Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

OHO!!! bigsmile.gif Aisku. As jau pradejau pergyvent kodel tik tiek prisigamina. Aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 07 31, 11:17)
Ne, as gerimui noriu... Kad galeciau kur ilgiau iseiti... Per viena karta tokio amziaus vaikas isgeria apie 140 ml. Pasisotina visada is vienos kruties. Tai kodel man iseina tik apie 70 ml nutraukti???  g.gif  As nenoriu induku terliot po 70 ml biggrin.gif

O kodel turi tik po 70 ml. saldyti?
Nusitrauk kelis kartus per diena, surink viska i viena indeli ir saldyk!
Taisykle galioja tik viena - negalima pieno maisyti su skirtingom temperaturom. Tai yra, jei nusitraukei ryte ir vakare, tai vakare nutraukta piena palaikyk saldytuve ir tuomet gali maisyti su rytiniu pienuku, o tuomet - i saldymo kamera!h thumbup.gif
Atsakyti
kadangi mano mazylis kruties neeme,tai nutrauktu MP maitinau iki 4 men.i keliones pasiimdavau pasildyta pienuka i AVENT krepseli, thumbup.gif kuriame pienukas iskieka siltas 4 val.jokiu problemu nebudavo.o MP nutrauktas gali isbuti kambario temperaturoj iki 6val.
Atsakyti
Noriu paklausti, ar visų atšildytas kvapas turi specifinį kvapą?
Man vis atrodo, kad jis sugedęs ir baisu maišyti vaikučiui į košę.
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2008 10 30, 16:27)

na mano tai kvapas buvo pakites,bet nieko vaikas sugere ir nieko nenutiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2008 10 30, 16:27)

Turėjau omeny pieną. 4u.gif
Bet tas pieno kvapas man panašus į vėmalų. doh.gif
Ar jis tikrai geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spirgis: 30 spalio 2008 - 17:56
QUOTE(Spirgis @ 2008 10 30, 18:55)
Turėjau omeny pieną.  4u.gif
Bet tas pieno kvapas man panašus į vėmalų.  doh.gif
Ar jis tikrai geras?

nu pieno ir as turejau omeny,tik nedarasiau, nu kad i vemalu butu panasu g.gif gal netinkamai saldai g.gif
Atsakyti
as irgi koses balindavau pienu. koses gamindavau is dribsniu, tai pradziai uzpildavau verdanciu vandeniu, tada i mikrobange o paskui uzpildavau atsaldytu pienu ir vel keliom sekundem i mikrobange ir koses kvapas budavo normalus, taciau jei siektiek ilgiau pakaitindavau iskart atsirasdavo nekoks kvapas, bet vaikas tas koses visai skaniai valgydavo
Atsakyti
kiek galima laikyti nutrauktą pienuką šaldytuve?
Atsakyti
o stiklainiuose nebandet laikyt pieno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editag: 28 lapkričio 2008 - 09:49
QUOTE(Šypsenele @ 2008 11 27, 14:00)
kiek galima laikyti nutrauktą pienuką šaldytuve?

4-5 laipsnių temepratūroje iki 72 val., 8 laipsnių - 48 val.
Jeigu nori užšaldyti, turi tą padaryti per 24 val.

QUOTE(editag @ 2008 11 28, 09:48)
o stiklainiuose nebandet laikyt pieno?

Šiaip pieną reikia laikyti maistui skirtuose švariuose plastiko indeliuose. Jei šaldytuve, gali laikyt buteliuke - juk vis tiek neilgam ir didelio kiekio vis tiek ten nelaikysi, o jei šaldai, tai tam yra specialūs indeliai arba maišeliai.
Atsakyti
mamytes, patarkit man, nepatyrusiai blush2.gif
vaikiukas pradejo valgtyi kas 4-5 val, bet po pusvalandi ir ilgiau. per tas valandas susikaupia labai daug pienelio, tiesiog sprogsta papciai doh.gif nakti turiu atsikelus net nusitraukti, nes jau viena karta del uzsistovejimo buvo susidares guzas blink.gif
nusitraukineju su pientraukiu apie 100ml, daugiau nedristu, kad uztektu mazuciui... sakykit, kokiu metu geriausiai nusitraukineti, po mazio valgymo, ar pries tai?pienuka saldau, kad kai nebusiu namuciuose kas nors kitas galetu pamaitinti.kokiom porcijom geriausia saldyti, nes net neisivaizduoju kiek sunutis suvalgo?ar suvalgys uz menesiuko...labai aciu 4u.gif
Atsakyti