries tai juos sterilizavau ir tik vieno traukimo pienuką šaldžiau... ax.gif
Atsakyti
elantra, taip ir turi būti. Atšildytas MP smirdi, man ūkišku muilu, ir skonis kažkoks blink.gif
Atsakyti
daug kas sako, kad ir atšildytą pienuką vaikiukai suvalgo, o maniškis kategoriškai nevalgo. schmoll.gif
na kagi reikės daugiau nebešaldyti verysad.gif o taip norėjau vėliau paskaninti košytę...
Atsakyti
buvau prisaldzius tiek, kad puse gatves kaciu galejau pamaitint. bet savam vaikui taip ir nepasiuliau. neisdrisau. kazkaip labai jau baisiai jis atrode. fuiii!
Atsakyti
Noriu paklausti patarimo. Aš pienuką nusitraukinėju ir paskui maitinu iš buteliuko. Jei per vieną kartą mažius nesuvalgo ar galima tą patį pienuką tarkim po valandos pasiūlyti ar jau pilti lauk?
Atsakyti
QUOTE(Vasarele @ 2009 04 29, 11:32)
Noriu paklausti patarimo. Aš pienuką nusitraukinėju ir paskui maitinu iš buteliuko. Jei per vieną kartą mažius nesuvalgo ar galima tą patį pienuką tarkim po valandos pasiūlyti ar jau pilti lauk?

Aš dėčiau į šaldytuvą ir po valandos dar pabandyčiau duoti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gera diena, mamytes smile.gif skaitineju as cia jau visa savaite, googlinu, klausineju vaistinese, bet beveik nerandu atsakymo i svarbu klausima - kur galima isigyti saldymo maiseliu pienui? radau tik dvi internetines parduotuves, bet ten labai mazai inofrmacijos, tik tiek kad imk ir saldyk, o vaistinese tik buteliukai, nuo 60 pinigu. ar isduotumet paslapty kur galima isigyt tu maisiuku? smile.gif su pagarba zindomo vaiko tevelis.
Atsakyti
QUOTE(Vasarele @ 2009 04 29, 11:32)

Labas Vasarele, as taip pat amitinu kaip tu smile.gif tai va, as esu nusipirkusi maiseliu specialiu saldymui, tai instrukcijoj va kas rasoma:kambario temperaturoje motinos pienas galioja 6-8h, saldytuve (nuo+4iki +6)72h, saldymo kameroje (-18) nuo 3iki6menesiu. Taip kad siulyti ji drasiai gali smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laikrastis @ 2009 05 18, 20:11)
Gera diena, mamytes smile.gif skaitineju as cia jau visa savaite, googlinu, klausineju vaistinese, bet beveik nerandu atsakymo i svarbu klausima - kur galima isigyti saldymo maiseliu pienui? radau tik dvi  internetines parduotuves, bet ten labai mazai inofrmacijos, tik tiek kad imk ir saldyk, o vaistinese tik buteliukai, nuo 60 pinigu. ar isduotumet paslapty kur galima isigyt tu maisiuku? smile.gif su pagarba zindomo vaiko tevelis.

Labas, as gyvenu uzsienyje, tai cia maiseliu saldymui specialiu be problemu gali gauti smile.gif instrukcijoj parasyta, kad jie jau yra sterilizuoti, paruosti naudojimui, tad belieka tik pilti piena ir deti i saldikli smile.gif taip kad informacija teisinga, imk ir saldyk smile.gif o kai nusipirksi tuos maisiukus, ten bus instrukcija kaip atsildyti ir panasiai, na ir dar pasiskaitysit, kaip juos naudoti smile.gif Man jie patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 05 19, 17:29)
Labas, as gyvenu uzsienyje, tai cia maiseliu saldymui specialiu be problemu gali gauti smile.gif instrukcijoj parasyta, kad jie jau yra  sterilizuoti, paruosti naudojimui, tad belieka tik pilti piena ir deti i saldikli smile.gif taip kad informacija teisinga, imk ir saldyk smile.gif o kai nusipirksi tuos maisiukus, ten bus instrukcija kaip atsildyti ir panasiai, na ir dar pasiskaitysit, kaip juos naudoti smile.gif Man jie patinka thumbup.gif

jo, visur gerai, kur manes nera smile.gif buciau zinojes, buciau nusipirkes tam paciam uzsienyje tu maiseliu. uzsienyje ir yra tas smagumas, kad tu gali pasiciupineti preke parduotuveje,o paskui ja grazinti, nes internete pigiau radai ar tiesiog nepatiko spalva prekes, o cia, gimtineje gi nusipirksiu as tuos maisiukus internetu ir kas bus jei nepatiks man? smile.gif nors gal ir nieko blogo, gi galesiu vandens pripilt ir gausis ledukai i kokteilius biggrin.gif
ir visgi, gal mate kas kokioj parduotuveje ar vaistineje tu maisiuku? wink.gif
Atsakyti
as tai avent via sistemos indeliu nusipirkau,man super tinka jie thumbup.gif
o saldyta piena saldiklyje galima laikyti 6men,o sviezia 2paras saldytuve,jei is bonkutes davei ir atliko,ispilk,nes nebebus tinkamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angeliocikas: 21 gegužės 2009 - 15:42
maišelių klauskite vaistinėse. MB ten užsakė ir atvežė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 06 05, 12:09)
maišelių klauskite vaistinėse. MB ten užsakė ir atvežė  4u.gif

smile.gif o cia kuriose vaistinese, jei nepaslaptis?! smile.gif nes jau isklausinejau visas pagrindines, liko tik vietines reiksmes vienetines vaistines ir vaistininkai smile.gif
ir dar - man vis idomu vis ka nors issifruoti forumu trumpiniuose. pirmaji issifravau AZ - "asmenine zinute" thumbup.gif , o dabar idomu kas tas MB g.gif ar tik ne "mano buves"?
o maiseliu siaip vis dar ieskom, nors bachuriukui dar tik 3men, bet jau kazko pradejo streikuot fabrikas - viena krutis duoda zymiai maziau pieno... verysad.gif
Atsakyti